Söndagsstek!
Idag har dagen gått på halvfart.
Det finns fortfarande julpynt som ska hitta vägen ner i kartonger och en hel del annat att göra.
När det började bli dags för mat tog jag fram en bit högrev som jag tänkte göra grytbitar av.
"Lägg i den hel" sa Kent och då gjorde jag det.
1 bit högrev ca 1,5 kg
1 gul lök
salt och peppar
ner i
efter ett ag skalade jag några potatisar
och ner i grytan
med potatisarna
och ner i soffan med mig.
Sen ringde dottern att de var på väg och då kunde vi ju bjuda på söndagsstek.
In med ärtorna i micron
och i med grädden i såsen, duka fram pressgurka och rönnbärsgelé.
Nu är det nästan sent att sova middag va?
Det finns fortfarande julpynt som ska hitta vägen ner i kartonger och en hel del annat att göra.
När det började bli dags för mat tog jag fram en bit högrev som jag tänkte göra grytbitar av.
"Lägg i den hel" sa Kent och då gjorde jag det.
1 bit högrev ca 1,5 kg
1 gul lök
salt och peppar
ner i

efter ett ag skalade jag några potatisar

och ner i grytan

och ner i soffan med mig.
Sen ringde dottern att de var på väg och då kunde vi ju bjuda på söndagsstek.
In med ärtorna i micron

och i med grädden i såsen, duka fram pressgurka och rönnbärsgelé.
Nu är det nästan sent att sova middag va?
Kommentarer
Trackback