Glöggbollar

Glöggbollar
Ca 40 st
100 g margarin
1 dl strösocker
1 dl russin
1 tsk vaniljsocker
2 msk kako
2 msk vinglögg
4 dl havregryn
Hackad mandel till garnering

Rör ihop rumsvarmt margarin med socker i en vispskål.
Rör i resterande ingredienser utom mandeln som du hackar fint i Herb Chopper.
Rulla trinda små bollar och rulla dom i hackad mandel.
Lägg varje boll i en liten knäckform.
Förvara i kyl eller frys.


Läskande glöggdrink

Läskande glöggdrink

1 1/2 liter
Tid 10 minuter

1 flaska starkvinsglögg
2 flaskor grappo (läsk) á 33 cl
1 citron i skivor
isbitar

Gör så här:
Blanda kall glögg med läsk. 'lägg ner citronskivorna och isbitarna och severa..

Spröda ostkex

Spröda ostkex

25-40 st
Tid 15 minuter + 10 minuter i ugnen

100 g emmentaler
100 g smör
150 g vetemjöl
1 tsk salt

Gör så här:
Sätt ugnen på 175 grader. riv osten i Multikvarnen. Smula ner smöret i osten. Tillsätt mjöl och salt och knåda till en dag.

Häll ut degen på Bake-to-Basics Degunderlag. Tryck till med handflatan, strö lite mjöl över. Kavla med brödkaveln tills degen är 3-5 mm tjock.

Skär degen i avlånga bitar med degskäraren i pizzahjulet. Lägg på Silikon Degunderlag. Baka mitt i ugnen 10-12 minuter, låt svalna på galler.

Fullkornskusar

35 st
Tid 30 minuter + 15 minuters jäsning + 30 minuter jäsning + 5 minuter i ugnen

100 g smör
3 dl mjölk
50 g jäst för söta degar
250 g kesella lätt
2 påsar saffran ca 1 g
1 1/2 dl råsocker
1/2 tsk salt
ca 15 dl kärnvetemjöl med fullkorn
2 dl russin
1 ägg

Gör så här:
Smält smöret i MicroPlusKannan tillsätt mjölken och värm till 37 grader. Smula jästen i Bake-to-Basics vispskål. Häll över degspadet. Rör om med degskrapan tills jästen löst sig

Blanda ned kesella saffran, socker och salt. Blanda mjölet med russinen, tillsätt det. Arbeta degen smidig. Låt jäsa under lock 15 minuter.

Tag upp degen på degunderlaget forma den till 35 kusar. Lägg dem på Silikon bakunderlag och låt jäsa under bakduk ca 30 minuter. Pensla bullarna med vispat ägg. Grädda i mitten av ugnen 5-7 minuter i 250 grader. Låt kallna på galler under bakduk.

Scones med smör och lönnsirap

16 st
tid 10 minuter+30 minuter i ugnen

300 g vetemjöl
2 tsk bakpulver
125 g smör i bitar
100 g russin
3 dl mjölk + lite till pensling

tillbehör:
smör
sylt
lönnsirap

Gör så här:
Blanda mjöl och bakpulver i Bake-to-basic vispskål och mixa det med smöret. Tillsätt russinen.

Tillsätt mjölken och blanda till en mjuk men kladdig deg. Ta upp den och knåda den smidig på mjölat Silikon bakunderlag. Kavla ut degen till en knappt 1 1/2 cm tjock platta. Tag ut 16 runda kakor med kakmått eller Avantiglas.

Grädda kakorna på bakunderlaget i 200 grader i ugnen ca 30 minuter, tills de är gyllene, Servera sconesen varma med smör sylt eller ringlad lönnsirap.

Perfekt till en kopp te och bästa julklappsboken i soffhörnan en mulen annandag!

Amerikanskt Bananbröd

Nyttigt grovt och ändå bananmjukt i smaken
En riktig höjdare till lata julfrukostar.

1/2 paket jäst 25 g.
1 1/4 dl mjölk, 37 grader
3 stora mogna bananer
4 msk honung
1 tsk salt
1 msk citronsaft
80 gram rumsvarmt smör
5 dl grahamsmjöl
ca 4 dl vetemjöl specialmed fullkorn

Gör så här:
Rör ut jästen i mjölken tills den löst sig. tillsätt mosade bananer, honung, salt och citronsaft. rör ner smöret lite i taget.

