MVP

Det har varit lite dåligt med uppdateringar här senaste tiden.
Vi har jobbat med allt möjligt, "bittida till sent"
Vi har ju lite extrajobb förutom Tupperwarejobbet, sommarjobb och sommarutställning.

Men vi har faktiskt hunnit med att bli MVP - Most Valued Persons
Kent och team Gravity utnämndes i veckan som gick till MVP i Birka.
BRA JOBBAT alla i Team Gravity!

Gravity News V 26 - 2011

Gravity News V 26 - 2011

 

Hej konsulenter!!!                                        

 

Vi går nu in i sista veckan i denna period med bra inbokat i teamet och med ett gott resultat i ryggen kan vi ta oss an sommarmånaderna juli och augusti med tillförsikt.

 

Juli och augusti – de snabba demonstrationernas tid – ha alltid din lilla demobag packad och beredd – i trädgården vid grillen – på badstranden – kanske i kön till glasskiosken.

 

Ha också en bunt Magasin och flyers stämplade och klara så kan ni ge dem direkt till värdinnan och ni sparar tid och porto.

 

Lördag 2:e juli åker vi på teamledarmöte i Arboga och hoppas då få lite mer news inför sommaren. Mer om det på er telefontid på söndag och på teammötet den 7:e juli.

 

 

Dateringar:

 

Vi jobbar förstås vidare med dateringar, som ju är grunden i vår verksamhet.

 

Använd gärna blomman som bifogas med detta brev.

 

Fyll den med namn och ring sedan de tilltänkta värdarna/värdinnorna och erbjud dem att få hålla en demo, de ska känna att de är utvalda.

 

Blomman är även en hjälp till den värd/värdinna som ni bokar, så använd den i värdinneförberedelserna, de är som ni vet A & O.

 

Dels blir det lättare för värden/värdinnan att hitta gäster med lite större spridning (inte bara släkten och vänner) och det ökar försäljningen vilket i sin tur ger honom/henne fler produkter genom värdinnekampanjen och det höjer garanterat ditt demosnitt.

 

Arbeta också med aktuell gästlista eller be att värdinnan mejlar en lista med gäster till er. Skicka sedan ut aktuella flyers till alla gäster, en personlig inbjudan gör att fler kommer.

 

 

Detta gäller i veckorna framöver:

 

I vecka 22-26 ger vi bort en Salad to Go i lila tillsammans med en grön Drickflaska rön laaska d en Liten Degskrapa i detta brev.tt få denna infoill våra värdar/värdinnor och deras gäster.5 dl till våra värdar/värdinnor,  alt 1st CoolSmart 2,8 l + 2 st 8 dl.

 

I vecka 27-34 är vår utmärkta CoolerBag på 20 liter tackgåva tillsammans med 4 st regnbågsskålar på 5,5 dl.

 

 

Till våra gäster:

 

I vecka 25 och 26 så ger vi bort 2 st Smoothie glas till våra gäster, se bifogad fil.

 

De gäster som inte vill eller kan ha demo i juli bokar vi till augusti – boka demo i vecka 24-26 och avhåll den i augusti V31-34 så får värden/värdinnan en Kvartett på 4,3 l + gällande tackgåva.

 

I vecka 22-26 har vi bl.a. SmoothChopper som fokusprodukt och tillsammans med Hamburgerpressen har vi vad som behövs för att hålla en snabb demo (ingredienser tillkommer förstås).

 

 

Rekrytering:

 

Vi behöver fler konsulenter i Birka och givetvis också i vårt team, ju fler vi blir ju lättare går det, syns man inte så finns man inte. Birka är det Ship som har störst tillväxt just nu. Så lämna era namnförslag till mig, så sköter jag kontakten med dem och ser till att de kommer igång.

 

1-2-3 är det som gäller – 3 demo de fyra första veckorna med fina premier både till den som startar och till er, se bifogad fil angående rekryteringskampanjen.

Till oss:

 

Vi har ju dessutom vår egna aktivitet i vecka 25/26 där vi jobbar oss till en rund UltraPro 1,5 liter genom att hålla 2 party och sälja för 7200:-.

 

De dateringar vi har med oss från vecka 24-26 och som avhålls i augusti ger oss möjlighet att få produkter från det Nya Magasinet som börjar gälla efter Jubilee, vecka 34. 2 demo 1 produkt – 4 demo 2 produkter osv,

 

Var aktiv och sälj för 10.000:- i vecka 27-30 och erhåll ett Allegra-set i nya fräscha färger.

 

Du ska väl med till Jubilee? – Det som krävs är en kvalificerad rekryt (som har sålt av väskan = 3600:-) innan vi åker helgen vecka 33 samt att vara bland de 16 i högst försäljning i vecka 20-30, dock minst 20.000:-.

 

 

 

Möten och träffar:

 

Sedan är det sommarträffar för alla på Lagret i Arboga tisdagar vecka 26-28 kl. 19.00. Vi kommer att åka på träffen vecka 28 den 12:e juli och ordnar då med samåkning i någon form, återkommer om detta.

 

Nästa teammöte blir torsdag den 7:e juli kl. 19.00 och då är vi hemma hos en av våra kollegor, Lisbeth som bor i Valdemarsvik. Jag återkommer om samåkning m.m. från Norrköping.

