GRAVITY`s BULLAR

GRAVITY`s BULLAR

                                                                            

150 g smör

5 dl mjölk

1 pkt gäst för söta degar

1 dl socker

½ tsk salt

1 tsk bakpulver

2 tsk stött kardemumma

12-13 dl vetemjöl

 

Fyllning görs enkelt i Mini Quick chef

100 g rumsvarmt smör 

1 dl socker

2 msk kanel

Alternativ Vaniljkräm. Gör då ett tryck med Squeez-it.

 

Mät upp mjölet i 538 Måttåmix, häll över i 564 Maxi vispskål alt. Blanda ner socker, salt, kardemumma och bakpulver.

 

Smält smöret i 1509 Microplus kanna, fyll på med mjölken och värm i mikrovågsugnen degvätskan fingervarm. Lös upp jästen i degvätskan och häll över i vispskålen.

 

Blanda degen med 564 Silikon skrapa, sätt på locket och pys vispskålen. Sätt vispskålen i varmt vatten i diskhon för att degen skall jäsa i ca 10-12 min. Locket ”hoppar” av när det är färdigjäst.

 

Lägg fyllningen i 561 Spritspåsen eller 577 Squeese-it och sätt på den raka tyllen.

 

När degen är färdigjäst hälls den över på 559 Degunderlag och du börjar rulla bullar med hjälp av Avanti Sugrörsglas. Flytta varje bulle till plåten, det blir ca 30 bullar.

Ta Spritspåsen och stick i varje bulle och kläm i lite fyllning, du kan göra 4-5 stick.

 

Sen penslar du med ägget och om du vill strör över pärlsocker.

 

Grädda bullarna mitt i ugnen i 250 grader ca 8-10 minuter.

 

TIPS: använd Silikonform rund  och gör två ”Gravity Pricke Kaka”. Då häller du degen direkt från bunken i formen och gör så många stick med fyllning som du vill ha. Grädda  i neder delen av ungen på 200 grader ca 20 min.

 

 

Lycka till!


Fläskfilé med parmaskinka

Fläskfilé med parmaskinka
1 fläskfilé
8 soltorkade tomater
3 vitlöksklyftor
1 knippe basilika
¼ dl pinjekärnor
1 paket parmaskinka

1. Gör ett hål i fläskfilén med skaftet på en träsked.

2. Hacka soltorkade tomater, vitlök, basilika och pinjekärnor fint i Herb Chopper. Fyll fläskfilén med bladningen och stäng igen hållet med en köttnål eller ev. knyt ett snöre runt.

3. Lägg fläskfilén i UltraPro och ställ in i ugnen på 220 grader i 15 min.

4. Ta ut fläskfilén och linda parmaskinkan runt så filén är helt inpackad. Sätt in den i ugnen i ytterligare 10-15 min.

5. Ta ut fläskfilén och låt den ligga kvar i formen i ca 10 min innan den skäres i skivor.


Hallonmuffin med mandelmassa

Hallonmuffin med mandelmassa
14 st muffins
150 g smör
2 dl socker
2 ägg
1 tsk vaniljsocker
1/2 dl mjölk
3 dl vetemjöl
2 tsk bakpulver
2 dl hallon (färska eller frysta)
75-100 g mandelmassa
Gör så här:
Sätt ugnen på 200 grader.
Ta ut smöret och låt det bli rumstempererat.
Blanda smör och socker i QuickChef III först monterad med knivarna och byt sedan till vispen,
blanda hårt tills smöret blir vitt och tills konsistensen blivit luftigare.
Rör ner ett ägg i taget.
Tillsätt vaniljsocker och mjölk. 
Blanda vetemjölet och bakpulvret och sikta der det.
Häll smeten i Silikon muffinsformar och fyll till lite mindre än hälften.
Fördela hallonen jämnt i muffinsformarna och tryck ner dem lite försiktigt. 
Riv mandelmassan och strö över hallonen.
Grädda sedan muffinsen i mitten av ugnen i ca 15 minuter.



Falsk Kalvdans

Ett av mina favoritprogram är halv 8 hos mig.
Jag missar det för det mesta, antingen är jag på demo annars sitter jag oftast i telefon vid den tiden.
Idag ska jag försöka passa tiden (det börjar om en kvart)
Det jag är mest nyfiken på är kalvdansen.
Jag lägger in receptet, mest för att jag själv ska hitta det nästa gång jag blir sugen.

