Tupperware Party Dance


Välkommen tillbaka Eva!

Välkommen tillbaka Eva och hoppas att du kommer att trivas riktigt bra!
 

Vattenmelonsallad

 
Vattenmelonsallad
1/4 stor vattenmelon (eller ½ liten)
100 gram fetaost i tärningar
½ rödlök
50 gram pumpakärnor
Salt

Skrapa ur kärnorna och ta bort skalet på vattenmelonen och skär fruktköttet i små bitar eller gör kulor med glasskopan.
Finhacka rödlöken.

Rosta pumpakärnorna med lite salt i en torr stekpanna.

Blanda samman alla ingredienserna till salladen i en skål och servera.

För bra för att vara sant?

Erbjudandet på multikannor var ju riktigt bra!
Många blev ju glada och bad om att få ett eller flera set.
Att erbjudandet skulle gå vidare ytterligare en vecka var naturligtvis för bra, kannorna är nu slut på lagret.
Vi återkommer om de dyker upp igen!

Multikannor och Minimultikannor

Tupperwares mest efterfrågade produkt finna nu IDAG till försäljning.
1 multikanna på 1,3 liter och 1 minimultikanna på 3 dl i ett set.
De är i SVART med en läcker grön färg på innerlocket och på den lilla "proppen"
Kontakta din konsulent NU!
Klicka på någon av namnen högst upp på sidan så sänder du ett mail till den konsulenten.
 
PS Det kan finnans kannor kvar nästa vecka men då bara så långt lagret räcker och det är ju dumt att chansa och bli utan dessa täta kannor DS

Goda hamburgare

 
Då vi hade teammöte senast grillade vi ju hamburgare och det blev lite färs över.
Dagen därpå var min dotter med familj här och åt upp resterna.
Janne frågade vad vi hade i köttfärsen för "det var de godaste hamburgare han någonsin ätit"
Nu ska ni alla få det mycket avancerade receptet:
500g nötfärs
1 tsk oregano
salt och peppar

Godkänt!

Tårtan fick med beröm godkänt så här får ni receptet.
(Mycket avancerat, tar minst 3 minuter att göra)

1 paket färdiga marängbottnar
1 paket vaniljvisp
1 liter jordgubbar

Mixa jordgubbarna i QuickChef III
Vispa vaniljvispen i SpeedyChef
och blanda ihop dem
Lägg en marängbotten i en rund silikonform och häll över smeten
Frys

Låt tina lite innan ni äter den så blir den supergod

Försökskaniner

Nu är vi på väg till veckans säljmöte.
Jag tänkte använda konsulenterna i Team Gravity och Team Z som försökskaniner.
Jag har fått ett recept på en enkel tårta med maräng och jordgubbar och nu har jag gjort 2 tårtor.
Faller tårtorna konsulenterna i smaken så har jag tänkt att detta kan bli årets midsommartårta.

Jordgubbstrifle

Du behöver följande ingredienser till detta recept jordgubbstrifle.

500 g färska jordgubbar
1/4 liter grädde
2 msk florsocker
1 tsk vaniljsocker
10-12 lady fingers (kex)
Tillvägagångssätt för jordgubbstrifle:


Vispa grädden och rör i vaniljsocker och florsocker. Skölj och skiva jordgubbarna (spara ev. några jordgubbar till att dekorera med).

Anrätta desserten genom att varva jordgubbar, grädde och kex i lager. Först ett lager jordgubbar så ett lager med sönder smulade lady fingers och sen ett lager grädde, upprepa. Pynta triflen med jordgubbar på toppen.

Sillsallad

Ingredienser:

Du behöver följande ingredienser till detta recept sillsallad.

1 äpple
2 urvattnade sillfiléer
3 kokta potatisar
10 skivor inlagda rödbetor
1 Saltgurka
2 matskedar rödbetssaft
2 dl crème fraishe
1 msk riven pepparrot
2 hårdkokta ägg
Tillvägagångssätt för sillsallad:

Skala äggen och dela dem i klyftor. Skala och kärna ur äpplet. Skär äpple, sill, potatis rödbetor och gurka i små tärningar. Blanda samman. Peppra och tillsätt rödbetssaften.

Smaka av med crème fraishe och pepparrot eller servera blandningen vid sidan om. Dekorera med äggen.

Knäckebröd

Ingredienser:

Du behöver följande ingredienser till detta recept knäckebröd .

1 dl vetemjöl
1/2 dl rågmjöl
1 dl havregryn
1 dl linfrön
1 dl sesamfrön
1 tsk bakpulver
1 tsk salt
1/2 dl olivolja
1 dl vatten (ev. Lite mer om degen är för torr)
Tillvägagångssätt för knäckebröd :

Blanda samman alla ingredienserna ordentligt till en deg. Rulla ut degen på ett bakplåtspapper i storlek med en bakplåt. Skär ut bitar i den storlek du vill att dina knäckebröd ska ha (görs innan brödet bakas i ugnen då det är svårt att göra det efter).