 

Alla möten finns även upplagda på FaceBook på Gravity’s sida.

 

Det blir bl.a. hedringar för utförda prestationer under juni.

 

Givetvis så bjuds det på fika och tilltugg.

 

Anmälan till möten gör ni på er telefontid söndagar.

 

 

 

MISSA INTE DETTA – TUPPERWARE IN EVERY HOME!!!

 

Det är alltid inspirerande att komma på träff och det bjuds som vanligt på fika.

Samma sak här, bjud gärna med värdar/värdinnor eller andra gäster som är intresserade av en stunds trevlig samvaro.

 

Bonus till er som tar med sig en eller flera gäster på sälj- eller teammöten.

 

 

 

 

Kolla även in på Team Gravity’s blogg en gång per dag.

 

Här finns Gravity News, info om Tupperware, recept, filmer (YouTube) och mycket mer ska det bli.

 

Kom gärna med egna tips som vi kan lägga upp eller skriv i kommentarsrutan.

 

Här är länken till bloggen, http://teamgravity.blogg.se/

 

Har ni frågor så tveka inte RING!!!  - JOUREN!!!

0736368724 – 01169424 - 0706810329

 

THE POWER OF ONE!

KENTJ


Squeeze-it en sommarprodukt


Episod IV


Episod III


Episod II


Episod I


FridgeSmart en sommarprodukt

Till sommarens alla grönsaker

Allegra i grönt

Kolla in det läckra Allegrafatet som det serveras i på denna film,
Hela Allegrasetet i den läckra färgen jobbar vi konsulenter oss till i juli.

V24 blev rekord vecka

Team Gravity gjorde rekord i Vecka 24!
Vi klarade målet med råge  + 84%

WE ARE POSSIBLE!!!


Gravity News V 25 - 2011

 

Gravity News V 25 - 2011

 

Hej konsulenter!!!                                        

 

TACK!!! För ett strålande resultat i Tupperware’s födelsevecka + 84 % mot det mål vi fått från vår distributör.

 

Roligt också att flera av våra nya kollegor fått en bra start i sitt arbete med Tupperware, GRATTIS till er.

 

Vi går nu in i midsommarveckan och många av oss ska ut och fara på vägarna så kör försiktigt, starta i god tid.

 

I midsommar så möter vi vänner och bekanta som vi kanske inte träffar så ofta, passa på att hålla snabba demonstrationer och berätta om Tupperware och dess fördelar.

 

Ha alltid en liten demoväska och några Magasin i bilen, man vet aldrig när tillfället dyker upp – på stranden – vid grillen – ”efter dansen” – etc.

 

 

Dateringar:

 

Vi jobbar förstås vidare med dateringar, som ju är grunden i vår verksamhet.

 

Använd gärna blomman som bifogas med detta brev.

 

Fyll den med namn och ring sedan de tilltänkta värdarna/värdinnorna och erbjud dem att få hålla en demo, de ska känna att de är utvalda.

 

Blomman är även en hjälp till den värd/värdinna som ni bokar, så använd den i värdinneförberedelserna, de är som ni vet A & O.

 

Dels blir det lättare för värden/värdinnan att hitta gäster med lite större spridning (inte bara släkten och vänner) och det ökar försäljningen vilket i sin tur ger honom/henne fler produkter genom värdinnekampanjen och det höjer garanterat ditt demosnitt.

Arbeta också med aktuell gästlista eller be att värdinnan mejlar en lista med gäster till er. Skicka sedan ut aktuella flyers till alla gäster, en personlig inbjudan gör att fler kommer.

 

 

 

 

Detta gäller i veckorna framöver:

 

I vecka 22-26 ger vi bort en Salad to Go i lila tillsammans med en grön Drickflaska rön laaska d en Liten Degskrapa i detta brev.tt få denna infoill våra värdar/värdinnor och deras gäster.5 dl till våra värdar/värdinnor,  alt 1st CoolSmart 2,8 l + 2 st 8 dl.

 

I vecka 27-34 är vår utmärkta CoolerBag på 20 liter tackgåva tillsammans med 4 st regnbågsskålar på 5,5 dl.

 

 

Till våra gäster:

 

I vecka 25 och 26 så ger vi bort 2 st Smoothie glas till våra gäster, se bifogad fil.

 

De gäster som inte vill eller kan ha demo i juli bokar vi till augusti – boka demo i vecka 24-26 och avhåll den i augusti så får värden/värdinnan en Kvartett på 4,3 l + gällande tackgåva.

 

I vecka 22-26 har vi bl.a. SmoothChopper som fokusprodukt och tillsammans med Hamburgerpressen har vi vad som behövs för att hålla en snabb demo (ingredienser tillkommer förstås).

 

 

Rekrytering:

 

Vi behöver fler konsulenter i Birka och givetvis också i vårt team, ju fler vi blir ju lättare går det, syns man inte så finns man inte. Birka är det Ship som har störst tillväxt just nu. Så lämna era namnförslag till mig, så sköter jag kontakten med dem och ser till att de kommer igång.

