Kom ihåg till konsulenter!

Kom ihåg att du som konsulent får köpa dessa produkter för 99:- denna vecka


och

Lenas limpa med nötter och frön

Jag lovad att lägga ut receptet på limpan som åts på Teammötets fika.

Ingredienser till 2 limpor

5 dl Dinkelmjöl
2 dl Grahamnmjöl
2 dl Rågmjöl
1 dl Fyrkornskross
1 dl Vetegroddar
1 dl Solroskärnor
1 1/2 dl Mandel
5 msk Linfrö
1 tsk Salt
4 tsk Bikarbonat
0,75 dl Sirap
1 liter filmjölk

Mät upp alla ingredienser med Måttkannan
i Vippskål 3 liter
blanda med Degskrapan 
Häll i 2 Silokon brödform 
Grädda i 175 grader i 1 timma

Det blir ett jättegott och nyttigt bröd.
Man kan variera mjölsorter frön och gryn.
Idag var de flesta ingredienserna enligt receptet
men jag hade inget fyrkornskross hemma så det var utbytt mot vetekross
några hasselnötter och valnötter slank ned i degen också för det tycker jag om.

Teammötet är över för denna gång

Det har nu varit Teammöte hos Team Gravity.
Det är många bra erbjudanden i Mars månad,
vi har gått igenom dessa och gett varandra tips och ideer.
Namnförslag lämnades och dessa ska ringas på de närmaste dagarna.
Om allt går som vi vill blir vi en stor bra grupp inom kort.
(och jag får följa med Kent hit)

Teammöte

Klockan 3 blir det Teammöte hos Tamledaren Kent.
Mars månads erbjudanden ska demas
och nya utmaningar ska utdelas.
Hedringar för utförda prestationer står också på schemat.
Undrar vem som vinner dörrlotten idag?


KO-Optimum

Ett måste för varje hem!

Visst är de fina! Boka nu!

Några förslag på hur de används finns på videon.

Nyhetsmail

Är du anmäld till nyhetsmail på Tupperware Nordic´s hemsida?
Kolla då in mailet och se de häftiga KO-optimum.
Dessutom kan du delta i tavlingen och vinna fina Tupperware-produkter.
Är du inte anmäld så gör det genast.

Jag fick ett tips!

När vi får in tips brukar vi testa dem och sedan lägga in dem här.
Detta tips gällde pyttipanna från halvfabrikat.
Det är Kents favoriträtt.
Så det var ingen större uppoffring för honom att prova.

Ingredienser:
till 2 personer

1/2 påse pyttipanna
4 ägg
rödbetor

Lägg pyttipannan i Ultraplus
Stek äggen i Stekpanna

Vårt gemensamma betyg var VG

Enklare kan det inte bli.
Efterarbetet med disk underlättas.
Godare än vanligt.

Man kan med fördel lägga upp pytten i Servofix
för trots att inget extra fett tillsätts så finns en del som bör rinna av

Mustig gulaschgryta

Mustig gulaschgryta


Ingredienser:
8 personer

3 kg högrev eller benfri märgpipa 

4 st gula lökar

2 tsk salt

2 msk paprikapulver

1 st citron, finrivet skal

2 tsk torkad timjan

1 tsk torkad mejram

4 st vitlöksklyftor

2 tsk stött kummin, hel

1 tsk cayennepeppar  

5 dl vatten
 
4 st mörk oxbuljong, tärningar

8 st paprika, gul och röd 


Tillagning

Den mustiga gulaschgrytan värmer gott och passar både till vardag och fest. 
Servera med nybakat bröd, en klick yoghurt och ett kraftigt rödvin.
.
1. Skär köttet i bitar, ca 2 x 2 cm. och lägg det i UltraPlus 5 liter.
2. Skala och grovhacka löken i QuickChef III, lägg den i grytan tillsammans med kryddorna. 
3. Sätt i ugn 200 grader med lock 1 1/2–2 timmar tills köttet är riktigt mört. 
4. Strimla röd och gul paprika i QuickChef III och lägg i grytan de 5 sista minuterna.
    Servera med bröd och yoghurt.