2 st ägg
5 dl vatten
4 dl torrmjölk
1.5 msk strösocker
0.5 tsk kardemumma, mald
0.5 tsk kanel, mald
4 msk råsocker

1. Sätt ugnen på 175 grader.

2. Vispa ihop ägg med vatten och torrmjölk, socker, kanel och kardemumma.

3. Häll blandningen i en väl smord form med låg kant.

4. Grädda i 30 minuter, konsistensen ska vara lite dallrig.

5. Strö på råsockret och bränn av med en brännare.

6. Servera ur formen med en god sylt till.
Jag tänker ju vispa den i QuickChef III
och grädda den i UltraPro 3,3 liter


Förlåt



Förlåt, jag hinner inte ringa alla som vill ha dessa.
Vi har några tider kvar i vecka 14 och 15 då dessa är tackgåva.
Hör av dig så fixar vi en demo så¨du kan få dem.

Fläskfilé med kryddstark klyftpotatis

500 g fläskfilé
1 dl grädde av valfri sort
1 dl kapris
salt, svartpeppar

Putsa. dela och krydda köttet. 
Lägg i UltraPro 2 liter och sätt in i ugnen ca 20 minuter
Häll över grädde och kapris och låt vara inne 10 minuter till.


1 kg potatis
3-5 vitlöksklyftor
1 msk olja
1 msk tabasco
chilipulver
paprikapulver

Blanda olja, krossade vitlöksklyftor, tabasco och kryddor i Snabb Shakern.
Dela potatisen i klyftor och lägg dem i Ultra Pro 3,5 liter, häll over marinaden och rör om
Ugnbaka i 200 grader i ca 25 minuter.

Med fördel ställs 2 liters UltraPro med köttet ovanpå 3,5 liter med potatisen.


Frasvåfflor


Alla hann inte med att äta våfflor på våffeldagen,
andra vill prova en frasigare variant.
Här är ytterligare ett recept.


2 ägg
1½ dl vatten
3 dl mjöl
3 msk skirat smör
3 dl visp grädde
rivet skal av en ½ citron

smör till gräddningen

* Rör samman mjöl och vatten.
* Vispa ner äggen i smeten.  Tillsätt sedan det skirade smöret och citronskalet.
* Vispa den tjocka grädden till hårt skum och rör ner.

Servera medan våfflorna är varma och krispiga. Supergott!

Våffeldagen

Naturligtvis har det ätits våfflor idag.

Äggvåfflor

2 1/2 dl vetemjöl
1 tsk bakpulver
1 krm salt
1 tsk socker
2 ägg
2 1/2 dl mjölk
50 g smör
Blanda det torra i måttoströ
Vispa ägggulorna med mjölken
Sikta ner mjölblandningen och rör om
Smält smöret och blanda ner
Vispa äggvitorna till skum och vänd ner i smeten
Grädda våfflorna och ät genast eller håll varmt i Servofix

3 personer åt dessa till lunch och när alla var mätta och glada fanns det 4 våfflor kvar.

Våfflor - laktos och glutenfria

För 8-10 lagga personer.

Våfflor för allergiker.

Ingredienser

3 ½ dl glutenfri fin mix
1 tsk bakpulver
1 tsk socker
2 ½ dl havrebaserad dryck
2 ½ dl kallt vatten
½ dl mjölkfritt flytande margarin

Gör så här

1. Blanda de torra ingredienserna. Rör samman havredrycken och vattnet.

2. Vispa ner lite av vätskan i mjölkblandningen till en slät smet. Tillsätt resten av vätskan och margarinet. Rör om.

3. Grädda i het lag och servera direkt med t ex mjölkfri glass eller mjölkfri grädde samt sylt eller bär

Gästgåva vecka 13

10 orsaker

att dricka vatten ur en Tupperware EcoPure2
                                                                                                                     

Hälsa:
1. Reglerar kroppstemperaturen och eliminerar toxiner. 
2. Minskar suget efter mat och förbränner fett mer effektivt. 
3. Bidrar till uthållighet och reducerar trötthet. 
4. Hjälper kroppens celler att bättre utnyttja värdefulla näringsämnen och mineraler.

Organisation:
5. Sparar plats som används till förvaring av engångsflaskor. 
6. Sparar tid och krafter som används för inköp och transport av engångsflaskor.

Pengar:
7. Du sparar upp till $ 1.000 per år när du dricker de rekommenderade
    åtta glasen vatten om dagen ur en Tupperware EcoPure2 vattenflaska, 
    fylld med kranvatten istället för vatten som köps.

