Tortilla med ruccola
Med inspiration från det spanska köket får du här receptet på en tortilla med ruccolasallad.
Serveras som tillbehör till kötträtter.
Ingredienser till 7 tortilla
300 g kokt potatis
60 g ruccola
5 ägg
1,5 dl vispgrädde
salt och peppar
Skala potatisen med Grönsaksskalaren
Koka den genomkokt.
Skiva potatisen i Äggdelaren
Skölj ruccolasalladen
Dela i mindre bitar och fördela potatis och ruccola i Silikon 7 Muffins
Blanda och skaka ägg, vispgrädde, salt och peppar i Snabbshakern
Fördela äggsmeten över potatis och ruccolablandningen
Tillaga i 5 minuter på 600 W
Låt maträtten vila i några minuter och tillaga i ytterligare 2 minuter vid 260 W
Kan även tillagas i vanlig ugn vid 180 grader i 25 minuter.
Serveras som tillbehör till kötträtter.
Ingredienser till 7 tortilla
300 g kokt potatis
60 g ruccola
5 ägg
1,5 dl vispgrädde
salt och peppar
Skala potatisen med Grönsaksskalaren

Koka den genomkokt.
Skiva potatisen i Äggdelaren

Skölj ruccolasalladen

Dela i mindre bitar och fördela potatis och ruccola i Silikon 7 Muffins

Blanda och skaka ägg, vispgrädde, salt och peppar i Snabbshakern

Fördela äggsmeten över potatis och ruccolablandningen
Tillaga i 5 minuter på 600 W
Låt maträtten vila i några minuter och tillaga i ytterligare 2 minuter vid 260 W
Kan även tillagas i vanlig ugn vid 180 grader i 25 minuter.
Kommentarer
Trackback