Päronyoghurtglass med ingefära

 

Ingredienser

1 burk päron, (425 g)
2 msk sirap, vit
1 msk ingefära, riven färsk
2 dl turkisk yoghurt

Tillbehör:

1 st päron
  fruktmüsli
 

Tillagning

1. Häll av lagen och skär päronen i mycket tunna skivor. Bred ut skivornai CoolSmart 3 Liter
2. Blanda sirap och ingefära. Ringla  det över päronskivorna. Sätt på locket och ställ in i frysen minst 1 timme.
3. Lossa skivorna och lägg ner dem i QuickChef III. Tillsätt yoghurt och mixa snabbt ihop till en glass. Servera genast med päronskivor och fruktmüsli.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0