Smörgåstårta
30 skivor vitt bröd | ||
Fyllning |
||
2 burkar tonfisk i olja | ||
6 st ägg | ||
1 st gul lök | ||
1 dl majonäs | ||
1 dl vispgrädde | ||
2 dl dill | ||
salt och peppar |
kantskär brödet.
öppna tonfisken med konservöppnaren

låt tonfisken rinna av i durkslaget

hacka löken fint i miniquickchef

skiva äggen från flera håll så att de blir hackade med äggdelaren

vispa gräddenmed speedychef

blanda alla ingredienser i probaking skål

smaka av med salt och peppar
lägg ett lager bröd och täck med 1/3 av röran
lägg nästa lager bröd och röraoch upprepa.
Sätt över locket på tårtboxen och låt stå kallt till nästa dag
Dekorera tårtan med hackade ägg, räkor, tomater gurka och sallad eller vad du tycker är gott.
Vecka 14-17
Våfflor med bakpulver
Smält matfettet i Microplus kannan
och låt det svalna.
Vispa samman mjölk, mjöl, ägg och bakpulver till en slät smet i Pro Baking skål.
Rör i det smälta smöret och vattnet.
Hetta upp våffeljärnet.
Grädda.
Vanliga svenska våfflor
Vanliga svenska våfflor
Med jäst och ljummen mjölk
Gör så här:
5 dl mjölk
4 dl vetemjöl
1/4 pkt jäst
125 g smör
Ljumma mjölken och häll hälften i Pro Baking. 
Smula i jästen och rör tills den löst sig.
Blanda i mjölet och rör till en jämn smet.
Tillsätt resten av mjölken.
Smält smöret i Microplus kannan
och låt det svalna.
Under tiden låter du smeten jäsa c:a 30 minuter.
Tillsätt därefter det avsvalnade smöret.
Grädda.
Vanliga svenska våfflor
Vanliga svenska våfflor
Med jäst och kall mjölk
Gör så här
25 g jäst
5 dl mjölk
4,5 dl vetemjöl
1/2 tsk salt
2 dl smält smör
Smula jästen i Snabbshakern
tillsammans med hälften av mjölken,
pys locket, vänd, upprepa tills pyset är borta skak tills jästen är upplöst
Smält smöret i MicroPlus kannan
Mät upp mjölet och saltet i Probaking skålen
häll över degspadet och rör eller vispa slätt med vispen.
Rör i resten av mjöken tillsammans med det smälta smöret.
Sätt på locket och låt svälla i kylen cirka två timmar.
Grädda och njut nygräddade.
Dessa våfflor håller sig frasiga även om man varmhåller dem
och det gör man naturligtvis bäst i Iso-Duo Servofix
Avocado- tranbärs- och hallon Smoothie
4 personer
1 avokado
5 dl tranbärsdryck
1 dl frusna hallon
Dela avokadon och gröp ur fruktköttet.
Mixa alla ingredienser i QuickChef III

Häll upp i Elegance glas

Melon och hallon smoothie
4 pers
1/2 liten galiamelon, eller honungsmelon
1 dl hallon (färska eller frysta)
ev 1 msk socker
3 dl mild yoghurt (ev vaniljyoghurt)
Dela melonen, ta bort kärnorna och skär ur fruktköttet.
Mixa alla ingredienser i QuickChef III

Häll upp i Elegance Glas

Mangosmoothie
Mangosmoothie
4 pers
2 mango
1 msk pressad citronsaft
3 dl mild Yoghurt (ev honungsyoghurt)
Dela mangon genom genom att skära på båda sidor om kärnan med
Lägg alla ingediener i Quickchef III
Mixa till luftig konsistens och häll upp i Elegance Glas
Jordgubbsoppa
4 msk vatten
2 msk balsamvinäger
1-2 dlsocker
1 vaniljstång
3 msk färsk mynta
marshmallows
färska jordgubbar
Lägg jordgubbar vatten vinäger och socker i en TChef series kastrull

Koka upp och rör med rörsleven

tills sockret smält, tag kastrullen från värmen.
Dela vaniljstången på längden och skrapa ur fröna.
Hacka myntan (utom några blad till dekoration) med MiniQuichChef