Pirog med skinka, ägg och philadelphiaost

Ingredienser

Pirog:
6 dl vetemjöl
1/2 tsk salt
250 g smör
1 ägg
1/2 tsk ättikssprit
2-3 msk vatten

Fyllning:
150 g rökt skinka
2 hårdkokta ägg
3 msk finhackad ättiksgurka
2 msk finhackad gräslök, gärna fryst
1/2 dl vispgrädde
Salt
Peppar
150 g philadelphiaost

 

 

 

 

Gör så här

Jag brukar göra fyllningen först och ställer den i kylskåpet då jag gör pirogen.

Hacka skinkan i QuickChef III.
Dela ägget två gånger i äggdelaren.
Lägg allt i Vippskål 1,5 l.
Blanda i de övriga ingredienserna till fyllningen.


Blanda vetemjöl och salt i Vippskål 3 l.
Finfördela margarinet i mjölet. 
Skaka ägg, ättikssprit och vatten i Snabbshakern.
Rör ner detta i mjölblandningen och arbeta ihop till en deg.


kavla ut en degen ganska tunnt på degunderlaget,
Ta ut små rundlar med baksidan av minipaj maker
Lägg en rundel i pajmakern och lägg i fyllning, vik ihop.
Lägg pajerna på
Grädda i ugnen ca 10 min i 225 grader

Varm Choklad

I dag är man mer insnöad än vanligt.
Teamledarmötet är inställt pga snövädret
SMHI har utfärdat klass 2 varning.
Vad passar bättre än en riktigt stor kopp varm choklad

2 tsk kakao
2 tsk socker eller vaniljsocker
2 msk Grädde
2 dl Mjölk (eller vatten)

blanda kakao och socker i koppen
häll på grädden och rör om till en jämn konsistens
Värm mjölken i en kastrull och häll den i koppen

Nu är det bara att drömma sig tillbaka till barndommen,
tänka på tidiga vintermornar då mamma bjöd på frukost
naturligtvis ska denna choklad ätas med hembakade limpmackor med äkta smör och prickig korv

Eller ännu hellre i skidbacken, chokladen ur termos och limpmackan med stekt ägg.


Extra info

Alternativa tackgåvan
gäller både i vecka 11 och 12
Rätt info i bulletin fel i flyers

Det är bara att tacka och ta emot när denna kanonprodukt erbjuds helt gratis till alla våra värdinnor.
Tänk att få både QuickChef III och en Termos i läcker svart/röd färg.
(jag ska definitivt ha en egen hemmademo i vecka 11)

Det är synd om alla som inte får möjlighet att vara värdinna!

En fågel viskade.....

Det har kommit till Team Gravity´s högkvarters kännedom:
att en av våra säljare har uppmärksammats av Distributören för Birka.

Någon där har sett att hon har potential.

Vi hoppas att Jenny nappar!!!!

Fläskfilé och potatisgratäng

Har just börjat med dagens middag.

Fläskfilé:
1 liten fläskfilé
1/2 pkt bacon
1 burk skivade champinjoner
salt
peppar

Potatisgrantäng:
8 potatisar
1 dl grädde
salt
peppar
lite riven ost

I den ena ultraPlus lägger jag fläskfilen, champinjonerna och  toppar med bacon 
kryddar med salt och nymalen peppar
in i ugnen på 200 grader

i den andra Ultraplus skivar jag potatisen, häller över grädden och kryddar även här med salt och nymald peppar
och den får plats brevid i samma ugn.

Nu är det bara att vänta och sysselsätta sig med något annat tills det börjar lukta mat, valet står väl mellan att skotta snö eller ta en lur i soffan framför OS på TV:n.
Det som är kvar är ju att toppa gratängen med den rivna osten och att reda såsen.
 

Vaniljbullar

Ingredienser till vaniljbullarna:

1
msk svarta kardemummakärnor
3 dl mjölk
50 g jäst
1.5 dl strösocker
0.5 tsk salt
150 g mjukt smör
1 st ägg
1 l vetemjöl special 

Vaniljkräm:

5
dl mjölk, 3%
1 stång vanilj
1.5 dl strösocker
7 st äggulor
1.5 dl maizenamjöl
50 g mjukt smör

Gör så här:


Vaniljkräm:
Dela vaniljstången på längden med en vass kniv och skrapa ur fröna.
Lägg både skal och frön i en kastrull tillsammans med mjölken.
Koka upp.
Vispa strösocker, äggulor och maizena luftigt med SpeedyChef.
Slå över den heta mjölken under vispning.
Häll tillbaka blandningen i kastrullen och värm upp försiktigt under vispning.
Det får inte koka!
Så fort blandningen börjar tjockna, häll snabbt över i en kall skål.
Tillsätt smöret,
låt smälta och kyl krämen i isbad eller kyl.

