Kurs

Har just ätit fullkornspasta
Med kantarellsås
Nu ska vi göra några mackor till fikat för straxt bär det iväg mot lagret i Arboga
Ska fylla bilen med nya konsulenter till Grundkurs.
Ett möte med en Puls är inbokat både på väg dit och hem.

Äntligen!


Grattis

Även idag har Team Gravity ett födelsedagsbarn.
Grattis på DIN dag, Lisbeth.

Från Högkvarteret meddelas att det kommer vara obemannat i några timmar.
2 väskgenomgångar och en skog full med svamp är orsaken.

Finns hos din konsulent nu


Välkommen och Grattis!

Vi summerar veckan som gått och konstaterar att det var en hektisk vecka.
Först skulle det landas efter en helg i Köpenhamn, ett Minijubilee i Arboga skulle bevistas
och 6 nya rekryter skulle introduceras.
Och en rekordvecka avverkades.

Välkommen till Team Gravity!

AnnAnn-Louise
CorinaGunila
HampusMikael

Och Grattis till Kent, Lotta, Marie och Åsa som delat med er av jobbet.

Dessutom gratuleras Hans och Hampus på sin namnsdag idag
och Hampus på födelsedagen

Omelett med svampstuvning

Blev lite hungrig igen så då kom EasyDelight fram igen.

4 ägg
1 skvätt grädde
salt och peppar
skakades och hälldes i EasyDelight kördes 3,5 i micron på 500 W
i kastrullen:
1 klick smör
lite vetemjöl
mjölk till lagom konsistens
1 näve torkade trattkantareller som blötlagts en stund
kokas några minuter och hälles över omeletten

GravityNews V 35- 2011

Gravity News  V 35- 2011

 

Hej konsulenter!!!

 

Vi har nätt och jämt hämtat oss från turerna till Köpenhamn förra helgen där vi (Gunila, Kent och Marie) deltog på årets största konferens Jubilee 2011 och till Arboga i tisdags då vi var några fler som var med på Mini-Jubilee.

 

I helgen 3-4 september åker vi (Kent, Linda, Lotta och Marie) på TL och Karriärkurs i Kungälv.

 

Mer om detta på teammötet den 1:e september här på HK i Norrköping.

Detta gäller i veckorna framöver:

Till värden/värdinnan:

 

Vecka 35-39 – Nr 45290 Moduletter 1,1 + 1,7 liter med lila lock.

 

Vecka 35-43 – Nr 45294 Allegra Nordic Wood 1,5 l + 7,4 dl

 

Vecka 35-39 – Nr 45295 UltraPro Rund 2,5 l vid 5000:-

 

Vecka 37 – 45296 Rektangulär Festbox med röd botten vid 3000:-

 

Vecka 37 När värden/värdinnan har 12 gäster så erhåller denne också en

47085 Tårtspade Svart/lila

 

Vecka 35-39 – Värden/värdinnan har möjlighet att köpa 1 set 17666 Allegra Nordic Wood 7,4 dl + Serveringscenter + Salladsbestick för 349:-

 

 

När värden/värdinnan avhåller sin andra demo för året erhålls också

49015 Fiesta skål (3)

 

Till våra gäster:

 

Vecka 37 får alla gäster en 44397 Äppelbehållare grön

 

Vecka 37 - När en gäst handlar för 500:- erbjuds 1 set 14971 Vertikal Grönsaksskalare + Kärnhusurtagare för endast 149:-

 

Dessutom:

Vecka 34-35 säljer vi det 17664 Grön/gröna Allegra-setet som vi jobbade oss till i juli - 5 delar för endast 649:- - Så läckert.

 

Vecka 35-36 så säljer vi 17670 Multikanna set 1,3 l + 3 dl Svart/lime för 269:-

!!! Detta jobbar vi som vanligt med !!!

Dateringar:

 

Vi jobbar förstås vidare med dateringar, som ju är grunden i vår verksamhet.

 

Använd gärna blomman som bifogas med detta brev.

 

Fyll den med namn och ring sedan de tilltänkta värdarna/värdinnorna och erbjud dem att få hålla en demo, de ska känna att de är utvalda.

 

Blomman är även en hjälp till den värd/värdinna som ni bokar, så använd den i värdinneförberedelserna, de är som ni vet A & O.

