Torsk med pestotäcke

Repa bladen från en kruka basilika och skala en vitlöksklyfta
Mixa det tillsammans med 1 dl riven parmensanost och 2 msk olivolja, lite salt och svartpeppar i SmootChopper
Fördela blandningen över ett "torskblock" i UltraPro 2 liter och tillaga i 200 graders ugn i en kvart eller lite mer.
Servera med matvete kokt i EasyRise.
   
   
   
   
   
   

Gratinerad ratatouillepasta

 
1. Sätt ugnen på 250°.
2. Koka pastan.
3. Hacka lök, squash och tomaterna.
4. Skala och finhacka vitlöken.
5. Låt grönsakerna puttra några min i en gryta.
6. Tillsätt kapris, salt och peppar. .
7. Blanda allt i en UltraPro.
8. Strö över osten.
9. Gratinera mitt i ugnen ca 10 min.
 
300 g pasta, t ex penne
1 knippe färsk lök, (ca 250 g)
2 st squash, (ca 500 g)
6 st tomater
4 st vitlöksklyftor
0,5 burk kapris med havssalt, (à 100 g)
2 krm svartpeppar, nymald
3 dl
lagrad ost, riven, t ex präst (100 g)

Mammamingel

Team Gravity och Team Z finns idag på Mammamingel i Norrköping. Vi kommer att informera och möjligheterna i Tupperware.

Vill ha!!!!!


Nougatkaka

Ingredienser

9 dl havregryn
3 dl socker
300 g smält smör
3 tsk bakpulver

300 g nougat
 

Gör så här

 
Blanda samman alla ingredienserna. (Utom nougaten)
Fördela degen i Rund Silikonform (27 cm).

Grädda 15-20 minuter i 175º.

Så snart kakan tagits ut från ugnen hyvlas nougat i tunna skivor och läggs över hela kakan.
Skär sedan i smala trekanter

Jag är snart ifatt mig själv

Under tiden:

Inom kort är ordningen återställd

Team Gravitys högkvarter har varit ockuperat av andra saker de senaste dagarna.
Dop:
och 27-årsfirande
men på onsdag barrikaderas högkvarteret först av leveranser till höger och vänster och sedan blir det grundkurs.

Lite mycket nu.

Den dåliga uppdateringen beror på tidsbrist men kommer mycket troligt att följas av en del bakrecet.
Det har nämligen bakats en de senaste dagarna.

Välkommen Ina!

Välkommen till Team Gravity och till Tupperware Ina!
och tack till Pernilla som delar med sig!

Rekord i rekordveckan!

Så här skrev Carl:
DEAR FANTASTIC TUPPERWARE NORDIC TEAM, I am thrilled to announce some GREAT NEWS…………….as a result of your hard work, dedication and tireless drive to succeed we achieved the ALL-TIME TUPPERWARE NORDIC SALES RECORD in week 37!!!!! I am so proud of each and every one of you and have to say, YOU ARE ALL MVPs for week #37! Warmest regards and congratulations to all of you!!!!! It is time to celebrate! Best regards, Carl


Hot staff

Som Tupperware konsulent så jobbar vi oss till nya produkter innan de kommer till försäljning.
Inom kort är vi några från teamet som kommer att få dessa och kunna prova dem.
 

Nyheter

Tupperware jobbar ju alltid för att utveckla nya produkter.
Denna tror jag att vi får se inom kort.
 

Aladdins drömkaka

Blev lite sugen på något gott på fredagkvällen så vi provade ett nytt recept

3 dl vetemjöl
2 msk strösocker
125 g Svenskt Smör® från Arla
1 äggula

Fyllning:
2 ägg
500 g Arla Köket® Kesella kvarg
1 dl strösocker
1 dl Arla Köket® crème fraiche
1/2 dl vetemjöl
1 tsk vaniljsocker
rivet skal och pressad saft av 1 citron

Gör så här

Hacka ihop mjöl, socker och smör till en grynig massa i QuickChef III.
Tillsätt äggulan och arbeta ihop till en deg.
Tryck ut i rund silikonform. 
Vispa ihop äggen och rör i resten av ingredienserna till fyllningen.
Häll i silikonformen.
Grädda i mitten av ugnen 30 – 35 min i 200 grader.
Låt kakan kallna och servera den i bitar eller rutor.
 
Tack för tipset Anna-Stina!
Den var supergod

Enkel fika?

Jag måste dela med mig av Tupperware Nordic foto från Facebook.
En värdinna i Danmark bjöd på denna till fikat på sin demonstration.
 
OBS vi rekommenderar fortfarande enkel fika på demonstrationer.

O`boy och macka

Ikväll blev det varm Oboy
Exclusive Ströbehållare är jättebra att dosera pulvret med istället för att spilla från den rägade teskeden.
Om du värmer i micron så tänk på att det inte är nyttigt att värma enbart mjölk.
Det är något encym i mjölken som utveclas på ett ohälsosamt sätt i micron men så fort man blandar mjölken med något så händer inte detta. Det är altså helt ok att värma chokladdrycken.

Många LIVE demo på G!