 

1-2-3 är det som gäller – 3 demo de fyra första veckorna med fina premier både till den som startar och till er, se bifogad fil angående rekryteringskampanjen.

Till oss:

 

Vi har ju dessutom vår egna aktivitet i vecka 25/26 där vi jobbar oss till en rund UltraPro 1,5 liter genom att hålla 2 party och sälja för 7200:-.

 

De dateringar vi har med oss från vecka 24-26 och som avhålls i augusti ger oss möjlighet att få produkter från det Nya Magasinet som börjar gälla efter Jubilee, vecka 34. 2 demo 1 produkt – 4 demo 2 produkter osv,

 

Var aktiv och sälj för 10.000:- i vecka 27-30 och erhåll ett Allegra-set i nya fräscha färger.

 

Du ska väl med till Jubilee? – Det som krävs är en kvalificerad rekryt (som har sålt av väskan = 3600:-) innan vi åker helgen vecka 33 samt att vara bland de 16 i högst försäljning i vecka 20-30, dock minst 20.000:-.

 

Grattis Marie som blev först i Team Gravity att uppnå grundkvalifikationen.

 

 

Möten och träffar:

 

Säljmöte i Norrköping onsdag den 22:e juni kl.18.30 på Träffpunkten, Fogdegatan 22 och för er som i vanliga fall åker till Örebro eller Hallstahammar så är det på Lagret i Arboga, Dyens väg 4 tisdag den 21:e juni kl. 18.30.

 

Sedan är det sommarträffar för alla på Lagret i Arboga tisdagar vecka 26-28 kl. 19.00. Vi kommer att åka på träffen vecka 28 och ordnar då med samåkning i någon form, återkommer om detta.

 

Nästa teammöte blir den 7:e juli kl. 19.00 och då är vi hemma hos en av våra kollegor, Lisbeth som bor i Valdemarsvik. Jag återkommer om samåkning m.m. från Norrköping

 

Det blir bl.a. hedringar för utförda prestationer under juni.

 

Givetvis så bjuds det på fika och tilltugg.

 

Anmälan till möten gör ni på er telefontid söndagar.

 

 

 

MISSA INTE DETTA – TUPPERWARE IN EVERY HOME!!!

 

Det är alltid inspirerande att komma på träff och det bjuds som vanligt på fika.

Samma sak här, bjud gärna med värdar/värdinnor eller andra gäster som är intresserade av en stunds trevlig samvaro.

 

Bonus till er som tar med sig en eller flera gäster på sälj- eller teammöten.

 

 

 

 

Kolla även in på Team Gravity’s blogg en gång per dag.

 

Här finns Gravity News, info om Tupperware, recept, filmer (YouTube) och mycket mer ska det bli.

 

Kom gärna med egna tips som vi kan lägga upp eller skriv i kommentarsrutan.

 

Här är länken till bloggen, http://teamgravity.blogg.se/

 

Har ni frågor så tveka inte RING!!!  - JOUREN!!!

0736368724 – 01169424 - 0706810329

 

THE POWER OF ONE!

KENT


Tupperware Chain of Confidence


Chain of canfidence


Sova före middag.

Marknaden i Brådtom genomfördes i hällande ösregn!
Med andra ord blev inte resultatet så lysande.
Hemkomna kröp vi ner och tog en liten middagslur innan middagen.
2 kycklinglår i UltraPro stod i ugnen under vilan
Vi uppvaknadet fylldes EasyRice med 2 dl ris och 4 dl vatten
Efter 12 minuter var riset klart och skyn från kycklingen var omvandlad till en sås.

Paj med rödbetor och getost

Koka ett knippe rödbetor i lättsaltat vatten tills dom blir mjuka.
Låt svalna och ta bort skalet, skär i bitar.
Under tiden betorna kokar så gör pajdegen, jag använder 100 g margarin, 3 dl dinkelmjöl, 2 msk iskallt vatten. Mixa allt i QuickChef och ställ in den i kylen en stund.
Kavla ut degen i en pajform, nagga och ställ den kallt en liten stund igen.
Lägg betorna i pajformen och in i ugnen på 200 grader i ca 5 minuter.
Gör en äggstanning på 3 ägg och 3 dl vispgrädde, vispa ihop och smula ner en rejäl bit getost.
Salta och peppra.
Häll blandningen över betorna i formen och in i ugnen i ca 20-25 minuter (tills den fått fin färg och "stannat")

Brådtom sluss

Idag finns Team Gravity´s teamledare på Brådtom Sluss Hantverksmarknad.
Ta på regnstället och kom ut och ställ frågor till honom!
http://bradtomsluss.se/Aktivitetersv.htm

Dagens Lunch

Dagens lunch tillagades redan tidigt i morse.
Var inte sugen på någon av de infrusna rätterna som fanns i frysen utan blev sugen på fisk.
Tvättade 12 små färskpotatisar och la i undre skålen av MicroGourmet
tog fram 4 frusna fiskfileer och la i övre skålen, kryddade med salt och peppar samt dill.
16 minuter på full effekt i micron.
Lade över maten i var sin Extra Plus tillsammans med lite gröna ärtor och fyllde en minibägare med cream fraish.

Vid lunchdags värmdes maten i 3 minuter.