 

Dels blir det lättare för värden/värdinnan att hitta gäster med lite större spridning (inte bara släkten och vänner) och det ökar försäljningen vilket i sin tur ger honom/henne fler produkter genom värdinnekampanjen och det höjer garanterat ditt demosnitt.

 

Arbeta också med aktuell gästlista eller be att värdinnan mejlar en lista med gäster till er. Skicka sedan ut aktuella flyers till alla gäster, en personlig inbjudan gör att fler kommer.

Rekrytering:

 

Vi behöver fler konsulenter i Birka och givetvis också i vårt team, ju fler vi blir ju lättare går det, syns man inte så finns man inte.

Birka är det Ship som har störst tillväxt just nu. Så lämna era namnförslag till oss, så sköter vi kontakten med dem och ser till att de kommer igång.

 

1-2-3 är det som gäller – 3 demo de fyra första veckorna med fina premier både till den som startar och till er, se bifogad fil angående rekryteringskampanjen.

Till oss:

 

POWER-SHOPPING I LONDON – 1 resa – 2 demo minimum 7200:- - 3 kvalificerade rekryter 10.000:- på de 4 första veckorna och du är med. Bland annat besök på Harrod’s + musical m.m.

 

Vecka 36 – var aktiv (3600:-) och erhåll en Mjölkskummare i svart.

 

Vecka 37 har vi aktivitet från 3600:- upp till 100.000:- - vilken nivå ska du nå? – se mer i bifogad flyer i Birka-posten.

Når vi dessutom teammålet (ca 3 demo/konsulent) i vecka 37 så erhåller alla som varit aktiva den veckan en helt ny produkt – Build n’ Shape.

 

Alla som håller 2 demo i vecka 37 har också möjlighet att bli Tupperware Brand Ambassador – Få ett diplom och deltaga i utlottning av T-shirts och flatscreen-TV.

 

Dessutom i vecka 37 så kommer Tupperware att öppna en speciell hemsida – Tupperwarenordic.com/lets2it där vi kan registrera alla demo som överstiger 4500:- och du får ditt namn uppsatt där + mera som vi inte vet ännu.

 

Vi har också en bonuskampanj som löper vecka 34 2011- vecka 1 2012 – där får vi poäng för våra rekryter – 1 kr = 1 poäng – under de 13 första veckorna som rekryten är aktiv. Frågor om detta ring Jouren, se nedan.

Möten och träffar:

 

Teammöte i Team Gravity’s HK torsdag 1:e september kl. 19.00.

Det blir bl.a. hedringar för utförda prestationer under juli och augusti.

 

Säljmöte i Norrköping 7:e september kl. 18.30 på Träffpunkten, Fogdegatan 22.

 

Säljmöte i Hallstahammar 8:e september kl. 18.30 på Västeråsvägen 7.

 

 

Alla möten finns även upplagda på FaceBook på Gravity’s sida.

 

 

Givetvis så bjuds det på fika och tilltugg.

 

Anmälan till möten gör ni på er telefontid söndagar.

MISSA INTE DETTA – TUPPERWARE IN EVERY HOME!!!

Det är alltid inspirerande att komma på träff och det bjuds som vanligt på fika.

Samma sak här, bjud gärna med värdar/värdinnor eller andra gäster som är intresserade av en stunds trevlig samvaro.

 

Bonus till er som tar med sig en eller flera gäster på sälj- eller teammöten.

 

 

 

 

Kolla även in på Team Gravity’s blogg en gång per dag.

 

Här finns Gravity News, info om Tupperware, recept, filmer (YouTube) och mycket mer ska det bli.

 

Kom gärna med egna tips som vi kan lägga upp eller skriv i kommentarsrutan.

 

Här är länken till bloggen, http://teamgravity.blogg.se/

 

Har ni frågor så tveka inte RING!!!  - JOUREN!!!

0736368724 – 01169424 - 0706810329

 

LET’S 2 IT!!!

KENTJ


I´m possibel! Stein-Ove Fenne


Jubileebilen

Alla som deltar på Jubilee deltar i utlottning av en bil!
Det här är årets bil, som vi inte vann tyvärr.
Men tjejen från Norge som vann den blev så glad så det är ok.
Vi gör ett nytt försök att vinna nästa års bil istället.

