Päronyoghurtglass med ingefära
Ingredienser
1 burk | päron, (425 g) |
---|---|
2 msk | sirap, vit |
1 msk | ingefära, riven färsk |
2 dl | turkisk yoghurt |
Tillbehör:
1 st | päron |
---|---|
fruktmüsli |
Tillagning
1. Häll av lagen och skär päronen i mycket tunna skivor. Bred ut skivornai CoolSmart 3 Liter
2. Blanda sirap och ingefära. Ringla det över päronskivorna. Sätt på locket och ställ in i frysen minst 1 timme.
3. Lossa skivorna och lägg ner dem i QuickChef III. Tillsätt yoghurt och mixa snabbt ihop till en glass. Servera genast med päronskivor och fruktmüsli.
2. Blanda sirap och ingefära. Ringla det över päronskivorna. Sätt på locket och ställ in i frysen minst 1 timme.
3. Lossa skivorna och lägg ner dem i QuickChef III. Tillsätt yoghurt och mixa snabbt ihop till en glass. Servera genast med päronskivor och fruktmüsli.

Kommentarer
Trackback