Till kvällen övades det på UltraPro Grillfat
Det blev omelett, bacon, tomat och sparris men det ska tränas mer innan egna recept kommer på den.

Kärleksmums eller Moccarutor

Kärleksmums eller Moccarutor
En kär kaka har många namn.

3 ägg
4,5 dl socker
4,5 dl mjöl
1,5 msk bakpulver
2 msk kakao
2 msk vaniljsocker
2,25 dl mjölk
150 g smör
Kräm
125 g smör
2,5 dl grädde
5 msk socker
1 msk mjöl
2,5 msk kakao
Smält smöret.
Vispa ägg och socker riktigt pösigt.
Blanda de torra ingredienserna för sig.
Rör ner smöret i äggvispet. 
Sikta de torra ingredienserna och mjölken ner i smeten. Rör så lite som möjligt.
Häll i UltraPro 3,3 l.
Grädda i 200 i ca 20 min, stickan skall vara torr.
Gör under tiden krämen.
Koka upp alla ingredienser under omrörning i en kastrull.
Låt svalna lite.
När kakan är färdig och har svalnat en stund, bred över krämen och toppa med kokos.
 När kakan svalnat helt, skär den i bitar.

Skinkröra

Perfekt fyllning till baguetter, smörgåstårtor eller på rostat bröd
eller på rundlar av grovt bröd som en enkel entré rätt.

4 hårdkokta ägg
2 msk Mango chutney
100-200 g rökt skinka
Ev färsk basilika efter behag
Mixa i QuickChef till en röra.

Vaniljsås

Vaniljsås

3 dl – 6 portioner

Ingredienser
1,5 dl mjölk
1,5 dl grädde
4 st äggulor
3 msk socker
0,75 st  vaniljstång

Beskrivning
Skåra vaniljstången. Skrapa ur fröna ur vaniljstången.
Koka upp grädden, mjölken, vaniljstången samt urskrapet, dvs. fröna.
Plocka upp vaniljstångsbitarna.

Vispa äggulor och socker i en skål.

Häll lite av gräddblandningen över äggvispet bara så mycket att äggvispet blir uppvärmt och rör om.
Häll över mer och mer av gräddblandning etappvis över äggvispet och vispa.

Häll tillbaka detta i kastrullen och sjud såsen på svag värme tills den börjar tjockna lite grann.
Tänk på att den fortsätter tjockna när den kyls!!!
Häll upp vaniljsåsen i en skål och sätt in i kylen


Äppelpaj med knaprigt havre- & jordnötstäcke

Äppelpaj med knaprigt havre- & jordnötstäcke

6 portioner

Ingredienser
4 st äpplen, helst Granny Smith
kanel & socker efter smak
0,75 dl farinsocker
2 dl havregryn
1 dl jordnötter, hackade
1 tsk kanel
1 dl vetemjöl
1,25 dl smält smör

Beskrivning
Sätt ugnen på 200°.

Skala, kärna ur och klyfta äpplena.
Lägg dem i en Ulta Pro.
Vänd runt med kanel och socker.

Blanda farinsocker, havregryn, jordnötter, kanle och vetemjöl i QuickChef III.
Tillsätt smöret och rör om till en deg.
Bred degen över äppelklyfterna och grädda äppelpajen mitt i ugnen i cirka 20 minuter.

Servera vaniljsås till!


Fransk Potatissallad

Fransk Potatissallad

Ingredienser
8-10 st potatisar, kokta & varma, 700 g
1 st röd lök, tunt skivad
ca 5 cm purjolök eller ett par salladslökar
ca 2 dl örter: basilika, timjan, persilja
2 msk kapris, stora

Ingredienser dressing
3 msk olivolja
2 msk saft av citron
1 tsk dijonsenap
0,5 tsk salt
1 krm svartpeppar

flingsalt
olivolja

Beskrivning
Koka  potatisen i saltat vatten.

Blanda ihop dressingen.
Skiva löken och hacka örterna.
Lägg i rödlöken i dressingen så att litet av bettet går ur.
Lägg i kapris, och purjolök i dressingen strax innan potatisen ska i.

Skala potatisen medan den är varm och skiva den.
Lägg potatisen i dressingen medan den är varm så att den suger upp smakerna.
Slutligen blandas örterna i.
Ringla över lite olivolja, strö över flingsalt och servera.


Gravity News!

Gravity News V24 - 2011

 

Hej konsulenter!!!                                          

 

De senaste veckorna har vi fått många nya kollegor till Team Gravity.

 

Vi hälsar bl.a. Åsa, Moa, Rosanna, Henrik, Elin, Pillan, Annelie och Eva välkomna i gänget.

 

Som flera av er redan vet så avvecklar jag mitt arbete inom socialpsykiatrin denna vecka och därmed kommer jag att ha mer tid för er.

 

Det föranleder mig att ta upp GravityNews igen – Ett nyhetsblad som legat vilande i nästan ett år så jag prövar igen och ser vad ni tycker om att få denna info.

 

 

Vecka 24 är Tupperware’s födelsevecka och vi har som vanligt fantastiska erbjudanden till våra värdar/värdinnor och deras gäster.