Tillsätt grahmsmjölet, sedan vetemjölet lite i taget till en rätt kladdig deg. Arbeta degen med mjölade händer. Täck över och låt jäsa 1 timme.

Stjälp upp degen på degunderlaget och knåda igenom den. Forma till en stor rätt lös limpa. Låt jäsa 1 timme i Silikonform rund, 2,4 liter.

Sätt ugnen på 220 grader. Grädda i nedre delen av ugnen i 45 minuter tills det fått en fin brun yta. Låt svalna utan bakduk så får du en knaprig skorpa. Skär upp brödet i tunna skivor.

Fina julbordsbrödet

1 st
Tid 20 minuter+50 min i ugnen

5 dl vetemjöl
2 dl grovt rågbröd
2 tsk bikarbonat
1 tsk salt
1 dl russin
1 msk malda pomeransskal
2 dl mörkt öl
2 dl gräddfil'2 msk mörk sirap
1/2 dl rårörda lingon

Gör så här:
Blanda alla torra ingredienser i en bunke. Rör i öl sirap och lingon
Klicka ned smeten i Silikon Brödform. Grädda i nedre delen av ugnen ca 50 minuter.
Stjälp upp brödet och låt det kallna.

Det här brödet håller sig saftigt och gott hela julen.
Underbart att göra en rejäl skinkmacka av men passar också till den vällagrade cheddarosten.

Anthonys snickerspaj

Anthonys snickerspaj

4 portioner
Ingredienser:
1 paket smördeg
140 g mascarpone (italiensk färskost)
110 g färskost
50 g socker
3 ägg
5 snickers, hackade

Gör så här:
1. Värm ugnen till 200 grader.
2. Kavla smördegen så den blir 3-4 millimeter tjock i silikon pajform med liten brödkavel.
3. Knåda ihop mascarponen, mjukosten och sockret till en jämn massa i en stor skål.
4. Tillsätt äggen, ett åt gången.
5. Tillsätt snickers.
6. Häll smeten i formen och se till att den sprids jämnt.
7. Ställ i ugnen i tio minuter. Sänk sedan värmen till 180 grader och låt grädda i ytterligare 25 minuter tills pajen är gyllenfärgad. Låt den svalna före servering


Denna efterrätt är utnämnd till "Världens onyttigaste"
1250 kcal per bit

Vi är bäst

Nu är vi 1:a i Birka
och 1:a i Sverge

Team Gravity 7:a i Sverige just nu.

Alla konsulenter i Norden kan logga in på Big Week´s site och kolla in hur man ligger till inför 2010.
Och vi ligger bra till, vi har dessutom några fler bokningar så att vi hoppas avancera till nästa uppdatering.

Bananmuffins

Bananmuffins

 

30st

3 ägg,
2 dl socker,
2 tsk vaniljsocker,
75 g smör,
1½ dl vetemjöl,
½ dl kokosflingor,
1 tsk bakpulver,
2 bananer,
ev 100 g smält choklad för garnering

  • Vispa ägg, socker och vaniljsocker i Quick Chef III med vispinsats.
  • Smält smör i mikrovågsugnen i MicroPlus Kanna 1 l.
  • Häll mjöl, kokosflingor och bakpulver i äggsmeten och blanda. Häll i smöret och blanda.
  • Mosa bananerna med Grönsaksstöten och häll dem i Quick Chef III och blanda.
  • Placera 2 Silikon Mini Muffinsformar eller Silikon Mini Stjärnformar på ett bakgaller och fyll formarna. Fyll hålen ända upp i Mini Stjärnform men fyll endast upp hålen till ¾ i Mini Muffinsform.
  • Grädda vid 175º C i ca. 25 min. tills alla muffins är gyllene och färdigbakade.
  • Smält ev choklad och garnera de nybakade muffinsen.

