Kick off
Nu packar vi in fika och stolar i bilen.
Straxt kommer passagerarna och då drar vi en vända till Arboga.
I morgon är det redan augusti och vi har bara 5 månader kvar av vårt 50-års firande
Straxt kommer passagerarna och då drar vi en vända till Arboga.
I morgon är det redan augusti och vi har bara 5 månader kvar av vårt 50-års firande

Kollegor sökes!
Jag tror jag talar för alla konsulenter då jag säger att vi vill att DU blir vår kollega NU!
(är det någon som inte håller med så har de inte förstått någonting av Tupperwares koncept)
Vi har just nu ett riktigt bra erbjudande till dig som ännu inte provat jobbet som Tupperwarekonsulent (naturligtvis är det bra även för oss som delar med oss av vårt jobb)
Förutom att du får världens bästa jobb med möjlighet att bestämma över din egen tid och din inkomst får du trevliga arbetskamrater och många fina produkter och dessutom JUST NU
(är det någon som inte håller med så har de inte förstått någonting av Tupperwares koncept)
Vi har just nu ett riktigt bra erbjudande till dig som ännu inte provat jobbet som Tupperwarekonsulent (naturligtvis är det bra även för oss som delar med oss av vårt jobb)
Förutom att du får världens bästa jobb med möjlighet att bestämma över din egen tid och din inkomst får du trevliga arbetskamrater och många fina produkter och dessutom JUST NU

SOM VÄLKOMSTGÅVA!
It Must Be Tupperware Eco Bottles
Teammöte för Team Gravity och Team Z
I eftermiddag stundar teammöte i Klocket.
Kent river runt i kartongerna för att hitta premier som passar de duktiga konsulenterna som gjort fina resultat i Juli.
Själv ska jag ta en tur till affären för att införskaffa de ingredienser som Lulu behöver då hon ska demonstrera MicroGourmet och avhålla en demo.
Kent river runt i kartongerna för att hitta premier som passar de duktiga konsulenterna som gjort fina resultat i Juli.
Själv ska jag ta en tur till affären för att införskaffa de ingredienser som Lulu behöver då hon ska demonstrera MicroGourmet och avhålla en demo.
Superpris i 24 timmar till
Skynda att fynda, ett helt set med alla 7 knivarna för 1499:-
Gäller endast t.om imorgon söndag den 29 juli 2012
Gäller endast t.om imorgon söndag den 29 juli 2012
Laxburgare
Ingredienser
Laxburgaren:
350 g laxfilé
1 ägg
1 tsk salt
1/2 tsk grovmalen vitpeppar
2 msk smör
Gör så här
Mixa laxfilén till färs i SmoothChopper.
Knäck i ägget, krydda och blanda.
Forma 4 burgare med Hambergerpressen.
Låt burgarna vila .
Stek laxburgarna i smör på låg värme eller grilla över träkolsglöd en bit ifrån glöden. Det tar 3-4 minuter per sida.
Laxburgaren:
350 g laxfilé
1 ägg
1 tsk salt
1/2 tsk grovmalen vitpeppar
2 msk smör
Gör så här
Mixa laxfilén till färs i SmoothChopper.
Knäck i ägget, krydda och blanda.
Forma 4 burgare med Hambergerpressen.
Låt burgarna vila .
Stek laxburgarna i smör på låg värme eller grilla över träkolsglöd en bit ifrån glöden. Det tar 3-4 minuter per sida.
Wallmans salonger
Så här såg det ut när vi var på Jubilee 2010.
Hur skulle det kunna bli ännu bättre när Tupperware firar 50-års jubileum med Jubilee på Wallmans salonger i Köpenhamn?
P.S. 1.05 in i filmen så ser ni oss från Birka till vänster om henne i gul skjorta D.S.
MMmm va' gott
Kent har lärt mig något nytt.
Vi skulle äta blåbärsmjölk och det är ju jättegott men istället plockade han fram vispgrädden och hällde på en skvätt, mosade blåbären lite med skeden och sockrade lite ovanpå. Jösses så gott det var! Och blåbär är ju nyttigt att äta så vad jag åt.....
Vi skulle äta blåbärsmjölk och det är ju jättegott men istället plockade han fram vispgrädden och hällde på en skvätt, mosade blåbären lite med skeden och sockrade lite ovanpå. Jösses så gott det var! Och blåbär är ju nyttigt att äta så vad jag åt.....
Vilda spekulationer
Nu stundar Jubilee, om 4 veckor så har vi haft Minijubilee vilket innebär att alla konsulenter har fått se det nya magasinet.
Vi vet redan att det kommer att vara många nyheter. Vi som konsulenter kan i Augusti jobba oss till hela 17 nya produkter.
Nu går spekulationerna vilt och alla gissar och önskar.
Jag hoppas på skålar i serierna Symfoni och Prisma.
Kolla in så fin Prismaserien är!
Kanske några färgbyten på time savers?