 

 

Dateringar:

 

Vi jobbar förstås vidare med dateringar, som ju är grunden i vår verksamhet.

 

Använd gärna blomman som bifogas med detta brev.

 

Fyll den med namn och ring sedan de tilltänkta värdarna/värdinnorna och erbjud dem att få hålla en demo, de ska känna att de är utvalda.

 

Blomman är även en hjälp till den värd/värdinna som ni bokar, så använd den i värdinneförberedelserna, de är som ni vet A & O.

 

Dels blir det lättare för värden/värdinnan att hitta gäster med lite större spridning (inte bara släkten och vänner) och det ökar försäljningen vilket i sin tur ger honom/henne fler produkter genom värdinnekampanjen och det höjer garanterat ditt demosnitt.

Arbeta också med aktuell gästlista eller be att värdinnan mejlar en lista med gäster till er. Skicka sedan ut aktuella flyers till alla gäster, en personlig inbjudan gör att fler kommer.

 

 

Detta gäller i veckorna framöver:

 

I vecka 22-26 ger vi bort en Salad to Go i lila tillsammans med en grön Drickflaska 5 dl till våra värdar/värdinnor,  alt 1st CoolSmart 2,8 l + 2 st 8 dl.

 

Under vecka 24 erbjuder vi en alternativ tackgåva i form av en TupperTermos i lila vid en försäljning på 4000:- eller mer.

 

I vecka 27-34 är vår utmärkta CoolerBag på 20 liter tackgåva tillsammans med 4 st regnbågsskålar på 5,5 dl.

 

 

Till våra gäster:

 

Vecka 24 ger vi bort Elegance Salladsbestick till alla våra gäster och har värden/värdinnan fått ihop 12 eller fler gäster så erhåller de dessutom en Eleganceskål på 6 dl i blått.

När någon bokar en ny demo i vecka 24 till vecka 25 eller 26 så får man ytterligare 1 st Elegance skål på 6 dl i dateringsgåva.

 

I vecka 25 och 26 så ger vi bort 2 st Smoothi glas till våra gäster, se bifogad fil.

 

De gäster som inte vill eller kan ha demo i juli bokar vi till augusti – boka demo i vecka 24-26 och avhåll den i augusti så får värden/värdinnan en Kvartett på 4,3 l + gällande tackgåva.

 

Vi har ju också vår Multikanna svart/röd 1,3 l till försäljning i vecka 24 för endast 199:-, beställningsnummer 17642, max 4 st per konsulent, hör av er om ni behöver fler för alla kanske inte säljer 4.

 

I vecka 22-26 har vi bl.a. SmoothChopper som fokusprodukt och i vecka 24 vår nya knivserie U-series till försäljning, två innovativa produkter från Tupperware.

 

 

Rekrytering:

 

Vi behöver fler konsulenter i Birka och givetvis också i vårt team, ju fler vi blir ju lättare går det, syns man inte så finns man inte. Birka är det Ship som har störst tillväxt just nu. Så lämna era namnförslag till mig, så sköter jag kontakten med dem och ser till att de kommer igång.

 

1-2-3 är det som gäller – 3 demo de fyra första veckorna med fina premier både till den som startar och till er, se bifogad fil angående rekryteringskampanjen.

Till oss:

 

Vi har ju dessutom våra egna aktiviteter i vecka 24 och 25/26 där vi jobbar oss till produkter.

 

De dateringar vi har med oss från vecka 24-26 och som avhålls i augusti ger oss möjlighet att få produkter från det Nya Magasinet som börjar gälla efter Jubilee, vecka 34. 2 demo 1 produkt – 4 demo 2 produkter osv,

 

Var aktiv och sälj för 10.000:- i juli och erhåll ett Allegra-set i nya fräscha färger.

 

Du ska väl med till Jubilee? – Det som krävs är en kvalificerad rekryt (som har sålt av väskan = 3600:-) innan vi åker helgen vecka 33 samt att vara bland de 16 i högst försäljning i vecka 20-30, dock minst 20.000:-.

 

 

Möten:

 

Säljmöte i Norrköping onsdag den 22:e juni kl.18.30 på Träffpunkten, Fogdegatan 22 och för er som i vanliga fall åker till Örebro eller Hallstahammar så är det på Lagret i Arboga, Dyens väg 4 tisdag den 22:e juni kl. 19.00.

 

Sedan är det sommarträffar för alla på Lagret i Arboga tisdagar vecka 26-28 kl. 19.00. Vi kommer att åka på träffen vecka 28 och ordnar då med samåkning i någon form, återkommer om detta.

 

Det blir hedringar för utförda prestationer under juni.

 

Givetvis så bjuds det på fika och tilltugg.

 

Anmälan till möten gör ni på er telefontid söndagar.

 

 

MISSA INTE DETTA – TUPPERWARE IN EVERY HOME!!!

 

Det är alltid inspirerande att komma på träff och det bjuds som vanligt på fika.

Samma sak här, bjud gärna med värdar/värdinnor eller andra gäster som är intresserade av en stunds trevlig samvaro.

 

Bonus till er som tar med sig en eller flera gäster på sälj- eller teammöten.

 

 

 

Kolla även in på Team Gravity’s blogg en gång per dag.