Ut med det gamla - in med det nya

Produkter som försvinner ur magasinet imorgon samt de nyheter som kommer in i nya magasinet på måndag

Click N Shake


EasyDelight

Denna går var hemma nu.
Vi testar omeletter på både längden och tvären.

Microfiber dukar och Universal knivar

Nytt magasin finns från måndag.
Många nya produkter finns nu till försäljning, en av mina favoriter är dukarna

Några andra produkter jag blev glad över att se var ju de nya knivarna


Finns hos din konsulent inom kort


Jag saknar ord


Hello Kitty muggar

2 stycken jättesnygga muggar med Hello Kitty´s bild på finns att köpa t.o.m söndag denna vecka.
Hör med din konsulent eller sänd oss ett mail.

Snabb mat - inte snabbmat

Ordet snabbmat förknippas ju med dålig mat, halfabrikat och många tillsatser.
Så behöver det inte alls vara.
Ibland kör ju livet ihop sig även för den som har världens bästa jobb och styr över sina arbetstider själv.
Igår levererades det 15 kartonger till oss, många av dem var till andra konsulenter som kom och hämtade under dagen och kvällen.
Alla ville ju uppdateras och få nya magasin.
Dessutom var vi på en trevlig väskgenomgång, packade leveranser och levererade till värdinnor och Multikannekunder.
Idag har Kent uppvaktat en 20 åring, introduserats i sysslan råttvakt och jag har tillbringat dagen i min dotters tvättstuga tillsammans med ett barnbarn. (Tupperwareduken ska vaktmästaren ta loss ur mangeln på måndag)
Då behöver man snabb mat.
Vilken tur att man har Tupperwareprodukter som hjälper till med den saken.
Det blev Pasta med "vad som finns i hemma"
Idag bestod den av:
Pasta och vatten kokades 12 minuter
1 pkt bacon klipptes i bitar
1/2 röd lök hackades
1 burk hela champinjoner
1 tomat
3 vitlöksklyftor
Brynse en stund
nästan 1 hel stor burk cream fraiche blandas ner
Och allt blandas med pastan då den kokat klart och hällts av
Vi åt snabbt och hälften blev kvar så nästa gång går det ännu snabbare då det bara ska värmas

Microfiber dukar


Produktprovning

Många ägg går det åt nu när vi fått en ny produkt att testa, EasyDelight

Jag gillade omeletten med skinka, fetaost. lök och tomat bäst.
Kent har svårt att välja mellan skinka, lök, tomat och chilimarinerade vitlöksklyftor
eller starka korvskivor, lök, tomat och ost som favorit.
Nu ska vi gå och träna med nya osthyveln till frukostmackan.


Baconlindad Fläskytterfilé med potatisgratäng

Hel fläskytterfilé
Bacon
Potatis
Gul lök
Grädde
Ost
Peppar
Salt

Linda baconskivorna runt köttet
läggner i UltraPro och krydda
Skala potatisen och löken
Skiva tunnt och varva i en låg UltraPro
Krydda och häll på rikligt med grädde
Sätt in i 200 grader varm ugn
Då det luktar mat är det dags att strö på ost på gratängen och låta den stå i ugnen ytterligare en stund medan
köttet ligger till sig på UltraPro lock och skyn från köttet kokas tillsammans med grädde och reds av med matlagningsmjöl och smakas av med salt och peppar.
Produkter som användes:

Jubilee avslut


Efter Fun night hade vi en välbehövlig sovmorgon och tog en långfrukost på hotell Imperial.
En promenad på ströget med lite shopping och en öl i solen.

Litet mellanmål på tåget hem


På tisdagen var det dags för minijubilee i Arboga.


Här är det nedräkninh på veckorna 31-33
1:a var Marie
Från Team Gravity hedrades Marie, Lotta och Barbro som var bland topp 25 i Birka.

Fun night Jubilee 2011

Förfest på Ingela och Lottens rum

Har ni fest eller?

Birka redo för en Wild West fest

Western är full av konstiga djur


Asgamar

Kor

Bovar

Och många glädjeflickor.

Vår hövding "Big Nordic smile" hälsade välkommen för sista gången innan han flyttade västerut

Vår nye hövdig kom västerifrån för att ta över stammen.

En prisjägare på jakt och hövdingen för Birkastammen

Djupa diskussioner

Efterfest.


P.S. Vi hade konferens och lärde oss saker också D.S.

