Anders Toscanabröd i UltraPro

Toscanabröd
7 dl vetemjöl
1 tsk salt
3,5 dl vatten
25 g jäst
1 msk olivolja
1 tsk honung eller sirap
Olivolja till pensling
Havssalt och torkad timjan
• Häll mjöl och salt i Junior Vispskål 3 l.
• Häll vatten i Bake-to-Basics Måttkanna 1 l och rör ut jäst,
olivolja och honung i vattnet tills allt har lösts upp.
• Häll blandningen i mjölblandningen och rör med Rörslev.
Degen ska vara klistrig.
• Ställ åt sidan för jäsning i 1 timme.
• Förvärm ugnen till 220 °C och häll degen i
UltraPro™ Cocotte 1.8 l. Pensla med olivolja med
Silikon Pensel och strö med havssalt och torkad timjan.
Låt efterjäsa i cirka 30 minuter.
• Sänk temperaturen till 180 °C och grädda i cirka 30 minuter.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0