Mixa soppan med QuickChef III

Skiva jordgubbarna i äggdelaren

Häll upp soppan i små glas och dekorera med skivade jordgubbar. marshmallows och mynta blad
.
Broccoli- och ädelostpaj (vegetarisk paj)
Du behöver
- 3 ägg
- 3 dl mjölk eller grädde
- 3 dl riven ost (gratängost eller hushållsost går bra)
- 100 gram ädelost (Kvibille ädel eller gorgonzola ger variation)
- 400 gram broccolibuketter
- en halv rödlök
- salt
- peppar
- muskotnöt
Pajdeg
- 200 gram vetemjöl
- 125 gram smör
- 2 msk vatten
Gör så här
Hacka samman smör och mjöl tills smöret är finfördelat i QuickChef !!!.
Tillsätt vattnet i en fin stråle i tratten och knåda ihop till en slät deg.
Lägg degen svalt en stund innan du kavlar ut den med Liten kavel
i Silikon pajform.
Förgrädda pajskalet i cirka 10 minuter i 200 grader.
Degen tål bra att sparas i kyl eller frys..
Mixa samman ägg, mjölk och riven ost i QuickChef III. 
blanda i ädelosten, salta och krydda försiktigt med muskotnöt och vispa till jämn smet. Finhacka rödlöken i MiniQuickChef.
Dela brockolin i mindre buketter och fördela dem i pajskalet.
Strö över löken.
Slå över stanningen och strö över grovmalen svartpeppar efter smak.
Grädda i cirka 180 grader i 45-50 minuter.
Känn i mitten om stanningen stannat.
Om pajen börjar få för mörk färg men fortfarande inte är färdig så täck med folie eller lock.
Går utmärkt att göra på grövre mjöl och går att varierar i styrka beroende på vilken ost du väljer.
Jordgubbspaj med marängtäcke.
Jordgubbspaj med marängtäcke.
150 g smör
3 dl vetemjöl
1/2 tsk bakpulver
1-2 msk vatten
FYLLNING:
1- 1 1/2 L färska jordgubbar.
MARÄNG:
3 äggvitor
1 1/2 dl socker
Mixa smör, mjöl och bakpulver, till en smulig massa i QuickChef III.
Bind ihop degen med vattnet genom att låta en fin stråle rinna ned i tratten under omrörning
låt vila en timma.
Kavla ut degen med Liten brödkavel
i Silikon pajform
nagga degen i botten med hjälp av naggen i kavelns hantag
grädda i mitten av ugnen i 225°, ca 20 minuter, låt svalna.
Fyll pajskalet med jordgubbar.
Vispa äggvitorna till hårt skum i SpeedyChef
vänd ner sockret och bred smeten över jordgubbarna.
grädda i 150°, 15 minuter tills marängen fått färg.
Ultra Pro
FridgeSmart
Condiserve collection
Easy Rice
TChef series Kastruller, Grytor och Stekpannor
Quick Chef III
Mintfrukt paj
Ett roligt recept med annorlunda smuldeg som täcke!
Du behöver
4 stora äpplen
1 banan
honung ca 0,5 dl
2 dl crunchy musli
100 g smör
3 dl vetemjöl
1msk vaniljsocker
5 plattor after eight
Gör så här
Skiva äpplen med Rivjärnet
och banan med kniv
och lägg i Silikon pajform
ringla flytande honung över.
Strö över crunchyn.
Rör smör vaniljsocker och mjölet till en mördeg i QuickChef III.
Smula mördegen överst och lägg after eight på.
Grädda i 200 grader i ca 30 minuter
Knäckig äppelpaj.
Knäckig äppelpaj.
100 g smör
1 1/2 dl havregryn
1 1/2 dl vete mjöl
1/2 tsk bakpulver
1 dl strösocker
2 msk grädde
2 msk sirap
FYLLNING:
6 syrliga äpplen.
Skär äpplena i tunna skivor på Rivjärnet
lägg dem i en Silikon Pajform
strö över kanel.
Smält smöret i MicroPlus kannan
blanda i de torra ingredienserna, grädde och sirap i smöret med Liten degskrapa
Bred smeten över äpplena och grädda i mitten av ugnen i 175°, ca 30 minuter.
Serveras med vaniljsås
Kreolskans vardagsgryta
600 g fläskkarre | |
1 st kabanosskorv | |
2 tsk olivolja | |
1 tsk salt | |
1 krm svartpeppar | |
0,5 tsk mejram | |
1 msk vetemjöl | |
0,5 burk syltlök | |
0,5 burk svarta oliver utan kärnor | |
0,5 dl ättiksgurka | |
2,5 dl grädde | |
1 st röd paprika |
Tillagning

2. Krydda med salt, peppar och mejram. Sätt in den i 200 grader varm ugn i 15 minuter.
3. Strö över mjölet. Strimla paprikan och rör ner med syltlök, oliver gurka och grädden.
4. Sätt in ytterligare i 5 min.
5. Servera med ris och sallad.
Laxmousse
200 g laxfilé utan skinn
2 liter okande fiskbuljong
100 g rökt lax
30 g mjukt smör
1 dl vispgrädde
1 citron
8 skivor rostat bröd
8 skivor lime som halveras
1 pkt vattenkrasse
salt och peppar
Lägg laxfiléerna i insatsen i Iso-Duo Servofix

