Tomatpaj

I kväll har vi provat ett nytt recept rån MandoChef broschyren.
Jättegott och mycket enkelt att göra.
Ingredienser:
Deg:
250 g mjöl (4,5 dl)
1 tsk salt
1/2 tsk bakpulver
1 dl vegetabilisk olja
1 dl varmt vatten
Fyllning:
2 tsk dijongsenap
100 g parmensanost
400-500 g tomater
0,5 tsk salt
0,5 tsk peppar
1 msk oregano
1/2 msk olivolja
 
Lägg mjöl, salt och bakpulver i Junior Vispskål 3 l och rör om med degskrapan.
Gör ett hål och häll i oljan och vattnet.
Sätt på locket och skaka.
Ta av locket och knåda tills degen är elastisk.
Tillsätt mer vatten eller mjöl om det behövs.
Strö ut lite mjöl på Bake-to-Basics Degunderlag och kavla ut degen me kaveln.
Placera Silikonform Rund 2,4 l på ugnsgallret och placera degen i formen
 
Pensla senapen på degen med Silikon Pensel, riv parmensanosten i Multikvarnen och strö över.
Skär tomaterna i skivor på MandoChef 7 mm och lägg dem ovanpå osten.
Krydda med salt, peppar, oregano och olivolja.
Grädda pajen i 30-35 minuter vid 210 grder och servera genast.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0