Yoghurtmarinera kycklingfilé

Ingredienser

4 kycklingfiléer

Marinad:
2 dl turisk yoghurt
10 soltorkade tomater
2 körsbärstomat
2 vitlöklyftor
2 tsk torkad oregano
 

Gör så här

 
Mixa tomater och vitlök tillsammans med oreganon i SmootChopper och bland ner Yoghurten.

Marinera i Click n´Shake (eller i en skål) i kylskåp mellan 1-10 timmar.

Värm ugnen till 200 grader och lägg filén i UltraPro form.

Stek kycklingen i 40 minuter mitt i ugnen.
 
Låt svalna och sedan skiva.
 
Serveras med fördel kall till en buffe men är även god varm till ris eller varför inte strö över lite finhackad välstekt bacon och servera till pasta!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0