Sötpotatis i currysås
Förberedelsetid:10 minuter
Tillagning: 12 minuter vid 600 watt
Vilotid 3 minuter
Ingredienser 2-3 personer
1 burk (4 dl) kokosmjölk
2-3 tsk curry
1/2-1 tsk grön currypasta
500 g sötpotatis
1 färsk chili
100 g sockerärtor
1. Häll kokosmjölk, curry och grön currypasta i MicroCook 2,25 L och rör om med degskrapan.
2, Skala potatisen med Universal Grönsaksskalare och halvera dem med U-series Kockkniv. Ta bort kärnorna ur chilin och hacka den i mindre bitar. Lägg potatis och chili i kokosmjölken och lägg på locket. Tillred i microvägsugn vid 600 watt i 6 minuter.
3, Tillsätt sockerärtor eller morötter skurna i stavar, och tillred i ytterligare 6 minuter vid 600 watt.
4, Låt maträtten vila i 3 minuter och servera som tillbehör till kyckling eller fisk.
Kommentarer
Trackback