Gott Nytt År

 
 
 2014 har varit en lugnt år vad det gäller Tupperware.
Både teamledare Kent och jag Gunila som skriver här har prioriterat lite andra saker under året som gått.
Vi har båda jobbat med "vanliga" jobb och dessutom har vi rest och sett fantastiska saker.
Vi var i början på året så långt västerut som man kan komma i Europa, på Azorerna.
En fantastisk upplevele i en natur som inte kan kallas något annat än mäktig.
Efter midsommar hade vi semester och hade tänkt oss att ägna oss åt att ta det lugnt och städa i föråden men kom plötsligt på att vi vill åka lite norrut. Vi hamnade på Nordkap! så långt norrut man kan komma, där stod vi och tittade rakt ut över havet och ända där det var nordpolen nästa. Det var nog en ännu mäktigare känsla.
Även med Tupperware har vi upplevt fina "moments" En heldag i Gryts vackra skärgård med en demo på Harstena en otroligt fin sommardag och en resa till Köpenhamn och Bella Sky för att delta på Jubilee där resan ner var en heldag med många trevliga stop efter vägen och Jubilee är ju alltid en obeskrivbar upplevelse även om jag där saknade att inte Kent var med men en dag på Infra City innan Winter Kick Off då vi åt Kents födelsedagsmiddag hade vi tillsammans.
Vi har inte haft så många demonstrationer som vi brukar och det har inneburit att vi inte träffat lika många gäster eller träffat så många som ville prova vårt jobb. Vi är nu färre konsulenter i Team Gravity. Det i sin tur innebar att vi inte riktigt nådde vårt mål med Vanguard Cirkel.
Mitt mål för 2015 är att vi ska växa igen men framförallt att vi ska bli riktigt duktiga på det vi gör. Det finns mycket bra utbildningar i Tupperware, det har det alltid funnits men de senaste åren har vi haft Tupperware Academy och där kommer mer utbildningar hela tiden. Mitt mål är att alla i Team Gravity ska vara Certificerade konsulenter och att vi ska vara "bäst" på produktkunskap. Vi ska tillsammans hjälpa våra konsulenter i Team Gravity att nå så långt som möjligt efter deras egna önskemål och förutsättningar.
På det privata planet så ska fokus vara på hälsan för min del och ur Kent är det nog omöjligt att få någon form av nyårslöfte.
Med detta vill jag önska er alla ett riktigt GOTT NYTT 2015
 
 
 
 

God fortsättning.

 
 
Jag hoppas alla haft en riktigt god jul.
Nu har vi några mellandagar innan Big Weeks startar men vi jobbar ju lite även när vi är lediga.
Julen är ju fantastiskt som produktprovning, massor av olika rätter som ska tillagas, serveras och förvaras.
En annan produkt vi fått användning för dessa dagar med fuktig luft och minusgrader är vår isskrapa som är så mycket bättre än alla andra jag provat.
http://tupperware.ipapercms.dk/Tupperware/Nordics/SE/2014/Tryksacker/1448179/

Den finns fortfarande kvar på jobbet vårt lager så säg till senast söndag så tar vi hem en eller ett par till dig.
Även dessa erbjudanden gäller till på söndag.

Snart händer det saker

Men just nu är det liiite mycket.....
Jag hittade ett recept på praliner och så fort jag får tid ska de testas.
Här är receptet:
Praliner med baconkaramelltryffel
32 praliner
 
4 skivor bacon (80 gram)
 
400 gram mörk choklad till pralinskalen
 
50 gram strösocker
5 gram honung (men nästa gång ska jag testa lönnsirap)
 
160 gram vispgrädde
 
200 gram mjölkchoklad, finhackad
20 gram smör
2 msk rökig whiskey (kan uteslutas)
Gör så här:
  • Knaperstek baconet och lägg det på papper för att rinna av och svalna.
  • Temperera chokladen till skalen och gjut dem. Spara den överflödiga chokladen till bottnarna.
  • Lägg mjölkchoklad och smör i en skål
  • Smält socker, honung och salt i en kastrull tills färgen är gyllenbrun. (använd en betydligt större kastrull än du tror dig behöva!)
  • Koka upp grädden i en annan kastrull och häll över sockret.
  • Sila gräddkaramellblandningen över chokladen och smöret. Rör till smeten blir slät.
  • Tillsätt whiskeyn, om du väljer att ha denna med.
  • Mixa (med mixerstav) till en fyllig tryffel.
  • Stöt baconet i mortel till ett fint "grus" och blanda ner detta i tryffeln.
  • Häll upp tryffeln i en spritspåse och låt svalna till ca 27 grader.
  • Fyll skalen med tryffel.
  • Temperera chokladen till bottnarna, häll på pralinformen och skrapa av överflödet.
  • Låt pralinerna stelna nån timme i kylen innan de tas ut ur formen.

Adventskalender

Nu är andra veckans utlottning på gång.
Du kan nominera en vän som du tycker ska få 2 st våffelformar.
Kolla på Tupperware Nordics sida på facebook så ser du hur du gör.

RSS 2.0