 

Degen:
Mal kardemummakärnorna fint i en mortel
Värm med mjölken och kardemumman i micropluskannan tills den är ljummen, 37 grader.
Skär smöret i små tärningar.
Smula ner jästen i Vippskål 3 liter och blanda med mjölken, strösocker, salt, smör och ägg.
Tillsätt lite vetemjöl i taget och arbeta samman till en lös och smidig deg.
Jäs degen under lock i Vippskålen tills locket poppar upp, (om du sätter den i hett vatten i diskhon tar det ca 10 minuter).
Sätt ugnen på 220 grader.
Häll upp degen på degunderlaget och nyp en bit deg med ett Avantiglas och snurra degen mot underlaget.
Lyft bullen till Silikon bakunderlag med hjälp av degskrapan.
Fyll vaniljkrämen i Squees-it och montera den långa pipen på.
Stick in pipen till mitten på bullen och kläm in en klick kräm i bullen.
Jäs till dubbel storlek under duk, cirka 30 minuter. 
Grädda bullarna gyllene, i cirka 7-8 minuter och låt sedan svalna något.
Pensla dem sedan med smält smör med hjälp av silikon pensel och rulla dem i strösocker.


Lenas goda bröd

Detta bröd blev jag bjuden på då jag hade Demo hos Lena
Naturligtvis bad jag recept och Lena var snäll och gav mig det
I går var det nybakade limpor som användes till fikat på Säljträffen.

2 limpor

5 dl Dinkelmjöl
2 dl Grahamsmjöl
2 dl Rågsikt
1 dl Fyrkornskross
1 dl Vetegroddar
1 dl Solroskärnor
1 1/2 dl mandel
5 msk Linfrö
1 tsk salt
4 tsk Bikarbonat
0,75 dl Sirap
1 liter Filmjölk

Mät upp allt i Bake-to-basic Vispskål
och blanda med Degskrapan
Häll över i UltraPro


Grädda i 175 graders ugn i 60 minuter


Dags att boka demo!

Nu är Team Gravity hemkomna från Säljmöte.
Märhty höll ett jättebra möte och vi gick alla därifrån fulla med inspiration.
OOhh vad mycket bra som kommer inom kort.
Nu är det väldigt bra att vara konsulent, värdinna och gäst i Tupperware.
Vi behöver bli fler konsulenter för att kunna erbjuda alla dessa fina erbjudanden.
Hör av er alla som är intresserade.

Det är mycket nu!

Mycket possitivt på G!
Idag händer det mycket hemma på Team Gravitys högkvarter.
Först kom veckans leverans. 3 kartonger levererades.
Kent packade leveranser.
Väskgenomgång med Pernilla
En kund kom och hämtade sin beställning och fikade.
Veckans post kom på mail.
Resultat för vecka 6 Gravity låg 5:a  Kent låg 3:a I Februari ligger Gravity !:a
Nu lagas det middag: Lax, Ris och Gojs 
Straxt kommer Therese för väskgenomgång och Jenny för att kolla Teamledarens jobb.
Garantier ska skrivas och tas med till träff.
Duoskålar är packade och ska tas med till annan teamledare.
( Kent hade en konstig dröm så han är jätterädd att glömma Duoskålarna)
Säljare och Gäst ska hämtas upp för samåkning till kvällens Säljmöte
Jag har en föraning om att det kommer mycket bra info på träffen så jag uppdaterar säker ikväll.

Omelett

5 ägg
1 dl mjölk
salt
2 msk mjöl
1 vårlök
50 g skinka
40 g ost
olja till stekning

Vispa ägg, mjölk och salt i en skål med Plast Vispen
Vispa i mjölet
Riv osten i Multikvarnen
Hacka vårlök och skinka i MiniQuickChef
Blanda i ost och hackat i smeten.
Värm oljan i T chefseries Crepspanna
Häll i hälften av smeten och stek omeletten på svag värme på båda sidor tills den är gyllene.
Använd ev. en tallrik för att vända den.
Gör ännu en omelett av resten av äggsmeten.