Miljö:
8. Förebygger att miljarder engångsflaskor, som annars inte återanvänds,
    hamnar på soptippen och först bryts ner efter 1000 år! 
9. Begränsar mängden av de miljarder tunnor olja som årligen används 
    till framställning och transport av engångsflaskor till den globala användningen. 
10. Hjälper till att skapa en lägre energiförbrukning, då miljoner ton
      koldioxid som annars skapas från engångsflaskor,
      bidrar till att öka världens "drivhuseffekt".   


Jubilee 2011

Jag ska dit!
Ska du med ? ed?

Taste of Tupperware


Tupperwaresång

Det finns många som sjunger denna sång, ibland utan att veta om det.
Vi behöver bli fler så att vi når ut till alla som behöver hjälp.

Ny utmärkelse till Tupperware Brands

Most Admited Companies
http://www.businesswire.com/news/home/20110323006253/en

Deklaration

Jag hör nu många som fått sina deklarationer.
Det är nu vi Tupperwarekonsulenter får lön för vår bokföring.
Plocka fram er kontrolluppgift från er distributör.
Kontrollera att bruttorabatt och inbetald skatt stämmer
 
Avdragsgilla kostnader finns inte upptagen på er deklaration utan den får ni själva skriva dit.
Slå ihop den summan med dina kvitton, (brukar mest vara frimärken och parkeringsbiljetter)
Är du teamledare så är det ju mer kvitton.
Lägg till dina telefonkostnader, (bara samtalsavgifter, fasta kostnader godkänner inte skatteverket)
Räkna ihop avdragsgilla kostnader från kontrolluppgiften med dina andra utgifter och skriv in på övriga utgifter,

Nu plockar du fram din körjournal och räknar ihop dina körda mil och drar av dem på tjänsteresor.
lägg till tågbiljetter och flygbiljetter för resor till konferanser
du behöver inte dra bort något karensbelopp.

Det är nu du ser att även bokföringstiden ger bra timpenning. 
Behöver du veta mer så hör med din teamledare.


Dagens fisk

Idag blev det fisk till lunch

2 portionsbitar av fisk a´100g
1 tomat
dill salt och peppar
4 potatisar
smör och mjöl till såsens redning.
Skala potatisen
dela den i klyftor
och lägg klyftorna i nedre skålen i MicroGourmet
Lägg fiskbitarna i övre skålen.
Dela tomaten och lägg ovanpå fisken och toppa med dill
Krydda.
Fyll bottenskålen med 6 dl vatten och ställ in allt i micron, full effekt 16 minuter.
Smält en msk smör
Vispa ner 1 msk mjöl i smöret
Späd med buljongen från bottenskålen.
Krydda

Vill du också ha en läckert lila MicroGourmet?
Jag berättar gärna hur du kan få den.

Bananmilkshake med choklad

Ingredienser:

2st bananer infrysta i bitar
5dl mjölk
1tsk vaniljsocker
2-3msk kakao

Mixa allt i SmoothChopper eller QuickChef III 
Häll upp i fyra glas och njut!

Grov rågkrosslimpa

Ingredienser:

50 g jäst
1 msk salt
1 l vatten
2 dl rågkross
3 dl grovt rågmjöl
50 g smör
1 tsk malen anis
1 tsk malen fänkål
1 1/2 dl russin
Vetemjöl

Koka rågkrosset med 4 dl av vattnet i 10 minuter.
Tillsätt smöret och låt det smälta.
Häll ner 5 dl vatten i smör och rågblandningen och låt det svalna till 37 grader.
Blanda ut jästen med 1 dl av vattnet.
Tillsätt kryddor, salt och rågkrossblandningen samt russin och rågmjöl.
Blanda ihop och tillsätt slutligen så mycket vetemjöl att degen blir smidig men inte släpper bunkens kanter.
Låt maskinen arbeta degen i 5 min (10 min för hand).
Jäs i ca 40 min (eller till dubbel storlek).
Häll ner degen i 3 Silikon brödformar, jäs i ytterligare 20 min och grädda i 200 graders ugnsvärme i ca 35 min

Amerikansk sås till grillat

Ingredienser

2 msk olivolja
3,6 dl hackad lök
1/4 tsk salt
3,6 dl gräddfil
1,8 dl majonnäs
1/4 tsk vitlökspulver
1/4 tsk vitpeppar

Gör så här

Finhacka eller löken i Herb Chopper.  
Stek sedan upp löken i olivoljan.
Stek tills den blir mörktbrun och strö över salt.