Häll buljonen över fisken Sätt på locket och låt fisken ångas i 15 minuter.
Lyft upp insatsen, låt vattnet rinna av och fisken svalna.
Pressa citronen på Bake-to-basic Citruspress

Lägg i kokt lax, rökt lax, smör, grädde och en msk citronsaft i QuickChef III

Mixa tills konsistensen har blivit en grov mousse.
Smaksätt med salt och peppar.
Gör 8 rundlar av brödet med hjälp av Avant Mugg

Fördela moussen på bröden med Degskrapan

Dekorera med lime och vattenkrasse.
Bolognaise
400 g krossade tomater
2 vitlöksklyftor
2 små lökar
500 g nötfärs
2 msk olja
4 msk ketchup
2 msk färsk basilika
1/2 tsk kajennpeppar
salt och peppar
Öppna burken med konservöppnaren

Häll tomat och tomatpure i Microplus kanna

Pressa vitlöken ned i MicroPlus med vitlökspressen

Hacka löken och basikikan med QuickChef III

Häll ned lök, nötfärs, olja och ketchup i MicroPlus kannan
Krydda
Sätt på locket på MicroPlus och tillaga vid 750 watt i 6 minuter.
Rör om
Tillaga ytterligare 6 minuter på samma effekt.
Rör om och låt vila 3 minuter.
Servera med spagetti.
Chili Con Carne
400 g krossade tomater
4 msk tomatpuré
460 g kidney bönor
2 vitlöksklyftor
2 små lökar
1 röd färsk chili
1 grön paprika
500 g nötfärs
2 msk olja
1 tsk spiskummin
salt och peppar
Öppna burkarna med konservöppnaren

Skölj bönorna i kallt vatten i MiniMax Durkslag

Häll tomater, tomatpuré och bönor i UltraPlus

Hacka lök, chili och paprika i QuickChef III

och lägg i hacket, färsen och oljan i UltraPlus och blanda med Rörsleven

Krydda med Salt peppar och spiskummin
Sätt på locket på UltraPlus och tillaga vid 750 watt i 6 minuter i micron.
Tag ut maträtten och rör om, tillaga i ytterligare 6 minuter
Tag ut och rör om, låt maträtten vila i 3 minuter före servering.
Texas Kyckling
7 msk/30 g cornflakes
2 vitlöksklyftor
1 liten lök
1 dl/50 g ströbröd
1/2 tsk kajennpeppar1/2 tsk curry
2 kvistar persilja
2 dl naturell yoghurt
4/520 g kycklingbröst
4 msk matolja
salt
peppar
Förvärm ugnen till 210 grader
Häll cornflakes i QuickChefIII

och krossa med knivarna
Pressa vitlöken med Vitlökspressen

och häll i Quickchef
Tillsätt lök,curry
persilja
och yoghurt och mixa i QuickChef III
Smaka av med salt och nymald peppar.
Dela kycklingbrösten i 2 delar med kockkniven

Pensla dem med olja med Silikon Pensel

Häll innehållet från QuickChef i en Avantiskål

och lägg i kyckling bitarna
Sätt på locket och skaka noga så att bitarna täcks av blandningen
Lägg kycklingarna i UltraPlus 3 liter

och strö över curryblandningen.
Tillaga i ugnen i 35 minuter tills ytan blivit mörkt gylleny och spröd
Servera ris till kokt i Easy Rice

Räksoppa
1 stor eller 2 små morötter
1 purjolök
1 stor eller 2 små paprika i valfri färg
2 1/2 dl mjölk
2 1/2 dl grädde
400 g räkost
1 knippe dill
1 tsk citronpeppar
salt
400 g frusna räkor med skal
Lägg räkorna i insatsen till Iso-Duo Servofix

Häll hett vatten genom insatsen och ner i slasken. sätt genast ner i behållaren och sätt på locket
Låt stå i 10 minuter innan du skalar de tinade räkorna.
Skär purjolöken i ringar