Baka knäckebröden på 180 grader i 30 min eller tills bröden är gyllenbruna.

Tack alla konsulenter i Team Gravity och Team Z!

TACK ALLA!
Vi har nu tillsammans avverkat Tupperwares födelsevecka och firat 50 års kalas hela veckan, vi har firat i 24 veckor med extra bra erbjudanden varje vecka och det har gjort att vi nu har uppnått ett av våra stora mål.
Vi har nu kvalifiserat oss för bilen ytterligare 6 månader.
Det är vi tillsammans som gjort det och precis varenda konsulent och varje demonstration har bidragit till det.
Hade det inte varit för just dig och din försäljning så hade vi inte varit där ännu.

Wall of fame!

http://www.tupperwarenordic.com/Walloffame/walloffame.php

Här registreras de bästa demonstrationerna från vecka 24.
Så på denna sida finns de allra bästa tupperwarekonsulenterna i Norden. Kolla in om din konsulents namn finns med.
Kolla in om din

Äppelkaka


Midsommardrink!


4cl vit rom
4 frusna jordgubbar
2 cl lime
1,5 msk strösocker
Mixa alla ingredienserna i smooth choppermed knivarna
(du får plats med dubbelt upp)
 

UltraPro™ Grillfat

 

Karsten Kromans recept:

 

UltraPro Grillfat

 

Frukost (1 person)

Stekt bacon, brunchkorv, omelett och bakade tomater med svamp

Ingredienser:

2 brunchkorvar

2 skivor kanadensiskt bacon

1 tjock tomatskiva

1 champinjon i skivor

2 ägg

2 msk mjölk

Salt

Olja eller smält smör

Färska örtkryddor till dekoration

 

Tillvägagångssätt:

·        Skär några små snitt på tvären av korvarna. Lägg baconskivorna, brunchkorvarna och tomatskivan täckt av svampskivorna på UltraPro™ Grillfat. Lägg locket från UltraPro™ Oval 2 l eller 3,5 l över och tillbered i mikrovågsugnen i cirka 3½ minut på 800 watt.

 

·        Vispa samman äggen med mjölken och lite salt medan bacon, korv och tomat med champinjonerna steks i mikrovågsugnen.

 

·        Ta ut UltraPro™ Grillfat från mikrovågsugnen. Lyft av locket och torka bort fukten. Pensla locket med smält smör eller olja och häll på äggblandningen. Baka äggblandningen i mikrovågsugnen i cirka 2 minuter på 800 watt.

 

·        Anrätta under tiden bacon och korv på en tallrik.

 

·        Ta ut omeletten från mikrovågsugnen när den är färdig. Vik omeletten med Degskrapa – vik den ena änden till mitten och gör det samma med den motsatta sidan. Anrätta omeletten med den bakade tomaten med svampen ovanpå och dekorera med färska örtkryddor.

 

 


Lunch (1 -2 personer)

Ångad lax med tigerräkor, strimlade örter och gräddsås

 

Ingredienser:

1 handfull grönsaker i strimlor (t.ex. morötter, purjolök och rotselleri)

Salt

2 bitar lax á cirka 100 g

2 färska svarta tigerräkor

1/2 dl grädde

1 nypa torkad vanilj eller korn från en vaniljstång

 

Tillvägagångssätt:

·        Lägg de tunt skurna strimlorna av grönsaker på UltraPro™ Grillfat och krydda med lite salt.

 

·        Lägg laxbitarna ovanpå och krydda med salt.

 

·        Lägg en färsk, avskalad och rensad tigerräka på varje laxbit.

 

·        Häll på vispgrädden runt laxbitarna och strö över en nypa vanilj.

 

·        Lägg locket från UltraPro™ Oval 2 l eller 3,5 l över, och baka laxen i mikrovågsugnen i cirka 3-4 minuter på 600 watt.

 

·        Servera med exempelvis ris eller nybakat bröd.

 


Middag (1 - 2 personer)

 

Indisk fläskkotlett med paprika, ananas i curry och sås av skalade tomater

Ingredienser:

2 fläskkotletter

Salt och peppar

1 tsk paprikapulver

2 skivor ananas

1 tsk curry

2 hela, skalade tomater (gärna från San Marzano)

Tomatsaft från burken

 

Tillvägagångssätt:

·        Lägg en fläskkotlett i varje ände på ett UltraPro™ Grillfat. Strö salt, peppar och paprikapulver över kotletterna.

 

·        Lägg en skiva ananas på varje kotlett och strö över curry. Lägg en hel, skalad tomat på varje ananasskiva.

