Rotfruktsgratäng, feta och oliver

3 morötter
2 palsternackor
8-10 potatisar
3 dl grönsaksbuljong
15 gröna oliver
15 svarta oliver
2 krm svartpeppar
200 g fetaost
1. Sätt ugnen på 200°. Skala och skär rotfrukterna i ca 1/2 cm tjocka skivor. Fördela rotfrukterna i en UltraPro 2 liter.
2. Koka upp buljongen. Hacka oliverna i Herbhopper. Blanda ner olivhacket i buljongen och tillsätt peppar. Häll buljongen över rotfrukterna.
3. Tillaga mitt i ugnen ca 20 min. Ta ut formen och smula över fetaosten. Tillaga ytterligare ca 10 min. Servera gärna bröd till.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0