Ikväll lagas det mat i stugorna.
Jag har hört om soppa med basilikaolja, cupcakes med frosting och olika bröd som ska bakas i UltraPro.
Dit jag åker ikväll blir det ångkokad lax med morot och potatis.
Många LIVE demo på G!

Martinas Hallonkaka

Jag var på en demo där värdinnans 8-åriga dotter hade bakat fikabrödet.
Tänkte att det är något som passar mig och bad naturligtvis om receptet.
 
2 dl socker
2 dl mjöl
2 tsk bakpulver
2 tsk vaniljsocker
2 ägg
100 g smält smör
Hallon
pärlsocker
kokos
Blanda de torra ingredienserna och rör ner ägg och smör (vispa ej)
Strö över hallon, socker och kokos
Grädda 175 grader i 40 minuter.
Servera med vaniljvisp.







Orginalreceptet var med krusbär och jag använde svarta vinbär då jag provbakade.

Rotfrukter i ugn

Nu är hösten här och det finns mycket fina rotfrukter i butiken.
Riktigt bra pris är det också på dem.
 
Idag blev det rotfrukter och benfri kotlett serverat med svampsås:
 
I UltrPro 2 liter
1/2 kålrot
2 morötter
2 rödbetor
1 stor gul lök
salt
På grillfatet:
4 benfria kotletter
salt och peppar

I stekpannan
1 liter kantareller
1 finhackad charlottenlök
smör
vetemjöl
sky från kotletterna
1 skvätt grädde

Jubilee 2012

Jag hittade bilder från Jubilee på Youtube.
 
Från det Finska Shipet Tiptop!
 
Och så en film med underhållningen som gavs av Gaga Boy´s
 

Ingår nu i "startväskan"

 
 

Kolla in!


Välkommen Angelica!

Välkommen till Tupperware och till Team Gravity!

Välkommen Emelie!

Välkommen till Tupperware och till Team Gravity.
Grattis Pernilla som rekryterat.

Det kommer mera....

 

Välkommen Marie!

Vi hälsar Marie välkommen till Team Gravity!
Gratulerar Pernilla som rekryterat.

Välkommen Linda!

Vi hälsar Linda Välkommen till Team Z
och gratulerar Tessan som rekryterat.

Karriärkurs och Ledarutbildning

I går var det utbildning i Upplands Väsby.
Kent var på "Guldkurs"
Lulu var på "Teamledarutbildning"
Pernilla och Sofia var på "Karriärkurs"
 
Jag har ännu bara hört vad Kent berättat och han var riktigt peppad då han kom hem.
Resan hem hade startat med 2 1/2 timmes bilkö men de hade haft så mycket att prata om i bilen så tiden hade ändå flugit fram.
 
Kent hade vunnit dörrlotten och dessutom fått en skjorta och slips i nedräkning.
Sofia var 1:a och Pernilla 2:a i försäljning bland konsulenterna.
Grattis tjejer! Ni är BÄST!
Dessutom hade både Team 'Gravity och Team Z rekryterat nya konsulenter under dagen.

Recept fån teammöte den 30/8

Trevligt hade vi och gott var det på teammötet.
Här är receptet på Pastagratängen vi gjorde:

Pastagratäng med kyckling, 4 port

Ingredienser 300 g fryst kycklingfilé
200 g pasta (t ex rigatoni)
1 purjolök (à 175 g)
4 tomater
2 msk grillkrydda
1 burk ricottaost (à 250 g)
2 dl crème fraiche
3 1/2 dl riven lagrad ost
3 ägg
1/2 kruka basilika

Gör så här

1.Tina fryst kycklingfilé. Skär i lillfingerstora strimlor.
2.Koka pasta enligt anvisning på förpackningen. Ansa och strimla purjolök. Skär tomater i bitar.
3.Sätt ugnen på 200°C.
4.Stek kycklingen i 1 msk olivolja 3-4 minuter. Ta av från värmen och blanda i purjolök, tomater och grillkrydda.
5.Vispa ihop ricottaost med crème fraiche, riven lagrad ost med ägg i en stor bunke. Krydda med salt och svartpeppar. Vänd ner pastan och kycklingblandningen. Häll allt i en oljad ugnssäker form. Ställ in i ugnen ca 30 minuter.
6.Garnera med basilika och servera gärna en sallad till.

Pastan kokade jag i Easy Pasta i micron, ca 15 min och sedan lades allt i UltraPro™, rund 2,5 L. Receptet har jag hittat på Ica.se. Jag har provat att gör enligt orginalrecept, jag har bytt kyckling mot skinka och jag har gjort den helt vegetarisk, då tillsatte jag lite pesto också!! jag kryddade efter eget behag, pressade en vitlök... Det är bara fantasin som sätter gränser! Alla varianter blev jättegoda!!!!

OBS på teammötet gjorde vi dubbel sats i UltrPro 5,7 Liter.

Här är receptet på kladdkakan:

Gravity’s kladdkaka

 2 ägg

2 dl socker

Ägg & socker röres ihop med

 

125 g smält margarin, man kan ta flytande direkt

1½ dl vetemjöl, 4 msk kakao

1½ msk vaniljsocker

 

Rör ihop i Mått-oMix 2 L och häll i runda silikonformen

In i micron 4 min på 750 W

Serverades med vispad grädde.


RSS 2.0