Blanda gräddfil, majonnäs, vitlökspulver och vitpeppar.
Häll sedan i den något avsvalnade löken. Rör ihop.
Provsmaka! Kan behövas lite mera salt ibland.

Man kan gärna göra den här såsen en dag innan, den blir nästan godare.

Kall sås till kött, fisk eller kyckling

Montera vispen i QuickChef III
Blanda
2 dl majonnäs
2 dl crème fraîche
1/2 tsk salt
2 krm svartpeppar
2 - 3 msk tomatpuré eller chilisås
1 - 2 msk riven pepparrot
Litet pressad citronsaft
Dill eller persilja


God kall sås till fisk

Ingredienser

2 dl majonnäs
1 msk hackad pickles
1 msk kapris
1 msk citronsaft
Persilja, ca 1 dl
Peppar

Hacka alla ingredienser utom majonäs i HerbChopper
Blanda i majonäsen och låt stå en timme i kylskåp
servera till fisk


Chokladbollar

ca 10 bollar
100 g dadlar utan kärna
2 msk kokosfett
1-2 msk kakao
1/2 dl havregryn
2 msk vatten
ev lite snabbkaffepulver
1 dl kokos att rulla i
Mixa allt i QuickChef III
till en slät massa
rulla bollar och trilla dem i kokosen
Förvara dem i kylskåp

Kent

Team Gravity gratulerar sin teamledare på namnsdagen idag

Dagens gryta

Idag blev det på sätt och vis burkmat

Lägg i UltraPro
1 burk minimajs
1 burk champinjoner
1 burk kikärtor
1 burk krossade tomater
Hacka 3 gula lökar
ca 300 g högrev i tärningar
Krydda
Tillaga i 200 graders ugn i någon timme.
3 dl ris och 6 dl vatten tillagas i micron på full effekt i 12 minuter
Red av grytan med lite matlagningsmjöl, en skvätt grädde och en liten skvätt soja.
Smaka av med salt och peppar

Vi tänker på våra kollegor i Japan

http://tupperware.mediaroom.com/index.php?s=43&item=68

Extra madness

http://tupperware.ipapercms.dk/Tupperware/Nordics/SE/2011/Trycksaker/1112020/
Kolla in denna länk och se de erbjudanden som bara gäller denna vecka.

Hälleflundra med pesto

Hälleflundra med pesto
600g Hälleflundra
300 risblandning med ärtor, majs och röd paprika
Grön pesto
4 dl tomatjuice
Salt och peppar

Häll risblandningen i Ultra Pro.
Salta och peppra tomatjuicen efter behag och häll den över risblandningen.
Lägg fisken ovanpå och bre på pesto.
Ställ formen i ugnen ca 25 minuter på 180 grader.
Servera med sallad och ett gott bröd.

Se recept på pesto i ett tidigare recept


Kycklinginnerfilé med vitlök och persilja

Kycklinginnerfilé med vitlök och persilja
Ca. 300 gram kycklinginnerfilé
1 vitlöksklyfta
½ knippe persilja
Lägg kyclingen i UltraPro

Hacka vitlöken och persiljan fint och strö det över kycklingen.
Lägg på locket och tillaga i 200 graders ugn ca 20 minuter
 
God och lättlagad rätt med få ingredienser. Kombinationen av persilja och vitlök gör kycklingen extra smakfull.


Kyckling med chili, citron och vitlök

2 kycklingar
1 tsk chilipeppar eller chiliflakes
1 citron (rivet skal och 2-3 msk saft)
4 vitlöksklyftor (skalade och pressade)
1 msk honung
1 msk flingsalt
1 tsk soja


Blanda alla ingredienser till kryddblandningen i Snabbshaker och skaka
Pensla kycklingarna med kryddblandningen
Lägg kycklingarna i UltraPro 3,3 liter
Tillaga i 200 graders ugn i knappt en timme.
Serveras varm eller kallt.

Ägg och Skinkröra

4 hårdkokta ägg
2 msk Mango chatney
100-200 g rökt skinka
Ev färsk basilika efter behag

Mixa alla ingredienser i SmoothShopper eller QuickChef III
monterade med knivarna

Perfekt röra till bagetter, på rostat bröd eller i smörgåstårtor.

Eller på rundlar av mörkt bröd som enkel entrerätt.
Använd då shape and cut rundlarna.