skölj och slunga i Salladslungan

Skala moroten med grönsaksskalare

och skär slantar av dem på rivjärnet

strimla paprikan med kockkniven

Lägg alla grönsaker i UltraPlus

Kör i micron på full effekt i 3 minuter, rör om med rörsleven

och kör 2 minuter till.
Blanda i mjölk,grädde och räkost i grönsakerna och rör om.
3 minuter i micron, rör om och ytterligare 3 minuter.
Tillsätt 2 msk finklippt dill och citronpeppare.
Om du inte har bråttom kan den nu med fördel stå och dra ett tag.
Lägg i de skalade räkorna och kör 2 minuter i micron så räkorna blir varma.
MÛSLI
MÛSLI
Den här blandning är krispig och god.
6 dl havregryn
4 dl rågflingor
2 dl solrosfrökärnor.
2 dl linfrö
2 dl sesamfrö
1-2 dl russin
3 dl torkade aprikoser
1-2 dl torkade bananskivor
Rosta havregryn, rågflingor, solrosfrökärnor och sesamfrön i omgångar i T Chef series stekpanna
eller i ugn på 175° i 10-15 minuter. Rör om då och då.
Blanda allt, klart!
Förvara i optimum
Ät med vaniljyoghurt och färska bär…..
Påskpaj med ananas och citron
3 dl mjöl
1 dl socker
1 tsk bakpulver
1 burk creme fraice
1 dl socker
1 ägg
2 tsk vaniljsocker
1/2 citron
2 små burkar krossad ananas
Smält smöret i micron i MicroPlus kannan

blanda ner socker,mjöl och bakpulver i smöret med hjälp av liten Degskrapa

Tryck ut degen i Silikon pajform

Öppna ananasburkarna med konservöppnaren

Riv citronskalet och pressa citronen med på Bake-to-basic citruspress

Blanda alla ingedienserna till fyllningen i SpeedyChef

Häll allt i pajformen och grädda i 175 grader i 25 minuter
servera gärna med vaniljglass.
Demo på franska
Jag förstår inte ett ord, men ändå allt.
Mycket skickligt gjord demo.
Ny hemsida
Team Gravitys teamledare har registrerat sin
www.mytupperware.eu/kent.andersson1
Team Gravitys teamledare kan nu nås på denna sida ellerpå
kent.andersson1@mytupperware
Vilka produkter vill du ha?






eller alla ovanstående plus:



Säg bara till oss så berättar vi hur du får ovanstående produkter
vi berättar även hur då får följande saker:
















OBS
Det kostar ingenting, bara lite av din tid.
Hör av dig så berättar vi mer!
Smilies

Påskerbjudande
2 st Elegance skål 6 dl
1 st Elegance vågformat fat
1 st Elegance kanna 1,6 liter
4 st Elegance glas 2,9 dl
normalpris 946:-
GLAD PÅSK PRIS
699:-



Solrosbröd
50 g jäst
6 dl mjöl
1/2 dl olja
1 tsk salt
1 dl solroskärnor


Lös upp jästen i det ljumma vattnet i Ultra plus
Resten av ingredienserna tillsätts och allt blandas med liten degskrapa.
Sätt på locket och jäs i 20-30 minuter medan ugnen värms till 225 grader.
Grädda i ca 30 minuter. Tag ev av locket de sista 5-10 minuterna för att få knaprigare skorpa.
Nytt på www.tupperware.se
Tupperkids: http://tupperware.ipapercms.dk/Tupperware/Nordics/SE/2010/Magasin/TupperKids/
och T Chef Series: http://www.tupperware.se/xchg/nordics/hs.xsl/915.html
Exotisk Fruktkaka med en twist av curry
2 tsk bakpulver
1 knivsudd salt
2,5 dl (150 g) brunt farin socker
125 g smält smör
3 ägg
1 msk curry
125 g kanderad frukt i småtärningar
ev en liten handfull grovhackade mandlar
Ta ut gallret ur ugnen och förvärm ugnen till 150 grader
Blanda alla ingredienser i ovannämnd ordning i Pro baking skål

Plasera Silikon brödform på gallret och häll smeten i formen

Grädda i 1 timme vid 150 grader.
Ta ut kakan ur Silikon _Brödform medan den är varm.
Låt kakan svalna lite och servera.
Nytt magasin
Ny klädkod!
De nya kläderna som ska bäras av Tupperwares konsulenter på demo.
Vilken väljer du?
Tortilla med ruccola
Serveras som tillbehör till kötträtter.
Ingredienser till 7 tortilla
300 g kokt potatis
60 g ruccola
5 ägg
1,5 dl vispgrädde
salt och peppar
Skala potatisen med Grönsaksskalaren

Koka den genomkokt.
Skiva potatisen i Äggdelaren

Skölj ruccolasalladen

Dela i mindre bitar och fördela potatis och ruccola i Silikon 7 Muffins

Blanda och skaka ägg, vispgrädde, salt och peppar i Snabbshakern

Fördela äggsmeten över potatis och ruccolablandningen
Tillaga i 5 minuter på 600 W
Låt maträtten vila i några minuter och tillaga i ytterligare 2 minuter vid 260 W
Kan även tillagas i vanlig ugn vid 180 grader i 25 minuter.
Ugnsbakad lax med sprött lock
Ingredienser för 4 personer.
1 kg lax
Marinad:
1/2 dl olivolja
1/2 dl citronsaft
1 rödlök
1 vitlöksklyfta
1 knippe dill
salt
peppar
Deglock:
1,5 dl mjöl
100 g riven ost
75 g smör
2 msk hackad persilja
salt peppar
Sätt ugnen på 200 grader.
Skär laxen i tärningar