Fettisdag!

I dag är det fettisdagen, och då måste det ätas Semlor.
Eller hur?
Och vår blogg måste presentera ett recept på Semla.

Ingredienser till ca 40 bullar.

15 dl vetemjöl
2 dl socker
1 tsk salt
1 tsk bakpulver (kan uteslutas)
(smaksättning t.ex. 3 tsk kardemumma, kanel eller vaniljsocker)
200 g smör
6 dl mjölk (eller 3 dl mjölk och 3 dl vatten)
100 g jäst

Mät upp de torra ingredienserna i Bake-to-basics skål 3 liter
Smält smöret i MicroPlus kannan
Häll på mjölken och värm till 37 grader.
Smula jästen i Snabbshakern
häll på lite av degspadet, sätt på locket och pys, vänd uppochned och pys igen, upprepa tills inget pys längre hörs.
Skaka till jästen är upplöst.
Häll över jäst och degspad över de torra ingredienserna
och blanda väl med Degskrapan
Sätt på locket på degskålen och pys locket.
sätt ner i varmt vatten i diskhon, efter ca 10 minuter poppar locket upp och degen är färdigjäst.
Häll upp degen på degunderlaget.
Nyp en bit deg med ett glas
surra en rund bulle och luft den hjälp av degskrapan till silkon bakunderlag
Grädda i 220 grader i 20 minuter.


4 bullar
1 dl mandelmassa
2 dl vispgrädde
florsocker

Skär av locket på bullarna
Riv mandelmassan med Multikvarn
fyll bullen med massan
Visp grädden i SpeedyChef
Lägg på grädden och locket och pudra florsocker över.

Naturligtvis ska den idag ätas med varm mjölk,
värm dock inte mjölken i micron, det är inte nyttigt.

Live better, Live longer, Live happier.


2009 med och utan Tupperware


Gravity News V7

 

Gravity News V7

 

Hej konsulenter!!!                                          

 

Vi hälsar denna vecka två nya kollegor välkomna i Team Gravity

 

VÄLKOMNA PERNILLA OCH THERESE!!!

 

Vi går nu in i vecka 7 och 8 som är aktivitetsveckor vilket betyder att vi kan arbeta oss till produkter på aktivitetsstegen.

 

Dateringar:

 

Vi jobbar förstås vidare med dateringar, som ju är grunden i vår verksamhet.

Använd blomman som bifogas på fil.

Fyll den med namn och ring sedan de tilltänkta värdarna/värdinnorna och erbjud dem att få hålla en demo, de ska känna att de är utvalda.

 

Blomman är även en hjälp till den värd/värdinna som ni bokar, så använd den i värdinneförberedelserna, de är som ni vet A & O.

 

Dels blir det lättare för värden/värdinnan att hitta gäster med lite större spridning (inte bara släkten och vänner) och det ökar försäljningen vilket i sin tur ger honom/henne fler produkter genom värdinnekampanjen och det höjer garanterat ditt demosnitt.

Arbeta också med gästlista T254 eller be att värdinnan mejlar den till er. Skicka sedan ut aktuella flyers till alla gäster, en personlig inbjudan gör att fler kommer.

 

Om vi i Birka avhåller 260 demonstrationer under V 7-8 erbjuds alla teamledare och konsulenter med en försäljning på 3500:- eller mer en UltraPro 3,5 l i ny röd färg. Så datera mera det finns utrymme för fler.

 

Detta gäller i veckorna framöver:

 

I februari och mars V 5-13 kan värden/värdinnan välja Elegance 4,6 l Röd som tackgåva – Den som vi kunde jobba oss till i V 48-50. Vid en försäljning på 5.500:- så kan man välja till resten av setet.

 

 Om det mot förmodan skulle vara så att värden/värdinnan inte vill ha en Elegance 4,6 l Röd så kan hon välja SpaceMaker, Moduletter eller Optimum för 420:- ur Magasinet – man väljer en av sorterna – skulle summan bli högre så betalar man mellanskillnaden ned till 420:-. Denna tackgåva gäller fram till vecka 8.

 

Vi har också i V 7-8 en EXTRA SWEET flyer med många fina erbjudanden.

Bland annat erbjuder vi Kniv-setet i nya färger för endast 999:- och ExtraPlus i ny färg köp 3 betala för 2, den billigaste for free.