 

·        Lägg locket från UltraPro™ Oval 2 l eller 3,5 l över, och stek rätten i mikrovågsugnen i cirka 3 minuter på 600 watt.

 

·         Servera med exempelvis ris och använd tomatsaften från burken med tomater som sås.


Grill Demo – vi gör hamburgare!

Grill Demo – vi gör hamburgare!


 

Ingredienser

 

1 paket nötfärs ca 400 g

1 liten lök

1 ägg

1 ½ tsk salt

½ tsk peppar

2 msk potatismjöl

2 dl vatten med buljongtärning i

 

Hacka löken i Quick Chef. Tillsätt färs och salt. Mixa lite – är lite tungt, var försiktig. Tillsätt ägg, buljong och kryddor. Kör! Till sist tillsätts potatismjölet, en sked åt gången. Mixa tills färsen är lagom.

 

Några förslag

 

Lägg färsen på Degunderlaget och kavla ut till pannbiffar (fyll Brödkaveln med vatten). Eventuellt behövs färsen göras lite tjockare. Eller så används HamburgerpressenJ

 

Gästerna har, när de har inviterats, ombetts att ta med sig lite grillmat (inte bara grillkorv). Detta används i gemenskap för att göra t ex grillspett. Vi använder knivar och Marienetter till marinering osv.

 

Vi gör sallad och använder Salladsslungan, Grönsaksskalaren, knivar och Allegraskålar till servering.

 

Ev kan man även göra ris och potatissallad. Möjligheterna är många. Vi pratar med värden/värdinnan om detta och kommer överens.

 

Använd t ex följande produkter

 

Quick Chef               Degunderlag             Knivar

Brödkavel                Allegra serien            Easy Rice

Barbeque Tång         Skärbräda                 Grönsaksskalare

Konservöppnare       Vitlökspress

Crisper Selätt                                             Snabb Shaker


Ägg ”en cocotte” med bacon och basilika

Ägg ”en cocotte” med bacon och basilika
Brunchrätt för 6-8 personer (14 st)
14 ägg
7 körsbärstomater
14 skivor/300 g bacon
14 färska basilikablad
• Förvärm ugnen till 200°C.
• Klä två Silikonformar med 1 skiva bacon i varje fördjupning, så att det liknar en
korg.
• Knäck ett ägg i varje korg.
• Skär tomaterna i fjärdedelsbitar med T chefseries™ Örtkniv och fördela som
dekoration på varje ägg tillsammans med basilikablad.
• Placera formarna i ugnen i ca 20 min.
• Låt korgarna svalna lite innan de vänds ut ur formarna på Låg Trio.
• Servera äggkorgarna tillsammans med färsk grönsallad.
Tupperware produkter: Silikonform 7 Muffins – T chefseries™ Örtkniv – Exclusive Låg
Trio 2,0 l.

Tema demo Hamburgare

 




Tema demo Hamburgare

Du t.ex. använder följande produkter:

Måttomix

Degskrapan

Salladslunga

Konservöppnare

Universal kniv

Avanti Serveringsskålar

Snabbshaker

Avanti rund komblilett

Sevofix

Avanti glas / sugrörsglas

Hamburgerpress

 

Du behöver följande ingredienser:

500 gr. Köttfärs

salt o peppar

ev. 1 ägg

Sallad

Tomat

Gurka

Lök

1 burk ananas ringar

1 ½ dl creme fraise

2 msk chilisås

 

Hamburgerbröd.

 

Rör färs och kryddor (ev. ägget) i Måtåmix med degskapan. Låt vila i kylen ca 20-30 min.

Slunga salladen i salladslungan och lägg upp i skålen.

Öppna ananas burken, spara 1 msk spad i minimultikannan. Ananas ringarna i en Avanti serveringsskål.

Skär tomat, gurka, lök i fina ringar och lägg upp i Avanti serveringsskålar

 

Creme fraise, chilisås, salt och peppar tillsammans med ananasspadet i snabbshakern skakas ihop till dressing.

 

Bröden serveras ur Avanti rund kombilett.

Varje gäst gör sin egen burgare som grillas.

 

Klart till servering – vilket läckert sommarbord!

Lycka till!


Ny Termos

Vi fyller 50 år i Norden denna vecka och har många bra erbjudanden till alla som är med och firar Tupperware.
Alla som är värdinna för en Tupperwaredemonstration denna vecka får vår nya termos

Naturligtvis har vi andra saker att välja på också.

Friskt och läskande is-te

Friskt och läskande is-te

·        Koka 1 liter vattenoch häll det i  T*Pot.

·        Häll 1 tsk te och små limebitar i tesilen och stäng locket.

·        Tillsätt 3 msk fl ytande honung och blanda runt.

·        Sätt på locket på T*Pot och låt det stå i kylskåpet över natten.