Här finns Gravity News, info om Tupperware, recept, filmer (YouTube) och mycket mer ska det bli.

Kom gärna med egna tips som vi kan lägga upp eller skriv i kommentarsrutan.

Här är länken till bloggen, http://teamgravity.blogg.se/

 

Har ni frågor så tveka inte RING!!!  - JOUREN!!!

0736368724 – 01169424 - 0706810329

 

THE POWER OF ONE!

Kent


Välkommen Eva

Marie har delat med sig av sitt jobb till Eva

Kyckling i tacosås



Kyckling i tacosås

Jag fick ett mail med detta receptfrån en bloggläsare
Har inte hunnit prova det själv ännu
För 4 personer.

Ingredienser

4 kycklingfileér
1 burk (230 g) tacosås, medel eller het
1 paket (4dl) färdig ostsås (t ex Kelda)
1 lök
1 dl cashew- eller jordnötter
Ris eller pasta

Gör så här

Skär kycklinfileérna i ganska stora bitar och lägg dem i en Ultra Plus eller Ultra Pro.

Häll över tacosåsen och därefter ostsåsen.
Strö över hackad lök och nötter.

Sätt formen i nedre delan av ugnen i 225 grader ca 20 minuter eller tills kycklingen är färdig.

Servera med ris eller pasta och eller en god sallad


Rosensaft

Jag var hos min son idag, det var födelsedagar som skulle firas.
Då alla barnen lekte i trädgården såg jag nyponrosor som växte utanför tomtgränsen.
Jag kom i håg att jag hört talas om rosensaft som skulle göras just på nyponrosornas blad.
så jag plockade, med god hjälp av mina barnbarn en påse med svagt rosa rosenblad och när jag kom hem gjorde jag ett försök att koka dem.
Jag har sällan druckit något så gott!

Först ser man till att rosenbladen är fria från skräp och småkryp,
sen lägger man dem i en kastrull och häller på vatten så att det täcker.
Koka 5 minuter och bladen kommer att tappa färgen och det ser inte alss trevligt ut.
Pressa i saften från citronerna och direkt får allt en jättefin rosa färg.
Koka upp, låt svalna och sila sedan av i en silduk.
Koka upp saften och skumma väl.
Tillsätt socker och koka tills sockret löst sig.
Häll upp på väl rengjorda flaskor.

2 liter rosenblad
2 liter vatten
saften från 2 citroner
1 kg socker

Serveras isakall
blandad med vatten, kolsyrat vatten, vitt vin eller champange!


Jordgubbstårta (fuskreceptet)

Nu ska jag erkänna hur jag fuskade till tårtan i morse:
tid ca 10-15 minuter
Ingredienser:
1 färdig tårtbotten
1 hink jordgubbssylt av billigaste sort
3 dl vaniljkräm (Kokt kvällen föra av 2,5 dl mjölk 2 msk marsan och 2 msk socker)
3 dl vispgrädde
1 liter jordgubbar

1 rund Festbox
1 liten Dagskrapa
1 SpeedyChef
1 Squeez-it
1 Äggdelare

Lägg understa tårtbotten på tårtboxens botten, bred på sylt
nästa botten och bred på vaniljkrämen
nästa botten
Vispa grädden och bred ett tunnt lager ovanpå och runt kanterna
Fyll resten av grädden i Squeez-it och spritsa fint på kanterna
Skiva jordgubbarna och lägg i mitten på tårtan. 

Jordgubbstårta

Team Gravitys teamledare gör sitt sista arbetspass på sitt "extrajobb" inom psykiatrin.
Han kommer att vara mer tillgänglig för er i teamet nu.
Bakade en tårta till avslutningskaffet, recept kommer senare.


Vad vill du ha?

Jag sitter och kollar på statistiken över besökare.
Det varierar mycket från dag till dag och från vecka till vecka.
Jag funderar på om ni uppskattar somliga inlägg bättre än andra.
Nu frågar jag er:
Vad vill ni att jag skriver om?
Filmer från Youtube med demotips eller recept?
Om händelser i Team Gravity eller vad vi lagar till och äter?
Nu frågar jag er!

Tupperware steget före

Jag har varit på många utbildningar och konferanser med Tupperware under de 18 år jag varit Tupperware konsulent och teamledare.
Då jag under några år även var egen företagare med en butik tänkte jag att jag skulle gå en "riktig" säljutbildning och betalade dyra pengar för en.
Det var en erkänt duktig utbildare och föredragshållare som imponerade på mycket drivna butikschefer som deltog medan jag suckade och sa,
detta och mer därtill fick jag av Tupperware för länge sedan.

Nu sitter jag och tittar på finalen i Talang 2011 och ser Jecko imponera på juryn jag suckar och tänker,
detta och mer därtill fick jag på Jubilee i Köpenhamn förra året.
Där uppträdde Jecko och många fler från Wallmans salonger
och jag kan lova er att se Jecko med Jubileekänsla det är något alldeles extra.
Eller vad säger ni andra som deltog?

Sushi party!

Några bilder från förra veckans Sushiparty.

Petit choux till sommar festen


ECO Tupperware

Tänk på miljön - Använd Tupperware!

