Påskpaj med ananas och citron
150 g smör
3 dl mjöl
1 dl socker
1 tsk bakpulver
1 burk creme fraice
1 dl socker
1 ägg
2 tsk vaniljsocker
1/2 citron
2 små burkar krossad ananas
Smält smöret i micron i MicroPlus kannan
blanda ner socker,mjöl och bakpulver i smöret med hjälp av liten Degskrapa
Tryck ut degen i Silikon pajform
Öppna ananasburkarna med konservöppnaren
Riv citronskalet och pressa citronen med på Bake-to-basic citruspress
Blanda alla ingedienserna till fyllningen i SpeedyChef
Häll allt i pajformen och grädda i 175 grader i 25 minuter
servera gärna med vaniljglass.
3 dl mjöl
1 dl socker
1 tsk bakpulver
1 burk creme fraice
1 dl socker
1 ägg
2 tsk vaniljsocker
1/2 citron
2 små burkar krossad ananas
Smält smöret i micron i MicroPlus kannan

blanda ner socker,mjöl och bakpulver i smöret med hjälp av liten Degskrapa

Tryck ut degen i Silikon pajform

Öppna ananasburkarna med konservöppnaren

Riv citronskalet och pressa citronen med på Bake-to-basic citruspress

Blanda alla ingedienserna till fyllningen i SpeedyChef

Häll allt i pajformen och grädda i 175 grader i 25 minuter
servera gärna med vaniljglass.
Kommentarer
Trackback