·        Ta upp tesilen och servera isteet, ev. med frysta bär som isbitar.


Grillkväll

I fredags hade vi teammöte i Team Gravity och i Team Z.
Även respektive var medbjudna och vi avslutade med grillkväll.
Huvudmenyn bestod av hamburgare som var och en fick tillverka själva med hjälp av hamburgerpressen.
Recepten på hamburgarna och dressingarna kan man hitta i den svarta broschyren Cocking by Tupperware.
Fläskfilen var marinerad i Click n´shake och marinaden gjordes av vad som fanns i kylskåpet.
Ungefärligt recept på marinaden är:
Finhacka en liten scharlottenlök och en bit paprika
Blanda med.
1 stor sked senap
1 skvätt flytande honung
1 liten sked köttbuljong
1 liten sked sambal oilek
1 skvätt rapsolja
1 skvätt rött vin
1 skvätt soja
1 mindre skvätt sweet chilisås
Lite nymalen pepparmix
rör ihop allt med vispen i SmoothChopper
Häll allt över fileerna i Click n´shake

Häll allt över fileerna i Click n´shake


Välkommen Sofia!

Välkommen till Tupperware och till Team Gravity Sofia!

Och Grattis igen Maria som fortsätter att rekrytera...........

Välkommen Caroline!

Välkommen till Tupperware och till Team Gravity Caroline.

Grattis Kathrin som på sin startdemo hittade sin första rekryt.
Första steget mot


Välkommen Emelie!

Grattis Maria som delat med sig av sitt jobb även denna vecka.

och välkommen till Team Gravity och till Tupperware Emelie!

Teammöte

Nu laddar vi för teammöte i Team Gravity och Team Z
Det blir "Grillkväll med respektive"
Grillen är monterad, champangeglasen är diskade
och dessutom ryktas det att dessa är på väg hit.
Maria har både hunnit med att baka fina cup cakes och rekryterat idag.

Från Wonderskålar till Cocoon


Wonderskålarna som fanns med i den allra första kollektionen nu i nya läckra färger.
Cocoon som är Tupperwares allra nyaste skålar med 100% täta lock.

Tips

Två hemligheter bakom framgång:
1. Börja
2. Sluta inte

- Okänd


Specialpris denna vecka!


Erbjudande till alla gäster vecka 24

Vi har många fina erbjudanden till alla som deltar på en Tupperware demonstration i vecka 24 och firar 50 år i Sverge tillsammans med oss.
En av dem är denna fina tekanna och glas som är en helt ny produkt.

Tackgåva vecka 24

Denna vecka fyller Tupperware 50 år i Norden.
Kolla in vilken fin gåva vi erbjuder alla värdinnor denna vecka.

Reservdelar

Nu har vi fått en ny länk till reservdelarna.
Sökfunktionen fungerar lite annorlunda på denna, vill du ha hjälp med att hitta så hör av dig så hjälper vi till.

http://www.tupperwarenordic.com/sparepart/files/T-613_2012.pdf

Kalla sås!

Jag fick just ett bra tips på en kall sås till fisken:

Turkisk yoghurt, stenbitsrom, dill, citron.
Salt, pepper.
Bara några drag med Smoothchoppern. Klart!


Den ska vi straxt testa!

Karrekotlett, Pomme och Bea!

Fyll upp lagom mycket pomme i UltraPro 2 liter
Lägg 2 kryddade karrekotletter på UltraPro grillfat

mot slutet la jag i några tomathalvor och hela skalade charlottenlökar på grillfatet och rörde ihop en sås av pulver i lilla kastrullen
liten skrapa och visp behöver man också.

Produkterna i loggan!

Har ni sett noga på 50-års loggan?



Den består av Tupperware produkter.
I juni månad är en utmaning som vi i Team Gravity är sugna på.
Det team med flest rekryter i Juni månad får alla produkterna i loggan.
Dom vill VI ha!

Välkommen Sandra!

Välkommen till Tupperware och till team Gravity Sandra!
och Grattis till Billy som delat med sig av sitt jobb.

Köttbullar och stekt potatis

Utbytte idag tips om snabb och enkel matlagning med UltraPro Grillfat per telefon.
Bland det enklaste var nog detta som snart ska testas.
1 glasburk konserverad potatis
1 pkt köttbullar
Lägg allt på UltraPro Grillfat med lock och in i 200 grader varm ugn.

Tack Malin för tipset!
(jag ska snart prova isterband på grillfatet)

Musse Pigg!


Musse vill bara skicka en hälsning till alla konsulenter i Team Gravity att han är redo att flytta efter vecka 24!

Välkommen Kathrin!

Vi gratulerar Maria som delat med sig av sitt jobb till 3 tjejer denna vecka.

Välkommen till Tupperware och till Team Gravity, Kathrin!

RSS 2.0