Glutenfritt bröd

Ingredienser

2 ½ dl boveteflingor (naturligt glutenfria)
2 ½ dl Sempers rena havregryn ( är glutenfria)
2 ½ dl Sempers mix el. annat glutenfritt mjöl
1 dl russin
1 (- 2) dl finklippta osvavlade aprikoser
1( - 2) dl skållad mandel
1 dl solrosfrön
2 tsk bikarbonat
2 tsk salt
1 tsk husk
4 ½ dl filmjölk el. mjölkfritt alternativ
½ dl mörk sirap
 

Gör så här

 
Blanda alla torra ingredienser
Tillsätt sedan sirap och filmjölk
Skölj UltraPro 1,5 l med kallt vatten och häll i degen.
Gräddas i 200 grader i 1 timme och 20 - 30 minuter.
Måste kallna innan man skär upp brödet

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0