Power shopping

Hur många är det som ska med till London?
Julhandel på Harrods!
Lite musical på kvällen!
1 resa
2 demo
3 rekryter

Nedräkningar på Jubilee!

Kolla vilka fina saker vi fick på nedräkningen.

Legacy konfektskål från Georg Jensen

2010 års julhjärta från georg Jensen, förgylld med 21 karats vitguld

Fint va?

I Feel Good

Nu sitter vi på hotellrummet i Köpenhamn, alldeles fulla av inspiration.
Kent packar och försöker pussla ihop allt så att det ska bli möjligt att frakta hem.
Ett tågbyte i Hässleholm och det faktum att vi bara har 2 armar var gör inte uppgiften lätt.
Jag har kollat igenom korten från igår och det finns många fina kort som ni kanske får se när jag kommer hem till min egen dator. det finns ännu fler kort som ni aldrig kommer att få se.
Nu lämnar vi straxt detta Jubilee då vi sa adjö till en stor hövding,

Stein-Ove Fenne
Och hälsae vår nya hövding Välkommen till Nordic.

Carl Benkovich.

Vi rockar!

Nu jublar vi på Jubilee!
En riktigt bra början på 2011 års jubile.
Först får Kent och Marie gå upp på scenen för att de rekryterat under vissa veckor
De fick en fin goddiebag med en hjälpreda i.
sen blir Marie uppropad för att hon är "Top 5 i Sverge" en av de 5 bästa konsulentera i Sverige under veckorna 10-30.
Även Kristina som också är från Birka var med där.
Sen får Marie och jag gå upp på scenen för att de vi rekryterat sålt bra.
Sedan ropas jag upp för att jag är bland "Top 10 i Nordic" Jag kommer på 4:de plats och är den ende från Sverige på scenen.
Sen får Kent gå upp för teamrekryter,
Vi är på G i Gravity
Nu byter vi om till middagen.

Se upp!

Nu kommer vi!

Förberedelser i full gång

Imorgon vid den här tiden serveras vår middag av dessa killar

På fredag är vi där igen!


Nu glänser vi

Grattis alla i Team Gravity
Vi gjorde en kanonvecka förra veckan med rekord.
Sverige var 1:a i Nordic
Birka var 3:a i Sverge och
Birka var 3:a i Nordic
Team Gravity var 1:a i Birka
Marie var 1:a i Team Gravity och
Marie var 1:a i Birka
Nu gnistrar det i teamet!

Hjälp med recept

Har lite idetorka vad det gäller nya recept.
Snälla hjälp mig så att jag har lite nytt att sätta tänderna i.
Skicka mig era favoriter!
Sänd dem till [email protected]

Jag föredrar ju som ni vet lite enklare saker, som man inte riskerar att misslyckas med och som inte kräver så mycket arbete. Så de recepten har störst chans att provas direkt.


Förberedelser inför Jubilee!

Här pågår förberedelsena inför Jubilee för fullt.
Kent har fått nya skor idag och en ny slips.
Nu är jakten på någon som kan knyta en vacker slipsknut i full gång
.
Jag har fått ny plånbok men glömde köpa nya strumpbyxor, tänkte skaffa ett par med glitter i och som håller in lilla magen.
Namnskyltar är framplockade till Marie´s väskor.
Dessutom försöker vi förbereda henne på vad ett Jubilee innebär.

Rabarberchutney


300 gram rabarber.
1 rödlök
4 msk balsamvinäger
100 gram socker
Ett halvt knippe färska kryddörter (t.ex. körvel eller citronmeliss)
Salt och peppar

Skiva rödlöken och skär rabarbern i ca 1 cm stora bitar. Koka rabarber, rödlök, balsamico och socker i en gryta på svag värme. Rör ofta i början, innan rabarbern hunnit avge någon vätska.

Låt rabarberchutneyn koka tills den fått en tjock konsistens. Ta grytan från värmen och tillsätt kryddörterna. Smaka av med salt och peppar.

Chutneyn kan serveras både varm som kall. Om den hälls upp i skållade burkar så kan den hålla sig flera veckor i kylskåpet


Green Good Design!

http://www.tupperwarenordic.com/ecopure/ecopure_no.html

We are ready!


En dag i köket

Jag brukar sällan tillbringa några längre tider i köket men idag har stora delar av dagen spenderats där.
I går plockade ju Kent en "Jättehink med hank" nästan full med lingon.
Mitt första lingonkok fick ni recept på igår men även Kent gjorde ett lingonkok.

