En blogg om Tupperware!
Nyheter, aktuella erbjudanden & produkter från Tupperware, men framför allt presenteras senaste nytt ifrån TEAM GRAVITY.
Erbjudanden, demotips, recept och mycket mer. Lämna gärna egna förslag.
I Team Gravity ingår just nu: Teamledare: Kent,
Konsulenter: Gunila, Lisbeth, Maria,Malin, Caroline, Lena, Britt-Marie, Monica, Jojo.
Dessutom har vi ett tätt samarbete med Team Z
Teamledare: Lulu,
Lasagne, snabb med kyckling
2 st
gula lökar
2 st
vitlöksklyftor
400g
kycklingfärs
2msk
vetemjöl
2 dl
vatten
1burk
färdig tomatsås(400 g)
1påse
babyspenat(80 g)
1 ask
färska lasagneplattor(250 g)
1 pkt
färdig ostsås (400 g) t.ex Kelda
50 g
gorgonzols
salt+nymals svartpeppar
1. Sätt ugnen på 225°. 2. Skala och hacka lök och vitlök tunt. 3. Fräs och finfördela färsen i 1 msk olja 4 min. Krydda med 1 1/2 tsk salt och 2 krm peppar. Tillsätt lök och vitlök och fräs 2 min. 4. Rör i mjöl, vatten och tomatsås. Låt puttra 5 min. Vänd i spenaten, låt allt bli genomvarmt. 5. Täck botten med ett lager lasagne-plattor. Fördela hälften av färsen och en tredjedel av ostsåsen ovanpå. Täck med ytterligare ett lager lasagneplattor, resterande färs och en tredjedel av ostsåsen. Toppa med ett sista lager lasagneplattor, täck med ostsås 6. Grädda mitt i ugnen 20 min. Smula över gorgonzolan när 2 min av ugnstiden återstår.