Chokladdröm

Ingredienser till 6-8 pers

200 g mörk choklad
200 g smör
2 1/4 dl socker
6 ägg
1 tsk vaniljsocker
1/4 dl mjöl

Hacka Chokladen
Smält smör och choklad i micron
vispa socker och ägg.
Tillsätt chokladblandningen, vaniljsockret och mjöl och blanda
Häll smeten i formen och grädda 22 minuter i 190 graders ugn
Kakan ser inte färdigbakad ut i mitten men det ska vara så
Låt kakan svalna helt innan den tas ur formen.

Kolapaj

Botten:
100 g smör
3 dl vetemjöl
1/2 dl kakao
1 msk socker
1 äggula
3 msk iskallt vatten

Blanda allt utom vatten i QuickChef III monterade med knivarna
Tillsätt vattnet i tratten under omrörning.
Fyll kaveln med kallt vatten
Kavla ut degen till en platta ca 30 cm i diameter på degunderlaget.
eller kavla ut direkt i Silikon pajform med hjälp av liten kavel.
Låt stå kallt i 30 minuter.
Grädda 8-10 minuter i 200 graders ugn.


Kolafyllning:
1 burk kondenserad mjölk 400 g
75 gram smör
1/2 dl socker

Blanda allt i Kastrull och koka i 7 minuter under ständig omrörning
Kolla med kulprovet
Bred kolasmeten jämnt i pajskalet
Ställ kallt

Tryffelfyllning:
1 1/2 dl vispgrädde
150 g mörk choklad

Värm grädden till kokande i MicroPluskannan
Bryt ner chokladen i grädden och rör om tills den är smält
Häll tryffelfyllningen över kolalagret.

Går bra att frysa.

 

Tonfiskröra a´la Alexandra

2 burkar tonfisk
10-15cm squash
10 cm purjolök
1 stor morot
1 gul paprika
250 ml ostsås
1-2 msk olja
svartpeppar
salt

Finhacka grönsakerna i QuickChef III
Fräs grönsakerna i oljan i Soute grytan några minuter.
Blanda i tonfisken
Krydda.
Blanda i ostsåsen.
Koka upp.
Servera till pasta eller ris.

Tomat salsa

500 g solmogna tomater
1 rödlök
1 röd chilipeppar
2 röda paprika
1 msk vinäger
1 msk olivolja
färsk persilja
salt och peppar

Dela och kärna ur tomater, chili och paprika
Hacka allt i Smooth Chopper.
tillsätt resten av ingredienserna och hacka till önskad konsistens

Gör ev halv sats och använd Herbhopper

Laxröra med basilika

1/2 charlottenlök
basilikablad
75 g tillagad lax 1/2 dl majonäs
salt och peppar

Hacka lök och basilikablad i SmoothChopper
Tillsätt laxen och hacka igen
Tillsätt majonäs och smaka av med salt och peppar.
Servera med bröd

Theodor lagar mat

Förra veckan lagade Theodor mat till Mormor och Plastmorfar 

Theodor hällde upp pasta och vatten efter markeringarna i Easy Pasta
Mormor hjälper till så att micron ställs in på rätt antal minuter innan Theodor trycker igång den.
1/2 dl mandlar i HerbChopper
sen drar man i snöret några gånger
Mormor hjälper till att lägga i några soltorkade tomater i HerbChopper eftersom knivarna är vassa för små fingrar.
Efter några fler drag fylls det på med ett par matskedar olja och lika mycket parmensanost.
Theodor drar i snöret tills allt är finfördelat och blandat och lite till.
Mormor häller av vattnet ur den färdiga pastan för det är varmt.
Theodor blandar den finhackade röran i den varma Pstan och ropar på "Tent" att maten är klar.
Det var ett mycket stolt barn som serverade maten han lagat.
Nästa dag var en söndag och då fyllde Theodor 3 år.

Denna Pasta Rosso är så enkel att vem som helst kan göra den om man bara får lite hjälp med vassa knivar och varmt vatten.

Sushi maker

Nu har vi ätit jättegoda sushi.
Så enkla att göra!

SmoothChopper


Tackgåva i vecka 12

Plommon och äppelkompott

ca 4 dl

2 1/2 äpplen
2 plommon
2 msk socker

Skala och dela äpplen och plommon 

Kör på full effekt i 4 minuter
Låt stå i 8 minuter, häll av överflödigt vatten.
Häll ner i SmööthChopper med knivarna monterade och mixa till slät konsistens.