Silikon Miniformar säljs uteslutande på demonstrationer under vecka 48 till 50

Produkter som används:


Vinägrett

Vinägrett

* Förberedelse: 5 minuter
* Tillagning: Under 15 minuter

  • ½ pressad vitlöksklyfta
  • 1 msk senap
  • 1 msk honung
  • 2 msk citronsaft
  • 5 msk olivolja
  • 1 msk balsamicovinäger

Skaka alla ingredienserna i Snabb Shaker och häll dressingen över en sallad.

Produkter som används:


Då och nu.


Mycket har hänt sedan dess men locken stängs på samma sätt nu som då,
och Tupperware är fortfarande ensamma om att ha 100% täta lock.
Tupperware´s plast är fortfarande helt giftfri, vilket var och är ovanligt.

Gravity News V48

 

Gravity News V48

 

Hello friend’s!!!                                             

                                                                  

Vi i Team Gravity säger grattis till alla i Birka som jobbade sig till en MicroGourmet i V 45.

Birka var ett av fyra Ship i landet som klarade målet, vi avhöll 269 demonstrationer och träffade 2155 gäster.

 

Grattis också till Sandra som var på plats fyra på Birkas topplista över försäljning - konsulenter, teamet som helhet var också med på listan – trea i demosnitt.

 

 

Vecka 48 är en aktivitetsvecka och vi har möjlighet att arbeta oss till fina produkter som säkerligen kommer till användning under nästa år.

Vilka produkter ska du ha?

 

Årets sista försäljningsperiod vecka 48-53 är den tid då vi fortsätter att lägga grunden för en riktigt bra start på 2010 och BIG WEEKS - V 1-4!!!

 

Vilka fina erbjudanden vi har till vårt förfogande i vecka 48 och vecka 48-53, KANON!!!

 

Vi fortsätter också att jobba med Julmagasinet fram till vecka 53 (Julmagasinet finns bara på den PDF-fil ni fått via mejl, så ni får skriva ut ett ex. att ta med ut på demo) förutom den vanliga försäljningskampanjen vecka 48 och 48-53.

 

 

Sista chansen vecka 48 i Mega Dating Weeks 44-48 – där ni kan få snygga Optimum Kaffe behållare för dateringar ni gör i BIG WEEKS V 1-4 – Sätt ert mål – hur många vill ni ha - PLANERING!!!

 

Alla i Team Gravity som avhåller minst sex demonstrationer i BIG WEEKS – V 1-4 - 2010 kommer att premieras av mig.

 

Glöm inte bort att ha en JULSTUGA hemma i vecka 50 – Bjud in alla årets värdar/värdinnor på glögg och pepparkaka eller silltallrik – Boka in dem till BIG WEEKS i första hand men även till senare datum givetvis. Varje datering är pengar på banken.

 

 

 

Dateringar:

 

Vi jobbar förstås vidare med dateringar, som ju är grunden i vår verksamhet.

Använd blomman som bifogas på fil.

Fyll den med namn och ring sedan de tilltänkta värdarna/värdinnorna och erbjud dem att få hålla en demo, de ska känna att de är utvalda.

 

Blomman är även en hjälp till den värd/värdinna som ni bokar, så använd den i värdinneförberedelserna, de är som ni vet A & O.

 

Dels blir det lättare för värden/värdinnan att hitta gäster med lite större spridning (inte bara släkten och vänner) och det ökar försäljningen vilket i sin tur ger honom/henne fler produkter genom värdinnekampanjen och det höjer garanterat ditt demosnitt.

Arbeta också med gästlista T254 eller be att värdinnan mejlar den till er. Skicka sedan ut aktuella flyers till alla gäster, en personlig inbjudan gör att fler kommer.

 

 

Detta gäller i veckorna framöver:

 

I vecka 48 ger vi alla gäster en speciell gåva – en Minibägare med julrött lock.

 

Tackgåva i v 48-53 är förutom ProBaking 1,5 l + degskrapa som går vidare som alternativ är Spacemaker med lock i cherryrött värden/värdinnan får 2 st. 1 l och 1,6 l. Blir försäljningen 3500:- eller mer finns möjlighet att välja ytterligare 4 st, 3,5 dl – 1 l – 1,6 l – 2,2 l. Så se till att han/hon jobbar för det.