1,5 liter Lingon
2 dl vatten
4 dl socker

Koka lingonen med vattnet och skumma väl.
Rör i sockret tills det löses upp och fortsätt röra tills lingonen kallnat.
Fyll på burkar.
Det blev 3 rundlett dessertskålar.

I morse kokades det havregrynsgröt på:
2,5 dl havregryn
5 dl vatten
lite salt.

Gröten åts med den nykokta lingonsylten och lite mjölk.

Nästa lingonkok bestod av:
2 liter lingon
1,5 kg äpplen skalade, urkärnade och i klyftor
Kokade med 2 dl vatten i 20 minuter
Grytan skakas några gånger under tiden.
Skumma och tillsätt 5 dl socker under omrörning

Det blir ett milt och gott mos men ändå med fin lingonsmak.

Sen blev det dags att sylta nyponen som Totte och jag plockade igår.


1 l nypon
2 dl vatten
0,5 dl ättikssprit 12 %
3 dl strösocker
2 st hela kanelstänger
5-6 st hela nejlikor


1. Ta bort skaft och blomfästen från nyponen. Dela dem och kärna ur med en liten sked. Skölj väl.
2. Koka upp vatten, ättiksprit, socker, kanel och nejlikor.
3. Lägg i nyponen och låt dem småkoka under lock ca 30 min.
4. Häll upp i rengjorda, varma glas­burkar.

Förutom all disk som blev under tiden så var det också dags för lite mat
och naturligtvis måste det bli något så att man kunde provsmaka det nyplockade.

1 hel fläskytterfile och lite kryddor i UltraPro
1 kilo potatis och lite salt i kastrullen

De nyplockade kantarellerna rensades
och stektes i en klick smör tillsammans med 1 halv lök, salt och peppar
Sås gjordes på skyn från köttet och en rejäl skvätt grädde och reddes av med matlagningsmjöl-

till detta serverades nyponen och lingonen.

Och herre gud så gott det var jag har inte ätit syltade nypon sedan min farbror gick bort för många år sedan.

Paltkoma blev det, efter en liten middagslur kom To9tte och vi gick en tur till stora skogen,
Dagens skörd blev äpplen och rönnbär å vi får se vad morgon dagen bjuder på.

Om en vecka!

Om en vecka så är vi i Köpenhamn.
Vi har ätit en god hotellfrukost på hotellet och sitter på Cirkus och får veta en massa nytt.
Gårdagskvällen tillbringades med fin middag och underhållning av Wallmans salonger.
Kommande kväll blir en Wild West kväll, men just nu ska det läras och inspireras av Tupperware Nordic.

Jag är inte synsk men är mycket säker på att detta stämmer.

Skogen är full utav lingonben

Kent har varit i skogen och fyllt en "jättehink med hank" med lingon.
Jag snodde några liter och kokar just nu lingonsylt med kanel

2 liter lingon
2 dl vatten
8 dl strösocker
3 kanelstänger
några hela kryddnejlikor

Rensa och koka lingonen med vatten kanel och kryddnejlikor
Skumma väl
Tag grytan från värmen och rör ner sockret tills det har löst sig.
Häll upp i burkar när sylten nästan är kall.

Passa på


Är det någon av dessa som du är sugen på?
Då gäller det att skynd, de kommer inte att finnas i ordinarie sortement så länge till.
Kontakta din konsulent!
Har du ingen egen så står vi i Team Gravity till din tjänst

Recept på champinjonsoppa


500 gram champinjoner
15 gram smör
2 burkar hackade tomater
1 stor röd paprika
2 lök
vitlök efter smak och behag
2,5 dl matlagningsgrädde
125 gram philadelphia
Salt, peppar och dragon efter smak
1 liter buljong

Hacka löken grovt och stek i smör tills den är blank.

Rensa och skiva champinjonerna och tillsätt dessa i Sautégrytan,

låt steka i ca 10-15 minuter.

Häll i buljongen och philadelphian, rör runt.

Tärna paprikan och lägg i denna tillsammans med de krossade tomaterna, försök att undgå att få allt för mycket tomatspad med.

Pressa ner vitlöken i soppan.

Låt soppan koka upp och tillsätt tillsist grädden och kryddorna. Värm upp soppan ordentligt och servera.


