Söndagspasta
Söndagspasta (man tager vad man haver..)
200 g rökt skinka
1/2 purjolök
100 g körsbärstomater
1 dl vitt vin
2 dl creme fraiche
2 msk tomatpuré
salt & peppar
basilika
Hacka skinka, tomater och lök.
Fräs snabbt i olivolja.
Häll över creme fraiche, vitt vin och smaka av med kryddor.
Låt puttra ett par minuter.
Vänta med att vända ner basilikan tills du ska servera pastan.
Blanda ner i pasta. Voila.
200 g rökt skinka
1/2 purjolök
100 g körsbärstomater
1 dl vitt vin
2 dl creme fraiche
2 msk tomatpuré
salt & peppar
basilika
Hacka skinka, tomater och lök.

Fräs snabbt i olivolja.

Häll över creme fraiche, vitt vin och smaka av med kryddor.
Låt puttra ett par minuter.
Vänta med att vända ner basilikan tills du ska servera pastan.
Blanda ner i pasta. Voila.
Kommentarer
Trackback