 

Vi fortsätter som sagt att lägga grunden till BIG WEEKS nu och för er som var på säljträff vecka 47, ni vet vilka fina produkter både Tupperware och NON-Tupperware som vi kan arbeta oss till i BIG WEEKS.

 

Vi träffar ju många (släkt och vänner m.fl.) i och med jul och nyårshelgerna så ta chansen till att presentera Er själva och Tupperware och boka demo i januari, bygg för framtiden. Håll också utkik efter tänkbara kollegor, lämna namnförslag till mig. Det finns många som vill ha lite guldkant på tillvaron.

 

 

 

 

 

 

 

 

Poängjakten rullar på i vecka 35-53 och ställningen efter vecka 46 är:

 

Poängjakten V 35-53

 

Gunila Carlsson 68 Poäng

Jenny Bard 58 poäng

Gunnel Åberg 41 Poäng

Sandra Åberg 37 Poäng

Elin Fransson 19 poäng

Linda Gabrielsson 19 Poäng

 

Rekrytering:

 

OBS!!!!

Nya rekryter i  vecka 48 får en UltraPro 3,3 liter som välkomstgåva och ett något annorlunda upplägg på J I T Y B. Allt för att få bästa tänkbara start på 2010.  se flyer på bif. Fil.

 

Vi behöver fler konsulenter i Birka och givetvis också i vårt team, ju fler vi blir ju lättare går det, syns man inte så finns man inte. Birka är det Ship som har störst tillväxt just nu. Så lämna era namnförslag till mig, så sköter jag kontakten med dem och ser till att de kommer igång.

 

 

Kom ihåg 3 av 5, en datering – minst ett namnförslag i veckan och att ringa mig på teletiden söndagar, VIKTIGT!!!.

 

 

Nytt teammöte blir det måndagen den 6:e december kl. 14.00 i Gunnels nya butik på Repslagaregatan 42, Ljus&Present. JULKLAPP till alla närvarande.

Det blir nedräkningar för november och adventsfika. Ta med ett glatt humör och bjud gärna med några gäster som kan tänkas vara intresserade av att veta mer om Tupperware.

 

OBS!!! DECEMBER OCH BIG WEEKS KOMMER

 ATT PRESENTERAS FÖR ER OBS !!!

 

Nästa veckoträff i Norrköping (Träffpunkten) är onsdag 2:e december kl.18.30.

MISSA INTE DETTA – TUPPERWARE IN EVERY HOME!!!

Det är alltid inspirerande att komma på träff och det bjuds som vanligt på fika.

Samma sak här, bjud gärna med värdar/värdinnor eller andra gäster som är intresserade av en stunds trevlig samvaro.

 

Bonus till er som tar med sig en eller flera gäster på sälj- eller teammöten.

 

Kolla även in Team Gravity’s blogg minst en gång per dag.

Här finns Gravity News, info om Tupperware, recept, filmer (YouTube) och mycket mer ska det bli.

Kom gärna med egna tips som vi kan lägga upp eller skriv i kommentarsrutan.

Gå gärna in varje dag och kolla om det finns några nyheter man kan ha nytta av som konsulent. Här är länken till bloggen, http://teamgravity.blogg.se/

 

 

Kom ihåg att ni är ”I’m possible” – Bäst alltså.

 

Har ni frågor så tveka inte RING!!! Jouren 0736368724 - 01169424

 

TUPPERWARE  IN  EVERY  HOME!

Kent


Färskost med örter

  • Tid: 5 minuter

    Ingredienser:
    Ca 1 dl färska basilikablad
    Ca 1 dl persilja
    Ca 1/2 dl gräslök
    1/2 vitlöksklyfta
    200 g naturell färskost t.ex Philadelphia Orginal
    4 msk creme fraiche 18 %
    1 knivsudd salt och peppar
    1 tsk citronsaft
  • Plocka basilikablad och persiljan och skölj dem. Häll bladen och gräslöken i Herb Chopper.
  • Lägg i vitlöksklyftan i Herb Chopper och sätt på locket
  • Hacka örterna och vitlöken fint i Herb Chopper
  • Häll innehållet från Herb Chopper i Quick Chef III tillsammans med resten av ingredienserna och blanda
  • Lillsätt ev fler hackade örter,vitlök citronsaft eller salt och peppar efter smak.
  • Servera 

Smakar härligt i en sandwich, på knäckebröd, som tillbehör till fisk, som fyllning i en kycklingfile

 


Gåva till alla som provar jobbet som konsulent vecka 47-48!!!!!!!