Ta bort ev ben.
Lägg laxen i UltraPlus Lasagnefat

Pressa citronen på Bake-to-basics Citronset

Skala lök och vitlök och hacka i MiniQuickChef

Skaka ingredienserna till marinaden i Snabbshaker

Häll marinaden över fisken och marinera i 1/2-1 timme.
Riv osten i Multikvarn

Blanda ost, mjöl, salt och peppar i ProBaking

Smula smöret i blandningen.
Hacka persiljan i MiniQuickChef och tillsätt.
Häll blandningen över fisken och grädda i 35 minuter under lock.
Ta av locket de sista 10 minuterna för att få ett gyllene och sprött lock.
Nya produkter
men vi har just upptäckt att de nya produkterna är upplagda
Här är ett urval:

























Gravity News V11
Gravity News V11
Hello teamet!!!
Nu är äntligen våren här i och med att Tupperware släpper sitt nya Magasin.
Finns från och med vecka 11 på www.tupperware.se
Det nya Magasinet är ett ypperligt verktyg till att datera så väl nya som gamla värdar/värdinnor. De flesta av oss har fortfarande utrymme för fler demos i våra kalendrar.
Vi har ju dessutom fantastiska erbjudanden till våra värdinnor och gäster i de närmaste veckorna med möjlighet för alla att få handla helt nya produkter.
Dateringar:
Vi jobbar förstås vidare med dateringar, som ju är grunden i vår verksamhet.
Använd blomman.
Fyll den med namn och ring sedan de tilltänkta värdarna/värdinnorna och erbjud dem att få hålla en demo, de ska känna att de är utvalda.
Blomman är även en hjälp till den värd/värdinna som ni bokar, så använd den i värdinneförberedelserna, de är som ni vet A & O.
Dels blir det lättare för värden/värdinnan att hitta gäster med lite större spridning (inte bara släkten och vänner) och det ökar försäljningen vilket i sin tur ger honom/henne fler produkter genom värdinnekampanjen och det höjer garanterat ditt demosnitt.
Arbeta också med gästlista T254 eller be att värdinnan mejlar den till er. Skicka sedan ut aktuella flyers till alla gäster, en personlig inbjudan gör att fler kommer.
Ni har även fått värdinneplaneringar för vecka 9-13 att skicka ut via mejl eller post – den underlättar också i demonstrationsförberedelserna. Så använd dessa.
Detta gäller i veckorna framöver:
I mars och april ger vi bort en Silikon Mini Brödform tillsammans med en Liten Degskrapa till våra värdar/värdinnor.
Under vecka 11 och 12 erbjuder vi en alternativ tackgåva i form av en QuickChef III – Kanon att boka demo på.
Man kan givetvis även välja en Elegance Skål 4,6 l Röd som tackgåva mars ut.
Till våra gäster:
Vecka 11 och 12 är gästgåvan en Snackbägare.
Vecka 13 erbjuder vi en Exclusive Skål 4,5 dl – samma som i Big Weeks.
Vi har ju också våra Multikannor till försäljning eller varför inte ett set med Ko-Optimum – Köper man ett av våra set kan man ju också köpa 4 Exclusive Komuggar för endast 99:- - TOPPEN. Bara att datera på.
I vecka 12 har vi UltraPro 2 liter och MicroGourmet till försäljning, två innovativa produkter som sparar tid i köket och tar vara på näringsämnena i den mat vi tillreder.
De som köper en MicroGourmet i veck 12 deltar dessutom i utlottningen av en mikrovågsugn.
Rekrytering:
Vi behöver fler konsulenter i Birka och givetvis också i vårt team, ju fler vi blir ju lättare går det, syns man inte så finns man inte. Birka är det Ship som har störst tillväxt just nu. Så lämna era namnförslag till mig, så sköter jag kontakten med dem och ser till att de kommer igång.
Kom ihåg 3 av 5, en datering – minst ett namnförslag i veckan och att ringa mig på teletiden söndagar, VIKTIGT!!!.
Nästa teammöte blir det måndagen 5:e april kl.15.00 hemma hos mig i Klocket – Hjalmar Lundgrens 92.
Det blir hedringar för utförda prestationer under mars.
Givetvis så bjuds det på fika och tilltugg.
Vi har nu också fått möjligheten att åka på veckoträff i Arboga på tisdagar varje vecka som det inte är säljmöte i Norrköping – anmälan gör ni vid teletiden på söndagar.
Nästa träff i Norrköping är den 31:e mars – Träffpunkten – Fogdegatan 22.
MISSA INTE DETTA – TUPPERWARE IN EVERY HOME!!!
Det är alltid inspirerande att komma på träff och det bjuds som vanligt på fika.
Samma sak här, bjud gärna med värdar/värdinnor eller andra gäster som är intresserade av en stunds trevlig samvaro.
Bonus till er som tar med sig en eller flera gäster på sälj- eller teammöten.
Kolla även in Team Gravity’s blogg en gång per dag.
Här finns Gravity News, info om Tupperware, recept, filmer (YouTube) och mycket mer ska det bli.
Kom gärna med egna tips som vi kan lägga upp eller skriv i kommentarsrutan.
Här är länken till bloggen, http://teamgravity.blogg.se/
Kom ihåg att ni är ”I’m possible” – Bäst alltså.
Har ni frågor så tveka inte RING!!! Jouren 0736368724 - 01169424
TUPPERWARE IN EVERY HOME!
Kent
Kryddmuffins

