Sommarbål

På begäran!
Ett recept från mars månads flyers 2011.
Sommarbål
ca 12 glas
1 1/2 flaska Asti Spumante (sött mousserande dessertvin
1 1/2 L mineralvatten med citrus
5 dl Ice Tea persica
1 lime
500 g färska/frysta jordgubbar eller hallon
ev, annnan frukt t ex ananas eller äpple i bitar
myntablad
isbitar

blanda Asti Spumante, mineralvatten och Ice Tea i Avantiskål 4.3 liter
Halvera limen och pressa den med Bake-to-Basic Citruspress. Tillsätt saften.
Skär jordgubbarna i skivor med U-series Universalkniv 
Tillsätt ytterligare fruktbitar om du önskar det.
Riv myntabladen grovt och tillsätt dem tillsammans med isbitar precis före servering,

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0