Ultra Pro 3,3 liter

Även gåva till den som rekryterar vecka 47!!!!

Ska vi acceptera det här??


Tackgåva till alla värdar/värdinnor i Januari


Till alla värdinnor i Januari som lägger ned extra energi



Vilket tillfälle för oss konsulenter att kunna erbjuda denna världsnyhet till alla värdinnor i Januari.

MicroGourmet 101 tillagar maten genom ångkokning, det allra bästa sättet att bereda maten så att alla näringsämnen stannar kvar i maten och alla smaker kommer till sin rätt på bästa sätt.

Björnbärstårta

Björnbärstårta

Tårtbotten:
3 ägg
3 dl socker
3 dl vetemjöl
3 tsk bakpulver
3 tsk vaniljsocker
7 msk kokande vatten

Vispa ägg och socker pösigt i SpeedyChef.
Blanda mjöl, bakpulver och vanilsocker i Mått och strö och sikta ned i äggsmeten.
Rör ihop med liten Degskrapa
Skölj Rund silikonform med kallt vatten och häll i smeten.
Grädda i 175 grader i ca 30 minuter.
Låt svalna.

Vaniljkräm
Ingredienser

2.5 dl mjölk, 3%
0.5 st vaniljstång
0.75 dl strösocker
3.5 st ekologiska äggulor
0.75 dl maizena
25 g mjukt smör

Dela vaniljstången på längden med en vass kniv och skrapa ur fröna. Lägg både skal och frön i en kastrull tillsammans med mjölken. Koka upp.
Vispa strösocker, äggulor och maizena luftigt med elvisp. Slå över den heta mjölken under vispning.
Häll tillbaka blandningen i kastrullen och värm upp försiktigt under vispning. Så fort blandningen börjar tjockna, häll snabbt över i en kall skål.
Tillsätt smöret, låt smälta och kyl krämen i isbad eller kyl. Rör då och då i såsen så att det inte bildas skinn.

Sylt

2 dl blåbär
1/2 dl socker

Låt koka minst 10 minuter

Dekor

4 dl vispgrädde
3 dl björnbär


Dela tårtbotten i 3 delar
Bred vaniljkräm på den understa
Lägg på nästa botten och bred på sylten
Tredje lagret på och vispad grädde över och runt hela tårtan.
Bären ovanpå tårtan men spara en kant längst ut så att man kan göra fina rosor av vispgrädden från Squese-it




Ostkaka 14 november ostkakans dag

Ingredienser:

  • 3 liter röd mjölk (3%)
  • 0,75 dl vetemjöl
  • 1 msk ostlöpe (apotekets)
  • ½ dl sötmandel
  • 2 bittermandlar
  • 3 ägg
  • ½ dl socker
  • 3 dl grädde

Gör så här:

Blanda mjölet med 1 dl mjölk i Snabbshakern.

Värm upp resten av mjölken till 37 grader i en stor gryta. Ta av grytan från plattan. Vispa ner redningen. Vispa därefter ner ostlöpen. Det är viktigt att vispa ordentligt.

Låt sedan stå i rumstemperatur mellan 30 till 45 minuter.

Vispa kraftigt i den stelnade massan så att den separerar. Låt stå ytterligare 30 minuter.

 

Lägg en bit gasväv i Bake-to-Basics sil och ställ i Vispskålen 3,5 liter. Sila bort den tunna vätskan som kallas vassle från den tjockare vita kesoliknande ostmassan. Du kan krama ostmassan med händerna om du vill. Man kan ta lite i taget och sila och sedan hälla över ostmassan i en bunke. När man silat allt kan du hälla av ytterligare vassle från ostmassan om du märker att det separerat. Rör sedan om i ostmassan. Den överblivna vasslen kan du t.ex. använda som degspad om du vill baka bröd eller också är det bara att hälla bort den.

