Dagens fisk

Idag blev det fisk till lunch

2 portionsbitar av fisk a´100g
1 tomat
dill salt och peppar
4 potatisar
smör och mjöl till såsens redning.
Skala potatisen
dela den i klyftor
och lägg klyftorna i nedre skålen i MicroGourmet
Lägg fiskbitarna i övre skålen.
Dela tomaten och lägg ovanpå fisken och toppa med dill
Krydda.
Fyll bottenskålen med 6 dl vatten och ställ in allt i micron, full effekt 16 minuter.
Smält en msk smör
Vispa ner 1 msk mjöl i smöret
Späd med buljongen från bottenskålen.
Krydda

Vill du också ha en läckert lila MicroGourmet?
Jag berättar gärna hur du kan få den.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0