Då kan alla "ångbaka" dessa muffins.
2 ägg
1 dl brun farin
60 g smör
2 msk flytande honung
1 tsk vaniljsocker
1 tsk kanel
2 msk mjölk
2,5 dl vetemjöl
1 tsk bakpulver
Häll ägg och brun farin i SpeeyChef

och vispa till en luftig massa.
Smält smör i MicroPlus Kannan

i micron ca 30 sekunder
Häll honung, vaniljsocker, kanel, mjölk och det smälta smöret i SpeedyChef.
Blanda noga
Tillsätt mjöl och bakpulver och blanda försiktigt.
Fördela blandningen i 8 MicroGourmet Portionsformarna (eller i Silikon 7 muffins

Fyll till drygt hälften i formarna.
Fyll 400 ml vatten i vattenbehållaren till MicroGourmet 101

Ställ skålen på vattenbehållaren och formarna i skålen
(använder du 7 muffins så puffa till formen så det inte sluter tätt.)
Sätt locket på MicroGourmet.
Tillaga i microvågsugn i 17 minuter på 650 W.
Ta ut formarna ur MicroGourmet direkt, låt dem inte stå kvar där.
Låt muffinsen svalna i ett par minuter innan du tar dem ur formarna
med Liten Degskrapa

Ät dem varma direkt eller låt dem svalna i portionsformarna och förvara med locket på.
Observera: Durkslaget och locken till MicroGourmet Portionsformarna används inte vid tillagningen.

Orientalisk Curry Kyckling
2 msk olja
1 vitlöksklyftor
3 tsk curry
4-6 kvistar dragon (eller 2 tsk torkad)
3 dl crème fraiche eller grädde
Skär köttet i strimlor eller mindre bitar´med TChefseries Kockkniv

Värm oljan i T chefseries Stekpanna

Pressa vitlök med Vitlökspressen

och bryn med curry och därefter kycklingbitarna.
Låt puttra 5 minuter tills köttet är genomstekt.
Hacka dragon i QuickChef III

Rör om och låt sjuda utan lock i 5 minuter tills såsen är slät.
Servera med ris. (se recept Easy Rice)
Potatismos med skinka
Lättlagad barnmat.
200 g potatis
1 tsk vatten
1 msk mjölk
1 skiva sinka
Skala potatisen med grönsaksskalaren

och skär den i mindre bitar
Lägg potatis och vatten i Micropluskannan

koka i 2 minuter vid 750 W
Häll av vattnet och häll i mjölken
Mosa med Grönsaksstöten

Hacka skinkan i MiniQuickChef

och blanda i moset.
Omelett lätt som en plätt
( tomat, lök, paprika, korv eller skinka)
Skaka smeten.
ÄT
Limpa a´la Alexandra
5 dl vetemjöl
2 dl vetekli
2 dl krossade linfrö
2 dl russin
1/2-1 dl sirap eller honung
1/2 msk salt
1 1/2 msk bikarbont
1 liter filmjölk
Hacka russinen i Miniquickchef

Mät upp alla ingredienser i

Häll i filmjölken och blanda med

Fyll 2 silikon brödform

eller i en UltraPlus 3 liter

Grädda i 175 grader i 1 1/2 timme
stjälp upp de färdiggräddade bröden på galler
då de kallnat lägges de i Bredsmart

Brödet är godast efter 1 dygn.
Till försäljning i v12
Smoothie
1 banan
1 apelsin
2 msk grekisk yoghurt
1 tsk vaniljsocker
2 tsk flytande honung
5 dl mjölk
Häll jordgubbar och banan i QuickChef III

och hacka frukterna till mos.
Pressa apelsinen på Bake-to-basic Citruspress

Tillsätt apelsinsaft, yoghurt, vaniljsocker och honung och blanda.
Tillsätt mjölken och mixa tills alla ingredienser är blandade.
Ställ i kylskåp eller häll i ett glas med isbitar.