 

Mal mandel och bittermandel i Multikvarn med den fina rivinsatsen. Vispa ägg, socker och grädde tillsammans med vispen. Tillsätt den malda mandeln. Blanda ihop detta med ostmassan. Häll sedan upp ostkakesmeten i UltraPlus Lasagnefat och lägg på locket.

 

Grädda mitt i ugnen 175 grader i 1 timme. Samma temperatur även till varmluftsugn.
Man kan även använda någon annan Ultraplusform minst 2 liter men öka gräddningstiden ju tjockare ostkaka du gräddar.


Grattis Kent!

Idag gratulerar vi vår Teamledare i Team Gravity som fyller år.

I morgon far Kent och alla andra Teamledare i Sverige på höstkonferens.

På söndagens telefontid kan det vara något intressant som avslöjas
men framför allt boka in onsdagens säljträff då ni får en försmak av Big Weeks!


Wienerlängd

Wienerlängd

 

 

Nr 534 Snabbshaker            Vispa ihop ½ liter mjölk + marzanpulver

 

Nr 1509 MicroPlusKanna    200 gr margarin

                                            2½ dl mjölk, fingervarmt

 

Nr 582 B-to-B Vispskål      häll i mjölkblandningen och rör ner

                                            1 paket jäst

                                            1 ägg

                                            ½ dl socker

 

Optimum Måttsked              1 tsk Kardemumma

                                            ½ tsk salt

 

Nr 544 Måttset                    6-8 dl vetemjöl

 

Nr 1473 Rörsked                att röra med

 

Rör om ordentligt, sätt på locket på B-to-B Vispskålen och placera skålen i varmt vatten i diskhon. Låt jäsa ca 12 min. Därefter rör om degen med Rörskeden, så att luften försvinner

 

Nr 559 Degunderlag            Häll hälften av degen på Degunderlaget

 

Nr 558 Brödkavel                Fyll den med varmt vatten. Kavla ut degen i långpannestorlek. Håll Degunderlaget över smord långpanna och låt degen fylla formen. Kläm ut degen med Rörskeden så att den blir slät och täcker hela långpannan.

Häll över marzansåsen. Kavla ut resten av degen.

 

Nr 512 Mått&Strö               Strö över färdigblandad kanel och socker

 

Nr 1406 Multikvarn             Riv 100 – 125 gram mandelmassa grovt, strö över. Rulla ihop degen med 2 Rörskedar. Skär smala bullar och lägg dem ovanpå marzansåsen. Försök att täcka hela plåten

                                            JÄS EN STUND

 

Multibägare                          Skaka 1 st ägg för pensling

                                            Grädda i 200-225 gr till gyllenbrun färg

 

Nr 512 Mått&Strö               Sikta över lite florsocker på det färdiga brödet


Gravity News V45

 

Gravity News V45

 

Hej kollegor!!!                                               

                                                                  

 

Vi har nu gått in i november och snart står jul och nyår för dörren. Vi kommer som vanligt med nya fräscha erbjudanden till våra värdar/värdinnor och deras gäster.

 

Vi har fått ett Julmagasin till vår hjälp som gäller i veckorna 45-53 (Julmagasinet finns bara på den PDF-fil ni fått via mejl, så ni får skriva ut ett ex. att ta med ut på demo) förutom de vanliga försäljningskampanjerna vecka 44-47 och 48-53.

 

Dessutom så har vi extra aktivitet i vecka 45 och 48 med möjlighet för oss att jobba oss till fina produkter, så vi lägger lite extra krut på de veckorna.

 

Vecka 45 har vi ju fått en shiputmaning som ni fick per mejl i ett Breaking News. Alla aktiva (3500:-) får en MicroGourmet (värde 1200:-) en helt ny produkt till micron som jag har haft möjligheten att testa under ett par veckor och den är superbra – förutsättningen är att vi når 264 avhållna demon i Birka under vecka 45. Så datera mera!!!

 

Se också flyer Mega Dating Weeks 44-48 – där ni kan få snygga Optimum Kaffe behållare för dateringar ni gör i januari – Sätt ert mål – hur många vill ni ha - PLANERING!!!

 

Dateringar:

 

Vi jobbar förstås vidare med dateringar, som ju är grunden i vår verksamhet.

