Fetaostköttbullar

500 g nötfärs
1 tsk salt
2 krm nymald svartpeppar
2-3 vitlöksklyftor
1/2 dl finhackad persilja
150 g fetaost
1 msk rapsolja

1. Blanda köttfärsen med salt, peppar, pressad vitlök och persilja. Skär fetaosten i 12 tärningar.
2. Dela färsen i 12 jämnstora bullar. Platta ut en boll i taget i handflatan och lägg en fetaosttärning i mitten. Forma färsen runt om så att osten göms i mitten. Gör samma sak med alla bollar.
3. Sätt ugnen på 200°. Hetta upp olja i en stekpanna och bryn köttbullarna ca 3 min så de får färg runt om. Lägg över dem i UltraPro Grillfat och stek dem färdigt mitt i ugnen, ca 10 min.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0