Exotisk Fruktkaka med en twist av curry
4 dl (250 g) vetemjöl
2 tsk bakpulver
1 knivsudd salt
2,5 dl (150 g) brunt farin socker
125 g smält smör
3 ägg
1 msk curry
125 g kanderad frukt i småtärningar
ev en liten handfull grovhackade mandlar
Ta ut gallret ur ugnen och förvärm ugnen till 150 grader
Blanda alla ingredienser i ovannämnd ordning i Pro baking skål
Plasera Silikon brödform på gallret och häll smeten i formen
Grädda i 1 timme vid 150 grader.
Ta ut kakan ur Silikon _Brödform medan den är varm.
Låt kakan svalna lite och servera.
2 tsk bakpulver
1 knivsudd salt
2,5 dl (150 g) brunt farin socker
125 g smält smör
3 ägg
1 msk curry
125 g kanderad frukt i småtärningar
ev en liten handfull grovhackade mandlar
Ta ut gallret ur ugnen och förvärm ugnen till 150 grader
Blanda alla ingredienser i ovannämnd ordning i Pro baking skål

Plasera Silikon brödform på gallret och häll smeten i formen

Grädda i 1 timme vid 150 grader.
Ta ut kakan ur Silikon _Brödform medan den är varm.
Låt kakan svalna lite och servera.
Kommentarer
Trackback