Tycker ni att jag är dålig på att uppdater?

Det har ni helt rätt i.
Det beror inte på att det inte händer något i Tupperware eller i Team Gravity.
Tvärtemot så händer det otroligt mycket just nu. Denna vecka börjar nya vårmagasinet att gälla, vi har många nyheter och ännu fler efterlängtade återvändare. Några produkter som har uppdaterat till en bättre version, det är framförallt några lock som blivit ännu bättre.
Kolla in nya magasinet här:
http://tupperware.ipapercms.dk/Tupperware/Nordics/SE/2016/Magazine/Spring/
Vi har naturligt vis specialerbjudande för februari månad, du ser dem här:
http://tupperware.ipapercms.dk/Tupperware/Nordics/SE/2016/Print/1605187/
I denna vecka och nästa har vi en speciell gästgåva till alla gäster på demonstration.
samt en sandwichbox med apa på till alla kunder som handlar för mer än 500:-
Och nu till det allra bästa!
Vi har en speciell kampanj i hela Sverige eftersom vi behöver fler medarbetare.
Den som just nu startar som konsulent i Tupperware får som extra välkomstgåa 2 stycken UltraPro. Dessutom får man ju ett jobb som är något utöver det vanliga. Man styr ju själv över sin arbetstid och därmed sin inkomst, man har nästan obegränsade möjligheter till avancemang och kan lätt göra karriär om man vill det eller bara ha Tupperware som en liten bisyssla om man vill det.
Det finns de som bara är konsulenter för att vi har så kul och de som har det på heltid. De flesta tycker ju att det är fantastiskt att kunna ha kul och få en bra inkomst samtidigt.
Igår var vi på ett säljmöte. Det är ju alltid trevligt att träffa kollegorna och nu har vi en distributör som tjatar lite på oss. Det hon tjatar om är att vi ska ha KUL. Och kul hade vi! Vi bakade 2 bröd på mötet, dels anlig limpa men också ett supergott "kanelbullebröd" Vi bakade, fikade, fick premier för att vi hade jobbat bra, vi hade utlottningar och vi fick utbildning och information om mars månads kampanjer.
Allt detta på 1 ½ timme.
En av gästerna sa "det här är ju bra mycket bättre och roligare än det jobb jag har" och 2 andra gäster valde att bli våra nya medarbetare.
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0