A message from Tupperware Brands on Earth Day 2010
Tupperware i andra länder, olika men lika
Köp Ulla Skoog och hennes lufttäta byttor
Jag tror ingen i vårt Team liknar denna Tupperware konsulent,
men alla använder "lufttäta byttor" på olika sätt.
Ris med extra piff
Ingredienser till 4 pers
3 dl ris
5 1/2 dl vatten
50 g parmensanost
3 dl ärtor
1/2 tsk salt
Häll ris och vatten i EasyRice
Sätt på locket och ställ EasyRise i microvågsugnen.
Tillbered riset i ca 10 minuter vid 800W
Låt dra 5 minuter.
Riv parmensanost i Multikvarn
Blanda riven parmensanost, frusna ärtor och salt i riset med serveringssked
och låt blandningen stå i 5 minuter med lock före servering.
Servera till Kött, fisk och fågel.
Seminar i bilder.

Team Gravitys Teamledare har anlänt till ett snöfritt Malmö.

Birkas Teamledare samlas i Lobbyn

Intresserade konferensdeltagare!

Hedringar för utförda prestationer.

Lite champagne på förfesten

Middag


Hedring för vanguard cirkel

Glada Teamledare från Birka! Mia och Vivianne har mottagit diplom.

Kicki Watkinsson minglar.

Goldteamledare vid honnörsbordet.