Använd blomman som bifogas på fil.

Fyll den med namn och ring sedan de tilltänkta värdarna/värdinnorna och erbjud dem att få hålla en demo, de ska känna att de är utvalda.

 

Blomman är även en hjälp till den värd/värdinna som ni bokar, så använd den i värdinneförberedelserna, de är som ni vet A & O.

 

Dels blir det lättare för värden/värdinnan att hitta gäster med lite större spridning (inte bara släkten och vänner) och det ökar försäljningen vilket i sin tur ger honom/henne fler produkter genom värdinnekampanjen och det höjer garanterat ditt demosnitt.

Arbeta också med gästlista T254 eller be att värdinnan mejlar den till er. Skicka sedan ut aktuella flyers till alla gäster, en personlig inbjudan gör att fler kommer.

 

 

Detta gäller i veckorna framöver:

 

Tackgåva i vecka 44-47 är en helt ny produkt som vi ger våra värdar/värdinnor möjlighet att prova, det är en ProBaking Vispskål 1,5 l + Stor Degskrapa. Se till att jobba för att värden/värdinnan når en försäljning på minst 3500:- så får han/hon ytterligare en ProBaking Vispskål fast på 3 l.

 

Den snygga Columbus 1,5 l i svart/lavaröd går vidare som alternativ tackgåva i vecka 44-47.

 

I vecka 45 ger vi alla gäster en speciell gåva – en Avanti Degskrapa i limegrönt.

 

 

Perioden v 48-53 är ju sex veckor, börjar i november och slutar i januari. Flyers beställer du på tom rad under trycksaker på baksidan av ordersedeln, skriv flyer v 48-53 för periodens och v 48 för den som gäller för enbart v 48, tänk på att antalet är x 10, ni har också fått dem på fil via mejl. Kan även hämtas ut på säljmötet v 47.

 

Tackgåva i v 48-53 är förutom ProBaking 1,5 l + degskrapa som går vidare som alternativ – Spacemaker med lock i cherryrött värden/värdinnan får 2 st. 1 l och 1,6 l. Blir försäljningen 3500:- eller mer finns möjlighet att välja ytterligare 4 st, 3,5 dl – 1 l – 1,6 l – 2,2 l.

 

I v 48 har vi möjlighet att erbjuda alla gäster en Minibägare med julrött lock.

 

 

Vi träffar ju många (släkt och vänner m.fl.) i och med jul och nyårshelgerna så ta chansen till att presentera Er själva och Tupperware och boka demo i januari, bygg för framtiden. Håll också utkik efter tänkbara kollegor, lämna namnförslag till mig. Det finns många som vill ha lite guldkant på tillvaron.

 

Vi som teamledare och konsulenter har också möjlighet att jobba till oss Tupperware-produkter och andra prylar under V 45, se flyer, Mega Week och i BirkaNytt. Sätt upp ett mål för vad du vill ha.

 

Ny aktivitet för oss i v 48 presenteras på säljmötet v 47.

 

 

Poängjakten rullar på i vecka 35-53 och ställningen efter vecka 44 är:

 

Poängjakten V 35-53

 

Gunila Carlsson 57 Poäng

Jenny Bard 56 poäng

Gunnel Åberg 37 Poäng

Sandra Åberg 29 Poäng

Linda Gabrielsson 17 Poäng

Elin Fransson 13 poäng

 

 

Rekrytering:

 

OBS!!!!

Ny rekryteringskampanj I vecka 44-47 se flyer på bif. Fil.

 

Vi behöver fler konsulenter i Birka och givetvis också i vårt team, ju fler vi blir ju lättare går det, syns man inte så finns man inte. Så lämna era namnförslag till mig, så sköter jag kontakten med dem och ser till att de kommer igång.

 

Så jobba med rekrytering i perioden V 44-47, det tjänar både teamet och ni själva på.

 

OBS!!! Rekryteringskampanj i veckorna 44-47 gäller ej de första 8 veckorna då man jobbar i J I T Y B.

 

 

Kom ihåg 3 av 5, en datering – minst ett namnförslag i veckan och att ringa mig på teletiden söndagar, VIKTIGT!!!.