Grattis Marie

Vi Gratulerar Marie från vårt team som blev MVP i Birka denna vecka.
Motiveringen lyder:
Startade som konsulent vecka 12 och har nu i veckan startat sin 5:e rekryt
och har hittills iår sålt massor :) Stort Grattis!

Köttfärspaj



Pajskalet:
1dl grahamsmjöl
3dl vetemjöl
1/2 tsk salt
2tsk bakpulver
50g rumstempererat margarin
2msk mjölk

Blanda ingridienserna i QuickChef III till en deg, öka mängd mjölk om det behövs.
Tryck ut i UltraPro 2 l
och grädda i ugnen 200 grader 10 minuter.

Fyllningen:
500g köttfärs
2röda paprikor
1gul lök
2vitlöksklyftor
Salt, peppar, basilika & Chili
2-3dl creme fraiche
Riven ost

Hacka pakrikan, löken & vitlöken i QuickChef och fräs i stekpanna.
Häll i köttfärs och bryn till den fått fin färg. Krydda med chili, basilika, salt & peppar.
Häll i creme fraichen i stekpannan, och blanda runt.
Smaka av! Häll Fyllningen över pajskalet och toppa med riven ost.
Grädda i ugnen ca 15minuter.

Choklad- och marängtårta med vispgrädde och apelsinmarinerade jordgubbar

Choklad- och marängtårta med vispgrädde och apelsinmarinerade jordgubbar

 

Chokladbotten:

Tillaga dubbel portion av degen. Portionerna rörs samman var för sig i Speedy Chef II.

 

Ingredienser:

75 g mjukt smör eller margarin

1½ dl mörkt farin- eller muscovadosocker

1 ägg

2½ dl mjöl

1 - 1½ msk kakao

¼ tsk hjorthornssalt

¼ tsk bikarbonat

1 dl mjölk

 

Tillvägagångssätt för chokladbotten:

·         Vispa det mjuka smöret tillsammans med sockret till en blandning i Speedy Chef II.

·         Tillsätt ägget och vispa.

·         Blanda mjöl, kakao, hjorthornssalt och bikarbonat i Pro Baking Skål 1,5 l. Lyft bort locket med visptillsatsen från Speedy Chef II och lägg i mjölblandningen i Speedy Chef II. Vänd ihop med Degskrapa (blandningen är för fast för att använda visptillsatsen). Tillsätt mjölken lite i taget. Lägg degen i Pro Baking Skål 3 l.

·         Gör en sats deg till. Blanda samman de två degarna i Pro Baking Skål 3 l.

·         Lägg Silikon Bakunderlag på en bakplåt och forma ut degen till ett jämnt lager cirka 2 cm från kanten.

·         Baka bottnen mitt i ugnen på cirka 180° - 190° C. När man trycker till bottnen lätt och det inte blir några märken är bottnen färdig, det tar cirka 15 minuter.

Marängbotten:

 

Ingredienser:

2 äggvitor

1½ dl

1½ dl florsocker

 

Tillvägagångssätt marängbotten:

·         Se till att Speedy Chef II är ren och torr. Se också till att äggvitorna är kalla och fria från äggulor.

·         Vispa äggvitorna hårt i Speedy Chef II och tillsätt hälften av florsockret. Vispa 5-10 gånger. Vänd i resten av florsockret i marängblandning med Degskrapa (blandningen är för fast för att använda visptillsatsen).

·         Fördela marängen på halva Silikon Bakunderlag på längden, 2 cm från ytterkanterna.

·         Baka marängen i ugnen på 110° - 125° C tills den släpper från Silikon Bakunderlag, detta tar cirka 60 minuter.

 

Fyllning:

Ingredienser:

4 dl apelsinjuice

2 lådor jordgubbar à cirka 500 g

½ dl florsocker

½ l vispgrädde

 

Tillvägagångssätt fyllning:

·         Koka juicen så den halveras i T chefseries™ Kastrull 2,4 l och låt den svalna av.

·         Rensa jordgubbarna och ta bort den gröna stjälken med U-Series Örtkniv.

·         Skär jordgubbarna i 2 bitar och marinera dem i juicen tillsammans med florsockret.

·         Vispa upp vispgrädden i Speedy Chef II eller i Snabb Shaker.