eller svart?
Vitlöks- och sardellsmör
Vitlöks- och sardellsmör.
Gott aromsmör med smak av vitlök, sälta av sardeller samt citron och worchestersås.
Passar till grillat kött, kyckling, fisk eller grönsaker.
200 gram smör
1 klyfta vitlök
2 krm salt
5 sardeller i olja
1 msk worchestersås
1 msk citronsaft
1 krm svartpeppar
Lägg smöret i en QuickChef III.
Blanda i pressad vitlök, salt, hackade sardeller, worchestersås, citronsaft samt svartpeppar.
Fyll i silikon miniformar och lägg i frysen eller kylen att stelna.
Vid servering läggs smöret direkt på det du stekt eller grillat.
Gott aromsmör med smak av vitlök, sälta av sardeller samt citron och worchestersås.
Passar till grillat kött, kyckling, fisk eller grönsaker.
200 gram smör
1 klyfta vitlök
2 krm salt
5 sardeller i olja
1 msk worchestersås
1 msk citronsaft
1 krm svartpeppar
Lägg smöret i en QuickChef III.
Blanda i pressad vitlök, salt, hackade sardeller, worchestersås, citronsaft samt svartpeppar.
Fyll i silikon miniformar och lägg i frysen eller kylen att stelna.
Vid servering läggs smöret direkt på det du stekt eller grillat.
Korv med bröd
Igår hade jag besök av 2 barbarn.
Full rulle hela tiden i det strålande solskenet (det kom bara en regnskur) utflykter till lekparken och dopp i lilla poolen.
Plötsligt blir vi hungriga trots alla smultron hallon och blåbär som stoppades i munnen men ingen tid att laga mat.
1 paket Hot Dog på grillfatet och in i micron 4 minuter.
fram med korvbröd och ketchup och så var vi på banan igen.
Full rulle hela tiden i det strålande solskenet (det kom bara en regnskur) utflykter till lekparken och dopp i lilla poolen.
Plötsligt blir vi hungriga trots alla smultron hallon och blåbär som stoppades i munnen men ingen tid att laga mat.
1 paket Hot Dog på grillfatet och in i micron 4 minuter.
fram med korvbröd och ketchup och så var vi på banan igen.

Jubilee
Temat för Fun night på årets Jubilee är ju Grease i år.
Här kommer en bild från ett år då temat var 50-tal

Här kommer en bild från ett år då temat var 50-tal

Tips från Skåne!
Fick just ett tips som jag genast måste dela med mig av
Äntligen!
Som vi har väntat på Jubileelistan
Sedan i måndags morse har mailen kollats och kollats. Både Kent och jag har ju nya telefoner och är inte riktigt säkra på att vi allt fungerar som det ska i dem så det har blivit många turer upp för trappan för att kolla på datorn,
Nu kom den.
Kent och jag får åka.
Copenhagen here we come!
Maria och Lulu är på reservplats så nu väntar vi spännt på att få veta vart de 10 extraplatserna går!
Sedan i måndags morse har mailen kollats och kollats. Både Kent och jag har ju nya telefoner och är inte riktigt säkra på att vi allt fungerar som det ska i dem så det har blivit många turer upp för trappan för att kolla på datorn,
Nu kom den.
Kent och jag får åka.
Copenhagen here we come!
Maria och Lulu är på reservplats så nu väntar vi spännt på att få veta vart de 10 extraplatserna går!

Örtgazpacho
Färska grönsaker och örter mixas snabbt och serveras direkt. En svalkande liten förrätt en varm sommardag.
Ingredienser
1 st | paprika, grön |
---|---|
1 st | gurka |
0,5 st | vitlöksklyfta |
2 dl | örter, plockade, t ex basilika, persilja, körvel och oregano |
1,5 dl | vatten |
2 msk | olivolja |
1 msk | vitvinsvinäger |
1 tsk | salt |
1 krm | svartpeppar, nymald |
Garnering:
örter |
---|
Tillagning
1. Kärna ur paprikan och skär i mindre bitar. Skala gurkan och skär i mindre bitar. Skala vitlöken.
2. Mixa grönsaker, vitlök och örter med vattnet i QuickChef III. Tillsätt olja och vinäger och smaka av med salt och peppar. Garnera med örter och servera.
2. Mixa grönsaker, vitlök och örter med vattnet i QuickChef III. Tillsätt olja och vinäger och smaka av med salt och peppar. Garnera med örter och servera.