Används som fyllning i tårtor och andra kakor, till pannkakor eller till glass.
Till små barn ska den naturligtvis göras osötad.


Päron kompott

ca 3 dl

5 päron ca 400 g
2 msk vaniljsocker

Akala och dela päronen i bitar
Kör på full effekt i 4 minuter
Låt stå i 8 minuter.
Häll ner i SmoothChopper med knivarna monterade och mixa till slät konsistens.

Används som fyllning i tårtor och andra kakor, till pannkakor eller till glass.
Till små barn ska den naturligtvis göras osötad.

Banan och äppelkompott

1 banan
2 msk vatten
2 msk citronsaft
(2 msk vaniljsocker)

Pressa ner citronsaften över bananen i MicroPluskannan
Kör på full effekt i 4 minuter
Låt stå i 8 minuter, häll av överflödigt vatten.
Häll ner i SmööthChopper med knivarna monterade och mixa till slät konsistens.

Används som fyllning i tårtor och andra kakor, till pannkakor eller till glass.
Till små barn ska den naturligtvis göras osötad.

Färskostkräm med färska kryddor

1 dl färska basilikablad
1 dl persilja
1/2 dl gräslök
1/2 vitlöksklyfta
200 g naturell färskost t.ex. Philadelphia Orginal
4 msk creme fraiche
1 knivsudd salt och peppar
1 tsk citronsaft

Plocka basilikablad och skölj dem
gör samma sak med persilkan
Skölj gräslöken och klipp ner den
Montera knivarna i QuickChef III och hacka alla örterna samt viltöken
Tillsätt resten av örterna och blanda.
Smaka ev. av med vitlök, citronsaft, salt och peppar.
Bred krämen på en smörgås eller en rostad brödskiva.

Vår magasin

Här finns nu vårmagasinet!
http://tupperware.ipapercms.dk/Tupperware/Nordics/SE/2011/magasin/SpringSummer/

Vecka 12

Nu finns vecka 12 på http://tupperware.ipapercms.dk/Tupperware/Nordics/SE/2011/Trycksaker/1112020/
Kolla vilka fina erbjudanden!

Dessutom:
På demo med 12 närvarande gäster får alla gäster en lila Snabbshaker i gästgåva.
 

Väntar ivrigt.

Nu har våren kommit till Östergötland.
Harstena i Gryts skärgård var första att uppnå 7 dagar i följd med dygnstemperatur över 0 grader.
Resten av Östergötland väntas uppnå statusen vår imorgon.
Tupperwares vår och sommar magasin börjar gälla NU!
Väntar på att det ska komma in på www.tupperware.se

Installerar våren...

Installerar våren...
████████████████░░░░░░░░░░
60% complete

Avanti


Erbjudande till alla i mars.
Dessutom kan vi konsulenter FÅ hela setet!
För varje ny konsulent vi hittar, som tackar ja till att prova jobbet får vi ett helt Avanti set.
Men det gäller bara vecka 10 så skynda, skynda.

Validation


Nytt!

Vi jobbar nu även som köksrådgivare!

Behöver du hjälp med att inreda ditt kök så hör av dig.
Vi har mycket stor kunskap om kyl, frys och torrförvaring.


Vi håller givetvis fortfarande demonstrationer där vi berätta om hur man underlättar beredning och tillagning av mat till vardag och fest med hjälp av Tupperwares produkter.

Køpenhamn

Nu ær vi på Seminar i Køpenhamn!
Vi har just avnjutit hotellfrukost och ser fram mot ytterligare en dags konferens.
Spænnande att se vad som precenteras idag.

Igår fick vi reda på vad vi ska gøra før att få resa till Verona i September.
Jobba,jobba......

Nu stundar seminar

Nu laddas det för seminar till helgen.
Vi planerar och packar inför köpenhamnsresan.
Kollar Seminarinfo och checkar av så allt ska komma med

Konferans klädsel - Check
Toalettartiklar - Check
Öppet sinne - Check
Namnförslagslistor - Påbörjade
Middagskläder - ch...??? Hur gör man för att få i Kent i en sommarkostym?
Kan en sommarkostym vara svart?
Sommarklänning?  Hjälp jag har ingenting att ta på mig...........

PLING! Veckans välkomstgåva......

Prova jobbet som Tupperware konsulent just nu!
Som välkomstgåva får du detta TupperCare set

Kontakta oss!
eller din närmaste Tupperwarekonsulent


RSS 2.0