Team Gravity

Nu finns vi i:
Gryt,
Valdemarsvik, 
Söderköping,
Norrköping,
Kolmården,
Finspång,
Flen,
Bettna,
Hallstahammar,
och Enköping.
Bor du i närheten av dessa orter så kommer vi och servar dig med en demonstration
eller berättar om vårt fantastiska jobb.
Vi behöver bli ännu fler!

Team Gravity växer!

Grattis Lotta som rekryterade Annelie.
Välkommen till Team Gravity Anneli!

Nu tror jag att rekryteringen är klar för denna vecka.
Nästa vecka tar vi nya tag.

Välkommen Pillan!

Vi gratulerar Marie till att ha rekryterat.
Och önskar Pillan Välkommen i Team Gravity!

Barnprodukter

Med anledning av att det äntligen blivit förbjudet att sälja nappflaskor med det
östrogenliknande hormonet Bisfenol A
Jag tycker att man kan bespara de små (helst också de stora) att få i sig Bifenol A genom några produkter i samband med barnmaten.

Moa och Elin

Moa som bestämde sig i förra veckan för att ha Tupperware som sitt sommarjobb,
har nu delat med sig av sitt jobb till sin kusin.
Grattis MOA och välkommen Elin

Choklad- och marängtårta med vispgrädde och apelsinmarinerade jordgubbar

 

Choklad- och marängtårta med vispgrädde och apelsinmarinerade jordgubbar

Recept av Karsten Kroman 

Chokladbotten:

Tillaga dubbel portion av degen. Portionerna rörs samman var för sig i Speedy Chef II.

 

Ingredienser:

75 g mjukt smör eller margarin

1½ dl mörkt farin- eller muscovadosocker

1 ägg

2½ dl mjöl

1 - 1½ msk kakao

¼ tsk hjorthornssalt

¼ tsk bikarbonat

1 dl mjölk

 

Tillvägagångssätt för chokladbotten:

·         Vispa det mjuka smöret tillsammans med sockret till en blandning i Speedy Chef II.

·         Tillsätt ägget och vispa.

·         Blanda mjöl, kakao, hjorthornssalt och bikarbonat i Pro Baking Skål 1,5 l. Lyft bort locket med visptillsatsen från Speedy Chef II och lägg i mjölblandningen i Speedy Chef II. Vänd ihop med Degskrapa (blandningen är för fast för att använda visptillsatsen). Tillsätt mjölken lite i taget. Lägg degen i Pro Baking Skål 3 l.

·         Gör en sats deg till. Blanda samman de två degarna i Pro Baking Skål 3 l.

·         Lägg Silikon Bakunderlag på en bakplåt och forma ut degen till ett jämnt lager cirka 2 cm från kanten.

·         Baka bottnen mitt i ugnen på cirka 180° - 190° C. När man trycker till bottnen lätt och det inte blir några märken är bottnen färdig, det tar cirka 15 minuter.

 

Marängbotten:

 

Ingredienser:

2 äggvitor

1½ dl

1½ dl florsocker

 

Tillvägagångssätt marängbotten:

·         Se till att Speedy Chef II är ren och torr. Se också till att äggvitorna är kalla och fria från äggulor.

·         Vispa äggvitorna hårt i Speedy Chef II och tillsätt hälften av florsockret. Vispa 5-10 gånger. Vänd i resten av florsockret i marängblandning med Degskrapa (blandningen är för fast för att använda visptillsatsen).

·         Fördela marängen på halva Silikon Bakunderlag på längden, 2 cm från ytterkanterna.

·         Baka marängen i ugnen på 110° - 125° C tills den släpper från Silikon Bakunderlag, detta tar cirka 60 minuter.

 

Fyllning:

 

Ingredienser:

4 dl apelsinjuice

2 lådor jordgubbar à cirka 500 g

½ dl florsocker

½ l vispgrädde

 

Tillvägagångssätt fyllning:

·         Koka juicen så den halveras i T chefseries™ Kastrull 2,4 l och låt den svalna av.

·         Rensa jordgubbarna och ta bort den gröna stjälken med U-Series Örtkniv.

·         Skär jordgubbarna i 2 bitar och marinera dem i juicen tillsammans med florsockret.

·         Vispa upp vispgrädden i Speedy Chef II eller i Snabb Shaker.

 

Bygg ihop kakan:

·         Dela chokladbottnen i 2 delar på längden och skär till så att kanterna blir fina.

·         Lägg den ena bottnen i Festbox Rektangulär med den skorpiga sidan neråt.

·         Häll på lite av jordgubbsmarinaden på bottnen.

·         Lägg på vispgrädde på bottnen och sedan hälften av de avrunna jordgubbarna.

·         Lägg på den avkylda marängbottnen.

·         Fördela resten av jordgubbarna på marängbottnen och lägg sedan på nästan all vispgrädde som är kvar. Spara lite för dekoration av kanterna.

·         Avsluta med sista chokladbottnen. Skär eventuellt till marängbottnen försiktigt, så att den passar till resten av kakan. Smeta på den sista vispade grädden på sidorna av kakan med Liten Degskrapa eller använd Squeeze-It för att dekorera.

