Laxburgare
Ingredienser
Laxburgaren:
350 g laxfilé
1 ägg
1 tsk salt
1/2 tsk grovmalen vitpeppar
2 msk smör
Gör så här
Mixa laxfilén till färs i SmoothChopper.
Knäck i ägget, krydda och blanda.
Forma 4 burgare med Hambergerpressen.
Låt burgarna vila .
Stek laxburgarna i smör på låg värme eller grilla över träkolsglöd en bit ifrån glöden. Det tar 3-4 minuter per sida.
Laxburgaren:
350 g laxfilé
1 ägg
1 tsk salt
1/2 tsk grovmalen vitpeppar
2 msk smör
Gör så här
Mixa laxfilén till färs i SmoothChopper.
Knäck i ägget, krydda och blanda.
Forma 4 burgare med Hambergerpressen.
Låt burgarna vila .
Stek laxburgarna i smör på låg värme eller grilla över träkolsglöd en bit ifrån glöden. Det tar 3-4 minuter per sida.
Kommentarer
Trackback