Sommarbål
På begäran!
Ett recept från mars månads flyers 2011.
Sommarbål
ca 12 glas
1 1/2 flaska Asti Spumante (sött mousserande dessertvin
1 1/2 L mineralvatten med citrus
5 dl Ice Tea persica
1 lime
500 g färska/frysta jordgubbar eller hallon
ev, annnan frukt t ex ananas eller äpple i bitar
myntablad
isbitar
blanda Asti Spumante, mineralvatten och Ice Tea i Avantiskål 4.3 liter
Halvera limen och pressa den med Bake-to-Basic Citruspress. Tillsätt saften.
Skär jordgubbarna i skivor med U-series Universalkniv
Tillsätt ytterligare fruktbitar om du önskar det.
Riv myntabladen grovt och tillsätt dem tillsammans med isbitar precis före servering,
Ett recept från mars månads flyers 2011.
Sommarbål
ca 12 glas
1 1/2 flaska Asti Spumante (sött mousserande dessertvin
1 1/2 L mineralvatten med citrus
5 dl Ice Tea persica
1 lime
500 g färska/frysta jordgubbar eller hallon
ev, annnan frukt t ex ananas eller äpple i bitar
myntablad
isbitar
blanda Asti Spumante, mineralvatten och Ice Tea i Avantiskål 4.3 liter

Halvera limen och pressa den med Bake-to-Basic Citruspress. Tillsätt saften.

Skär jordgubbarna i skivor med U-series Universalkniv

Tillsätt ytterligare fruktbitar om du önskar det.
Riv myntabladen grovt och tillsätt dem tillsammans med isbitar precis före servering,

Kommentarer
Trackback