 

Vi erbjuder även Brödkavel och Degunderlag i ett set – passar bra nu när vi gör piroger på demo tillsammans med gästerna.

 

Gästgåva i V 7 och 8 är en Mini Pie Maker.

 

 

Är du aktiv under 3 av 4 veckor i februari har du möjlighet att köpa Mini-Max Set och CondiServe (3) för endast 99:-. Mer om detta på säljmötet på onsdag.

 

 

Rekrytering:

 

Vi behöver fler konsulenter i Birka och givetvis också i vårt team, ju fler vi blir ju lättare går det, syns man inte så finns man inte. Birka är det Ship som har störst tillväxt just nu. Så lämna era namnförslag till mig, så sköter jag kontakten med dem och ser till att de kommer igång.

 

Kom ihåg 3 av 5, en datering – minst ett namnförslag i veckan och att ringa mig på teletiden söndagar, VIKTIGT!!!.

 

 

Nytt teammöte blir det måndagen den 28:e februari kl.15.00 hemma hos mig i Klocket – Hjalmar Lundgrens 92.

Det blir hedringar för utförda prestationer under februari.

Givetvis så bjuds det på fika och tilltugg.

 

 

Nästa träff i Birka är den 17:e februari – Träffpunkten – Fogdegatan 22.

MISSA INTE DETTA – TUPPERWARE IN EVERY HOME!!!

Det är alltid inspirerande att komma på träff och det bjuds som vanligt på fika.

Samma sak här, bjud gärna med värdar/värdinnor eller andra gäster som är intresserade av en stunds trevlig samvaro.

 

Bonus till er som tar med sig en eller flera gäster på sälj- eller teammöten.

 

Kolla även in Team Gravity’s blogg minst en gång per dag.

Här finns Gravity News, info om Tupperware, recept, filmer (YouTube) och mycket mer ska det bli.

Kom gärna med egna tips som vi kan lägga upp eller skriv i kommentarsrutan.

Gå gärna in varje dag och kolla om det finns några nyheter man kan ha nytta av som konsulent. Här är länken till bloggen, http://teamgravity.blogg.se/

 

 

Kom ihåg att ni är ”I’m possible” – Bäst alltså.

 

Har ni frågor så tveka inte RING!!! Jouren 0736368724 - 01169424

 

TUPPERWARE  IN  EVERY  HOME!

Kent


Gojs!!

2 msk socker
4 msk olja
3 msk Heinz ketchup
några droppar vitvinsvinäger
3 vitlöksklyftor
oregano
salt
peppar
4-5 tomater
Skaka socker, olja, ketchup och vinäger i Snabbshakern
Pressa i vitlöksklyftorna med Vitlökspressen
Smaksätt med kryddorna
Hacka tomaterna i Miniquickchef
Häll dressingen över tomaterna och låt stå kallt en stund.

Månadens produkt i Februari


Gott


.


Så kan det bli!!


Vi jobbar för high five!

Ugnspannkaka

4 ägg
4 dl vetemjöl
7 dl mjölk

Rör samman allt i QuickChef III
eller med vispen i Måttomix
Skölj Rund Silikonformmed vatten och fyll i smeten
Grädda i ca 30 minuter i 200 graders ugn

Taste demo

I onsdags hade jag en Taste demo

Vi kokade ris i Easy Rice,
kyckling i Ultra plus
och "gojs"

Det blev kanongott!!

6 dl jasminris
1,2 liter vatten
2 kg kycklingfilé
2 burkar creame fraich med saffranssmak

Recept på gojs kommer senare

Mät upp 3 dl ris 
6 dl vatten
i Easy rice och
kör 12 minuter på full effekt i micron
salta och rör om låt stå.
( vi hällde över i Servofix för att hålla varmt medan vi kokade andra omgången)

Nästa omgång ris kokades i 10 minuter
sedan blandade vi i buljong
och körde 5 minuter till. 

Kyckling:
Dela fileerna i hälften och
lägg i UltraPlus 3 liter,
häll över båda burkarna creamfraich,
salta och peppra
Ställ i ugn 200 grader i ca 45 minuter,
 rör om någon gång under tiden.

Det var riktigt gott!!!!

