Bananpannkakor

Bananpannkakor

2, dl mjöl
2, 5 dl mjölk
1 ägg
2 mogna bananer
2 msk vaniljsocker
2 tsk bakpulver
2 msk smält smör

smör till stekning


Börja med att mixa ägg, mjöl, mjölk, bakpulver, vanilksocker och smör,
tillsätt därefter bananerna.
Mixa till en jämn smet.
Stek i smör till de är gyllenbruna.
Stek i crepspannan eller klicka ut mindre pannkakor i stekpannan.
Servera med glass.


Tips: Byt ut mjölken mot ett litet paket keso och minskar mjölet med hälften eller ersätt  med mandelmjöl, ett nyttigare alteriantiv för den som ibland äter LCHF.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0