Dans efter maten

Undrar hur högt de siktar?
Finland´s Seminar.
Vårt svar.
Ser nu Kent?
(Näst längst bak, med vit skjorta och rosa slips)
Hälsning från Danmark.
de hade just avslutat sin konferens
Deras hälsning till oss var:
Det ska de få igen!
Hemkommen från Seminar
Just nu är det mycket som vi går igenom och sorterar.
Om du vill vara först att se nya magasinet så kom på
Säljmöte Onsdag den 10 mars kl 18.30 Träffpunkten Norrköping.
Vill du vara gäst så hör av dig med en telefonsignal, ett mail eller en kommentar här.
Ni kommer att få se bilder och mycket annat.
Nu ska jag bara rapportera om vad vi åt.
(Morgonen började med en SJmacka som var precis så dålig som jag hört)
Lunch serverades på Hotell Hilton beståendes av:
couscous sallad
oliver
rårivna morötter
majssallad
salladsmix
alfalfagroddar
bröd och smör
Rostade potatisar
Grillade Majskycklinglår
rödvinssky
Limepaj
Hallontårta
vispgrädde
Champagne
Eftermiddagskaffe:
melonskivor
ananasskivor
äpplen
mandariner
päron
bullar
kakor
kaffe
juice
Festmiddag:
Prosciutto crudo med
örtsallad
rostade pinjenötter och
balsamicoreduktion
Cognacsflamberad oxfilé med
rostade rotfrukter
calvadossky och
potatiskaka
Vit chokladpannacotta med
havtornskub och
lakritsflarn
vin
kaffe
Jag kan bara säga:
Bli Teamledare och följ med nästa gång!!!!!!!!!!!
Gravity News V9
Gravity News V9
Hej konsulenter!!!
Vi går en spännande tid till mötes – Det är mycket på gång inom Tupperware.
Nu i helgen bär det av till Malmö där jag tillsammans med övriga teamledare från Sverige och Norge kommer att närvara på Seminar – Bland annat så kommer det Nya Magasinet att presenteras.
Sms:a namnförslag till mig under helgen – möjlighet till fina gåvor finns.
Ingen teletid på söndag men ni kan nå mig på mobilen efter kl.18.
Dateringar:
Vi jobbar förstås vidare med dateringar, som ju är grunden i vår verksamhet.
Använd blomman.
Fyll den med namn och ring sedan de tilltänkta värdarna/värdinnorna och erbjud dem att få hålla en demo, de ska känna att de är utvalda.
Blomman är även en hjälp till den värd/värdinna som ni bokar, så använd den i värdinneförberedelserna, de är som ni vet A & O.
Dels blir det lättare för värden/värdinnan att hitta gäster med lite större spridning (inte bara släkten och vänner) och det ökar försäljningen vilket i sin tur ger honom/henne fler produkter genom värdinnekampanjen och det höjer garanterat ditt demosnitt.
Arbeta också med gästlista T254 eller be att värdinnan mejlar den till er. Skicka sedan ut aktuella flyers till alla gäster, en personlig inbjudan gör att fler kommer.
Ni har även fått värdinneplaneringar för vecka 9-13 att skicka ut via mejl eller post – den underlättar också i demonstrationsförberedelserna. Så använd dessa.
Detta gäller i veckorna framöver:
I mars och april ger vi bort en Silikon Mini Brödform tillsammans med en Liten Degskrapa till våra värdar/värdinnor.
Under vecka 11 och 12 erbjuder vi en alternativ tackgåva i form av en QuickChef III – Kanon att boka demo på.
Man kan givetvis även välja en Elegance Skål 4,6 l Röd som tackgåva mars ut.
Till våra gäster:
Vecka 9 och 10 ger vi våra gäster en Minibägare med rött lock.
Vecka 11 och 12 får de en Snackbägare.
Vecka 13 erbjuder vi en Exclusive Skål 4,5 dl – samma som i Big Weeks.
Vi har ju också våra Multikannor till försäljning eller varför inte ett set med Ko-Optimum – Köper man ett av våra set kan man ju också köpa 4 Exclusive Komuggar för endast 99:- - TOPPEN. Bara att datera på.
Rekrytering:
Vi behöver fler konsulenter i Birka och givetvis också i vårt team, ju fler vi blir ju lättare går det, syns man inte så finns man inte. Birka är det Ship som har störst tillväxt just nu. Så lämna era namnförslag till mig, så sköter jag kontakten med dem och ser till att de kommer igång.
Kom ihåg 3 av 5, en datering – minst ett namnförslag i veckan och att ringa mig på teletiden söndagar, VIKTIGT!!!.
Nytt teammöte blir det måndagen 5:e april kl.15.00 hemma hos mig i Klocket – Hjalmar Lundgrens 92.
Det blir hedringar för utförda prestationer under mars.
Givetvis så bjuds det på fika och tilltugg.
Nästa träff i Birka är den 10:e mars – Träffpunkten – Fogdegatan 22 – VIKTIGT.
MISSA INTE DETTA – TUPPERWARE IN EVERY HOME!!!
NYA MAGASINET KOMMER ATT PRESENTERAS!!!
Det är alltid inspirerande att komma på träff och det bjuds som vanligt på fika.
Samma sak här, bjud gärna med värdar/värdinnor eller andra gäster som är intresserade av en stunds trevlig samvaro.
Bonus till er som tar med sig en eller flera gäster på sälj- eller teammöten.
Kolla även in Team Gravity’s blogg en gång per dag.
Här finns Gravity News, info om Tupperware, recept, filmer (YouTube) och mycket mer ska det bli.
Kom gärna med egna tips som vi kan lägga upp eller skriv i kommentarsrutan.
Här är länken till bloggen, http://teamgravity.blogg.se/
Kom ihåg att ni är ”I’m possible” – Bäst alltså.
Har ni frågor så tveka inte RING!!! Jouren 0736368724 - 01169424
TUPPERWARE IN EVERY HOME!
Kent
Förberedelser
En av årets höjdpunkter sker nu i helgen.
Seminar för Sveriges och Norges teamledare med respektive på Hilton Hotell i Malmö.
Det är mycket som ska fixas inför resan:
Skor ska putsas
Slipsar ska knytas
Kostymen ska dammas av
Aftonklänning ska passas ihop med accessoarer
Telefoner och kameror ska laddas
Extraväska för gåvor ska tas med
Det är så mycket som ska fixas innan resan börjar från närmaste spårvagnshållplats kl 07:00 lördag morgon
Jag känner på mig att det blir mycket nytt som presenteras
Nytt magasin inte minst
Uppdatering sker så fort som möjligt.
Eftalater
Då man har hemsida på nogg kan man se var sökningarna kommer från.
De senaste dagarna har det kommit många sökningar på eftalater.
Jag har inte uppmärksammat någon stor diskussion om dessa just nu.
Men på förekommen anledning upprepar jag:
TUPPERWARE ÄR HELT FRI FRÅN EFTALATER OCH ALLA ANDRA GIFTER.
TUPPERWARE ÄR SÄKERT ATT ANVÄNDA TILL MATFÖRVARING
TUPPERWARES ALLA PRODUKTER INKLUSIVE NAPPFLASKOR OCH ANDRA BARNPRODUKTER AR GIFTFRIA.
Tupperware is hip!
Birka klarade målet!
Det innebär att alla som hjälpt till att uppnå detta får denna
UltraPro 3,5 liter i passion red

Naturligtvis hjälpte även Team Gravity till för att målet skulle uppnås
och de som mottager UltaPro i Team Gravity är:
Kent, Gunnel, Gunila, Elin och Pernilla.
Stort GRATTIS till oss!