 

 

Nytt teammöte blir det måndagen den 6:e december kl. 14.00 i Gunnels nya butik på Repslagaregatan 42, Ljus&Present. JULKLAPP till alla närvarande.

Det blir nedräkningar för november och adventsfika. Ta med ett glatt humör och bjud gärna med några gäster som kan tänkas vara intresserade av att veta mer om Tupperware.

 

OBS!!! JULMAGASINET OCH DECEMBER KOMMER OCKSÅ ATT PRESENTERAS FÖR ER OBS !!!.

 

 

 

 

Nästa veckoträff i Norrköping (Träffpunkten) är onsdag 18:e november kl.18.30.

Det är alltid inspirerande att komma på träff och det bjuds som vanligt på fika.

Samma sak här, bjud gärna med värdar/värdinnor eller andra gäster som är intresserade av en stunds trevlig samvaro.

 

Bonus till er som tar med sig en eller flera gäster på sälj- eller teammöten.

 

Kolla även in Team Gravity’s blogg minst en gång per dag.

Här finns Gravity News, info om Tupperware, recept, filmer (YouTube) och mycket mer ska det bli.

Kom gärna med egna tips som vi kan lägga upp eller skriv i kommentarsrutan.

Gå gärna in varje dag och kolla om det finns några nyheter man kan ha nytta av som konsulent. Här är länken till bloggen, http://teamgravity.blogg.se/

 

 

Kom ihåg att ni är ”I’m possible” – Bäst alltså.

 

Har ni frågor så tveka inte RING!!! Jouren 0736368724 - 01169424

 

Be Cool and Caring!!!

Kent


Om du vill följa bloggen kan du registrera dig

<a href="http://www.bloglovin.com/blog/1236110/teamgravity?claim=rwa63zjbchf">Följ min blogg med bloglovin</a>

Kladdkaka

Chokladdröm (bakad i Silikonform Rund 2,4 lIngredienser för 6-8 personer

200 g mörk choklad
200 g smör
2 1/4 dl socker
6 ägg
1 tsk vaniljsocker
1/4 dl mjöl

• Hacka chokladen. Lägg choklad och smör i MicroPlus Kannan och smält i mikrovågsugn.
• Vispa socker och ägg i Mått och Mix. Tillsätt chokladblandningen, vaniljsocker och mjöl och blanda smeten.
• Häll smeten i Silikonform Rund och grädda i 22 min i en förvärmd ugn i 190°C.
• Ta ut kakan ur ugnen. Den ser inte färdigbakad ut i mitten, men det är helt normalt. Låt kakan svalna helt innan den tas ut ur formen.


Gravitys kladdkaka

Den 7 november är det kladdkakans dag
Här kommer ett recept på snabb och enkel kladdkaka, och GOD





Gravity’s kladdkaka

 

 

2 ägg

2 dl socker

Ägg & socker röres ihop med

 

125 g smält margarin, man kan ta flytande direkt

1½ dl vetemjöl,

4 msk kakao

1½ msk vaniljsocker

 

Rör ihop i SpeedyChef och häll i runda silikonformen

In i micron 5 min på 750 W

Servera med vispad grädde eller glass.


Ultra Pro


Klart för teammöte i Team Gravity




De saker som presenterades på Teammötet var:
Julmagsinet med Den fina julröda Allegra serien
och erbjudande på Iso-Duo serien
Novembererbjudande med bakning som tema
samt Decembererbjudande

Till fikat serverades Nötpaj med Vaniljkräm
Recept på Nötpajen finns i Novemberbladet Shake n´ bake!

Brunch

Brunch för två
Bacon, ägg och stekt potatis

1 pkt bacon
2-4 ägg
1/2 lök
4 potatisar


Stek 1 pkt bacon i TChefs stekpanna
Stek äggen i fettet som som är kvar i pannan
Skala 4 potatisar med grönsaksskalaren
Hacka 1/2 lök i QuickChef monterad med knivar
Lägg i potatisarna och hacka dem också, men se upp det går snabbt att få små bitar
Stek potatis och lök i stekpannan.


Gör ev en omelett om ni är mycket hungriga

RSS 2.0