Tortilla med ruccola

Med inspiration från det spanska köket får du här receptet på en tortilla med ruccolasallad.
Serveras som tillbehör till kötträtter.

Ingredienser till 7 tortilla

300 g kokt potatis
60 g ruccola
5 ägg
1,5 dl vispgrädde
salt och peppar

Skala potatisen med Grönsaksskalaren
Koka den genomkokt.
Skiva potatisen i Äggdelaren
Skölj ruccolasalladen
Dela i mindre bitar och fördela potatis och ruccola i Silikon 7 Muffins
Blanda och skaka ägg, vispgrädde, salt och peppar i Snabbshakern 
Fördela äggsmeten över potatis och ruccolablandningen
Tillaga i 5 minuter på 600 W
Låt maträtten vila i några minuter och tillaga i ytterligare 2 minuter vid 260 W
Kan även tillagas i vanlig ugn vid 180 grader i 25 minuter.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0