Kreolskans vardagsgryta

600 g fläskkarre  
1 st kabanosskorv  
2 tsk olivolja  
1 tsk salt  
1 krm svartpeppar  
0,5 tsk mejram  
1 msk vetemjöl  
0,5 burk syltlök  
0,5 burk svarta oliver utan kärnor  
0,5 dl ättiksgurka  
2,5 dl grädde  
1 st röd paprika  

Tillagning

1. Skär köttet i tärningar och korven i skivor och lägg i UltraPlus
2. Krydda med salt, peppar och mejram. Sätt in den i 200 grader varm ugn i 15 minuter.
3. Strö över mjölet. Strimla paprikan och rör ner med syltlök, oliver gurka och grädden. 
4. Sätt in ytterligare i 5 min.
5. Servera med ris och sallad.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0