Välkommen Pernilla och Therese

I går tackade Pernilla JA till att prova jobbet som Tupperware konsulent
och idag gjorde Therese detsamma.
Vi gratulerar er till det beslutet och hälsar er välkomna i Team Gravity

Vi tror att det kommer fler som tar samma goda beslut imorgon
före klockan 12. 00 får vi besked

Erbjudande vecka 7-8 Köp 3 betala för 2


Erbjudande denna vecka. 199:-

Om du provar jobbet som Tupperware konsulent får du köpa
Salladslunga, Multikvarn och Äggdelare för 199:-

Spännande från konferens i Kairo


Detta är INTE vår teamledare i Team Gravity!


Det är tur att vi är olika!

"We are growing like mad" säger Tupperware Brands VD Rick Goings


Tonfiskröra á la Alexandra

Ingredienser till ca 4 portioner

2 burkar tonfisk (i vatten)
10-15 cm squash
10 cm purjolök
1 morot
1 gul paprika
250 ml ostsås
1-2 msk olja
svartpeppar
salt

Hacka grönsakerna i Quick Chef III
eller MiniquickChef
Fräs grönsakerna några minuter i oljan i en stekpannan
Blanda i tonfisken, krydda
Blanda i ostsåsen
Koka upp.
Servera till pasta eller ris

Grekisk röra á la Alexandra

3 dl gräddfil
10 oliver
1 liten rödlök
50 g fetaost
1 klyfta vitlök
svartpeppar

Montera knivarna i Quick Chef III
Mixa alla ingrediensena.
Sätt på locket och låt stå i kyl en stund
Servera.

Gott som dipsås skaldjur eller grönsaker, sås till kyckling, sallad m.m.

Nytt!

Kolla vilken fin förstasida på www.tupperware.se

Rotfukter i ugn med kotletter

I dag blir det favoriträtten rotfrukter i ugn.

Ingredienser:
Blandade rotfrukter
kryddor
något köttaktigt

Ja så är det.
Denna rätt varieras efter vad som finns i kylen
I dag fanns:
1/4 kålrot
2 rödbetor
2 morötter
1 stor gul lök
1 röd paprika
havsörtsalt
pepparmix
2 fläskkotletter

Det fanns väl lite mer i kylen men byttan blev full.



Skala rotfrukterna med grönsaksskalaren
Dela i lagom bitar med kockkniven
Lägg i Ultra Plus (jag har använt Ultra Pro)
I Ugnen 200 grader tills det luktar mat (ca 30 minuter)

Herb Chopper tackgåva v 5


Lite sommarkänsla från något Tupperwaremöte


3 tips från Aunt Barbara

Att bli lika framgångsrik som USA´s bäste säljare vore väl en dröm
Här får du 3 tips direkt från henne.


Aunt Barbara´s favoriter 2010


En av mina favoriter bland Tupperwarekonsulenter. Aunt Barbara

Gravity News V5

Gravity News V5

 

Hej kollegor!!!                                               

 

Så var Big Weeks till ända och vi äntrar februari. Vi nådde inte vårt mål men gjorde vår bästa period hittills? och fick med oss hyfsat med dateringar in i kommande period V 5-8. Men det finns fortfarande många lediga dagar så datera på det ger pengar till lite extra flärd.

 

Teammötet som vi hade den 29:e blev inte vad jag tänkt mig så det blir ett extra teammöte på söndag den 7:e kl.1800. Det blir hedringar för utförda prestationer och givetvis bjuder vi på fika och tilltugg.

 

 

Dateringar:

 

Vi jobbar förstås vidare med dateringar, som ju är grunden i vår verksamhet.

Använd blomman som bifogas på fil.

Fyll den med namn och ring sedan de tilltänkta värdarna/värdinnorna och erbjud dem att få hålla en demo, de ska känna att de är utvalda.

 

Blomman är även en hjälp till den värd/värdinna som ni bokar, så använd den i värdinneförberedelserna, de är som ni vet A & O.

 

Dels blir det lättare för värden/värdinnan att hitta gäster med lite större spridning (inte bara släkten och vänner) och det ökar försäljningen vilket i sin tur ger honom/henne fler produkter genom värdinnekampanjen och det höjer garanterat ditt demosnitt.

Arbeta också med gästlista T254 eller be att värdinnan mejlar den till er. Skicka sedan ut aktuella flyers till alla gäster, en personlig inbjudan gör att fler kommer.