 

Bygg ihop kakan:

·         Dela chokladbottnen i 2 delar på längden och skär till så att kanterna blir fina.

·         Lägg den ena bottnen i Festbox Rektangulär med den skorpiga sidan neråt.

·         Häll på lite av jordgubbsmarinaden på bottnen.

·         Lägg på vispgrädde på bottnen och sedan hälften av de avrunna jordgubbarna.

·         Lägg på den avkylda marängbottnen.

·         Fördela resten av jordgubbarna på marängbottnen och lägg sedan på nästan all vispgrädde som är kvar. Spara lite för dekoration av kanterna.

·         Avsluta med sista chokladbottnen. Skär eventuellt till marängbottnen försiktigt, så att den passar till resten av kakan. Smeta på den sista vispade grädden på sidorna av kakan med Liten Degskrapa eller använd Squeeze-It för att dekorera.

·         Pudra florsocker över kakan med Mått & Mix och dekorera med myntablad eller citronmeliss.


UltraPro Grillfat Örtmarinerade kycklingbröst med sommargrönt och Sauce Verte

Örtmarinerade kycklingbröst med sommargrönt och Sauce Verte

1 person

Färsk persilja

Färsk dill

Färsk ramslök (eller lite mer persilja, dill eller gräslök)

Färsk gräslök

½ - 1 dl olja till marinad

Salt och peppar

1 kycklingbröst

2 msk majonnäs

4 msk lätt-crème fraiche

3 - 4 små färska morötter med blast

2 färska gröna sparrisar

2 färska vårlökar

6 - 8 stjälkar med färska ärtor

 

Tillvägagångssätt marinad och Sauce Verte:

·         Skölj de färska örterna noggrant i kallt vatten i Pro Baking Sil.

·         Sätt i knivtillsatsen i Smooth Chopper. Lägg i örterna i Smooth Chopper och dra cirka 10-15 gånger i snöret.

·         Ta hälften av örterna och rör dem samman med oljan i Optimum 5 dl till en marinad, som smakas av med salt och peppar. Lägg kycklingbrösten i marinaden, och låt det stå och dra i kylskåpet några timmar.

·         Byt ut knivtillsatsen mot vispen. Blanda resten av örterna i Smooth Chopper med majonnäsen och crème fraichen till en kall Sauce Verte. Smaka av med salt och peppar. Förvara den i kylskåpet i Elegance Skål 6 dl med lock på. Denna sås kan göras dagen före och håller i 2-3 dagar i kylskåpet.

Tillvägagångssätt kycklingbröst och sommargrönt:

·         Skala morötterna med Vertikal Grönsaksskalare (låt gärna 1-2 cm av blasten vara kvar).

·         Knäck sparrisen 3-4 cm från änden. Skölj dem och skär dem i 3 bitar på snedden.

·         Skär bort rotspetsen av toppen på vårlökarna och dela lökarna i 2 bitar på snedden.

·         Rensa ut ärtorna från stjälkarna.

·         Lägg grönsakerna runt kanten på UltraPro™ Grillfat och krydda med salt och peppar.

·         Lägg det marinerade kycklingbröstet i mitten på UltraPro™ Grillfat och lägg på locket. Tillbered kycklingen och grönsakerna i mikrovågsugn på 360 watt i cirka 10 minuter.

 

Anrättning:

·         Skär kycklingbröstet i 4 bitar med U-Series Kockkniv och arrangera dem prydligt på en tallrik.

·         Lägg på grönsakerna och avsluta anrättningen genom att hälla lite Sauce Verte på kycklingen. Servera resten i Elegance Skål 6 dl vid sidan om.

·         Servera med kokt potatis, ris, pasta eller nybakt bröd.


Jubel

Nu jublar vi för Kent fick ett Wild Card och får följa med till Jubilee!


Jag tror han får klä om. Temat är ju wild west och denna mannen kommer väl från östern.

Även vår nyaste rekryt Alexandra fick ett Wild Card men kan tyvärr inte följa med.

Tillsammans växer vi!


Fina erbjdanden just nu!

http://tupperware.ipapercms.dk/Tupperware/Nordics/SE/2011/Trycksaker/1131067/

och fler finns det om man besöker en demo!!!!

Jubilee

Nu är det klart!
Gunila och Marie åker på Jubilee i Köpenhamn.
Så kul vi ska ha!

RSS 2.0