Kreolskans vardagsgryta
600 g fläskkarre | |
1 st kabanosskorv | |
2 tsk olivolja | |
1 tsk salt | |
1 krm svartpeppar | |
0,5 tsk mejram | |
1 msk vetemjöl | |
0,5 burk syltlök | |
0,5 burk svarta oliver utan kärnor | |
0,5 dl ättiksgurka | |
2,5 dl grädde | |
1 st röd paprika |
Tillagning
1. Skär köttet i tärningar och korven i skivor och lägg i UltraPlus 
2. Krydda med salt, peppar och mejram. Sätt in den i 200 grader varm ugn i 15 minuter.
3. Strö över mjölet. Strimla paprikan och rör ner med syltlök, oliver gurka och grädden.
4. Sätt in ytterligare i 5 min.
5. Servera med ris och sallad.

2. Krydda med salt, peppar och mejram. Sätt in den i 200 grader varm ugn i 15 minuter.
3. Strö över mjölet. Strimla paprikan och rör ner med syltlök, oliver gurka och grädden.
4. Sätt in ytterligare i 5 min.
5. Servera med ris och sallad.
Kommentarer
Trackback