Pudra florsocker över kakan med Mått & Mix och dekorera med myntablad eller citronmeliss

Örtmarinerade kycklingbröst med sommargrönt och Sauce Verte

Örtmarinerade kycklingbröst med sommargrönt och Sauce Verte

Recept av Karsten Kroman
1 portion

 

Färsk persilja

Färsk dill

Färsk ramslök (eller lite mer persilja, dill eller gräslök)

Färsk gräslök

½ - 1 dl olja till marinad

Salt och peppar

1 kycklingbröst

2 msk majonnäs

4 msk lätt-crème fraiche

3 - 4 små färska morötter med blast

2 färska gröna sparrisar

2 färska vårlökar

6 - 8 stjälkar med färska ärtor

 

Tillvägagångssätt marinad och Sauce Verte:

·         Skölj de färska örterna noggrant i kallt vatten i Pro Baking Sil.

·         Sätt i knivtillsatsen i Smooth Chopper. Lägg i örterna i Smooth Chopper och dra cirka 10-15 gånger i snöret.

·         Ta hälften av örterna och rör dem samman med oljan i Optimum 5 dl till en marinad, som smakas av med salt och peppar. Lägg kycklingbrösten i marinaden, och låt det stå och dra i kylskåpet några timmar.

·         Byt ut knivtillsatsen mot vispen. Blanda resten av örterna i Smooth Chopper med majonnäsen och crème fraichen till en kall Sauce Verte. Smaka av med salt och peppar. Förvara den i kylskåpet i Elegance Skål 6 dl med lock på. Denna sås kan göras dagen före och håller i 2-3 dagar i kylskåpet.

 

Tillvägagångssätt kycklingbröst och sommargrönt:

·         Skala morötterna med Vertikal Grönsaksskalare (låt gärna 1-2 cm av blasten vara kvar).

·         Knäck sparrisen 3-4 cm från änden. Skölj dem och skär dem i 3 bitar på snedden.

·         Skär bort rotspetsen av toppen på vårlökarna och dela lökarna i 2 bitar på snedden.

·         Rensa ut ärtorna från stjälkarna.

·         Lägg grönsakerna runt kanten på UltraPro™ Grillfat och krydda med salt och peppar.

·         Lägg det marinerade kycklingbröstet i mitten på UltraPro™ Grillfat och lägg på locket. Tillbered kycklingen och grönsakerna i mikrovågsugn på 360 watt i cirka 10 minuter.

 

Anrättning:

·         Skär kycklingbröstet i 4 bitar med U-Series Kockkniv och arrangera dem prydligt på en tallrik.

·         Lägg på grönsakerna och avsluta anrättningen genom att hälla lite Sauce Verte på kycklingen. Servera resten i Elegance Skål 6 dl vid sidan om.

·         Servera med kokt potatis, ris, pasta eller nybakt bröd.


Rödvinssmör

Ett jättegott aromsmör till den grillade köttbiten.

500 gr rumstempererat smör
4 rödlökar
50 cl rött vin
salt
svartpeppar
Börja med att6 hacka löken och blanda sedan övriga ingrediense.
i QuickChef III
eller gör en mindre sats i


Bisfenol A äntligen förbjudet i nappflaskor

Fr.o.m idag, den 1 juni 2011 är det förbjudet att sälja giftiga nappflaskor i EU.
I Tupperware har vi alltid haft giftfria produkter.

I ett urdrag ur en intervjuv säger Monica Lind, som är miljötoxikolog och forskar på hur den här typen av miljögifter påverkar vår hälsa.
:
På vilket sätt är den farlig för människor?
— Eftersom bisfenol är östrogen påverkar den östrogena vävnader och att experimentera med hormoner är alltid riskfyllt. Några nyligen publicerade epidemiologiska studier har visat att det finns en koppling till diabetes, hjärt- och kärlsjukdomar hos vuxna och beteendestörningar som aggressivitet hos barn. Påverkan av bisfenol ger en tillväxt av bröstvävnad och prostatavävnad och skulle därmed kunna leda till bröst- och prostatacancer.

På frågan varför ett förbud dröjt så länge svarar hon:
Bisfenol är en väldigt lönsam kemikalie, så självklart finns det ett visst motstånd. Vi forskar ju för att ta reda på effekter men kemikalieindustrin stretar emot. Det är en hård kamp mellan forskare som är oberoende och som är beroende, det vill säga forskare som är betalda av industrin för att göra studier. Sedan kan man inte förbjuda allt, BPA är en jättebra plasthärdare och vi behöver den i en massa produkter, men jag tycker att man kan undvika att få i sig den via maten.

— Jag tycker att man borde använda sig av försiktighetsprincipen eftersom det finns många studier som visar att bisfenol är skadlig vid låga doser. Därför borde vi undvika att bisfenol har direktkontakt med mat, både vad gäller bisfenol i nappflaskor och i andra livsmedelsförpackningar.

Nu väntar vi bara på att även andra produkter som matlådor och leksaker ska rensas från bisfenol.
Under tiden använder vi Tupperware som är, och alltid varit bisfenolfritt.

Monica har även forskat mycket om sambandet mellan bisfenol A och fetma.
http://www.uu.se/press/pm.php?id=1023


RSS 2.0