 

 

 

Detta gäller i veckorna framöver:

 

 

Vi ger våra värdar/värdinnor möjlighet att få prova vår nya fantastiska produkt - HerbChopper även under vecka 5 – kolla in den och få demotips på denna här länken http://www.youtube.com/watch?v=3vB1MtASbSA&feature=player_embedded

Eller så går ni in på vår blogg – http://teamgravity.blogg.se där hittar ni alltid mycket smått och gott.

Om det mot förmodan skulle vara så att värden/värdinnan inte vill ha en HerbChopper så kan hon välja SpaceMaker, Moduletter eller Optimum för 420:- ur Magasinet – man väljer en av sorterna – skulle summan bli högre så betalar man mellanskillnaden ned till 420:-. Denna tackgåva gäller fram till vecka 8.

 

 

I februari och mars V 5-13 kan värden/värdinnan välja Elegance 4,6 l Röd som tackgåva – Den som vi kunde jobba oss till i V 48-50. Vid en försäljning på 5.500:- så kan man välja till resten av setet.

 

Gästgåva i V 7 och 8 är en Mini Pie Maker.

 

Vi fortsätter att sälja Exclusive Trioskålarna 3,5 och 2,1 liter även under vecka 5 och 6 och det till ett mycket bra pris 299:-, då får man dessutom den lilla 4,5 dl skålen med som bonus.

 

Är du aktiv under 3 av 4 veckor i februari har du möjlighet att köpa Mini-Max (5) och CondiServe (3) för endast 99:-. Mer om detta på säljmötet på onsdag.

 

 

 

Poängjakten som rullat i Big Weeks är nu avslutad och vi hedrar för den på söndag den 7:e februari.

 

 

 

Rekrytering:

 

Vi behöver fler konsulenter i Birka och givetvis också i vårt team, ju fler vi blir ju lättare går det, syns man inte så finns man inte. Birka är det Ship som har störst tillväxt just nu. Så lämna era namnförslag till mig, så sköter jag kontakten med dem och ser till att de kommer igång.

 

ATHÈN – Har du tre personliga – kvalificerade rekryter under vecka 5-6 så har du möjlighet att följa med Tupperware till Athén under tre dagar – 2 nätter i juni. Har du inte rest med Tupperware tidigare så ska du verkligen ta chansen nu.

 

Välkomstgåva till nya rekryter under veck 5-6 är förutom gällande tackgåva. Salladsslunga – Multikvarn med båda insatserna– Äggdelare för endast 199:-. Så håll utkik efter tänkbara kollegor.

 

 

Kom ihåg 3 av 5, en datering – minst ett namnförslag i veckan och att ringa mig på teletiden söndagar, VIKTIGT!!!.

 

 

Nytt teammöte blir det måndagen den 7:e februari kl.18.00 hemma hos mig i Klocket – Hjalmar Lundgrens 92.

Det blir hedringar för utförda prestationer under Big Weeks. Givetvis så bjuds det på fika och tilltugg. Vi premierar också för poängjakten v 35-53.

 

 

Nästa träff i Birka är den 3:e februari – Träffpunkten – Fogdegatan 22.

MISSA INTE DETTA – TUPPERWARE IN EVERY HOME!!!

Det är alltid inspirerande att komma på träff och det bjuds som vanligt på fika.

Samma sak här, bjud gärna med värdar/värdinnor eller andra gäster som är intresserade av en stunds trevlig samvaro.

 

Bonus till er som tar med sig en eller flera gäster på sälj- eller teammöten.

 

Kolla även in Team Gravity’s blogg minst en gång per dag.

Här finns Gravity News, info om Tupperware, recept, filmer (YouTube) och mycket mer ska det bli.

Kom gärna med egna tips som vi kan lägga upp eller skriv i kommentarsrutan.

Gå gärna in varje dag och kolla om det finns några nyheter man kan ha nytta av som konsulent. Här är länken till bloggen, http://teamgravity.blogg.se/

 

 

Kom ihåg att ni är ”I’m possible” – Bäst alltså.

 

Har ni frågor så tveka inte RING!!! Jouren 0736368724 - 01169424

 

TUPPERWARE  IN  EVERY  HOME!

Kent

 

 


RSS 2.0