Samma fast annorlunda
En liten förändring kan göra så mycket.
Alla har samma verktyg men använder dem lite olika och resultatet blir så olika fast ändå lika.
Kolla in filmen. Grabbarna använder 4 ackord.
Alla har samma verktyg men använder dem lite olika och resultatet blir så olika fast ändå lika.
Kolla in filmen. Grabbarna använder 4 ackord.
Tupperware Brands Chain of Confidence

CNBC
En intervju med Tupperware Brands CEO Rick Goings:
Grillat
Det är alltid gott med grillat.
Man lagar maten tillsammans ute och umgås under tiden.
Allt smakar gott när det avnjuts nygrillat i goda vänners lag.
Här är 2 förslag på "någonting till" när man behöver något "såsaktigt" men man vill inte ha alla konstiga ingredienser som de färdiga såserna och dressingarna innehåller.
Snabbt och enkelt ska det ju vara också!
Några salladsblad en bit gurka och några salladsblad
Kör allt i QuickChef III med knivarna
Man lagar maten tillsammans ute och umgås under tiden.
Allt smakar gott när det avnjuts nygrillat i goda vänners lag.
Här är 2 förslag på "någonting till" när man behöver något "såsaktigt" men man vill inte ha alla konstiga ingredienser som de färdiga såserna och dressingarna innehåller.
Snabbt och enkelt ska det ju vara också!
Några salladsblad en bit gurka och några salladsblad
Kör allt i QuickChef III med knivarna

Supergott att ha i lite vitlök eller en bit chilli.
Finhacka en liten charlottenlök i SmoothChopper,
blanda i Creame Fraiche och krydda med salt och peppar.

Fetaostköttbullar
500 g nötfärs
1 tsk salt
2 krm nymald svartpeppar
2-3 vitlöksklyftor
1/2 dl finhackad persilja
150 g fetaost
1 msk rapsolja
1. Blanda köttfärsen med salt, peppar, pressad vitlök och persilja. Skär fetaosten i 12 tärningar.
2. Dela färsen i 12 jämnstora bullar. Platta ut en boll i taget i handflatan och lägg en fetaosttärning i mitten. Forma färsen runt om så att osten göms i mitten. Gör samma sak med alla bollar.
3. Sätt ugnen på 200°. Hetta upp olja i en stekpanna och bryn köttbullarna ca 3 min så de får färg runt om. Lägg över dem i UltraPro Grillfat och stek dem färdigt mitt i ugnen, ca 10 min.
1 tsk salt
2 krm nymald svartpeppar
2-3 vitlöksklyftor
1/2 dl finhackad persilja
150 g fetaost
1 msk rapsolja
1. Blanda köttfärsen med salt, peppar, pressad vitlök och persilja. Skär fetaosten i 12 tärningar.
2. Dela färsen i 12 jämnstora bullar. Platta ut en boll i taget i handflatan och lägg en fetaosttärning i mitten. Forma färsen runt om så att osten göms i mitten. Gör samma sak med alla bollar.
3. Sätt ugnen på 200°. Hetta upp olja i en stekpanna och bryn köttbullarna ca 3 min så de får färg runt om. Lägg över dem i UltraPro Grillfat och stek dem färdigt mitt i ugnen, ca 10 min.

Black is back!

Nu jobbar vi på att få dessa fina piketröjor med 50-års loggan och Black is back på kragen!
Jobba, jobba jobba.
Den kan bli din!
Visst är den fin?
Dessutom är den riktigt riktigt bra!
Den vispar snabbt som bara den, garanterat snabbare än en elvisp
4 äggvitor på 30 sekunder och 5 dl vispgrädde på 1 minut enligt gästerna på träffen igår.
Allt du behöver göra för att den ska bli din är att säga JA TACK till att prova jobbet som Tupperware konsulent.
Är du redan konsulent så ska du som vanligt dela med dig för att få de, du delar med dig av ditt jobb.
Dessutom är den riktigt riktigt bra!
Den vispar snabbt som bara den, garanterat snabbare än en elvisp
4 äggvitor på 30 sekunder och 5 dl vispgrädde på 1 minut enligt gästerna på träffen igår.
Allt du behöver göra för att den ska bli din är att säga JA TACK till att prova jobbet som Tupperware konsulent.
Är du redan konsulent så ska du som vanligt dela med dig för att få de, du delar med dig av ditt jobb.

Juli
Nu är det juli och Tupperware laddar med massor av sommarerbjudanden!

HÄR kan du läsa om alla erbjudanden som är just nu
Kanonpris på knivarna just nu!