Ljummen pastasallad med örtmarinerad ost och kalamataoliver

Ljummen pastasallad med örtmarinerad ost och kalamataoliver

Pastasallad är perfekt sommarmat - det är lagom mättande och oerhört snabbt att göra. Man kan göra hur många varianter som helst. Blanda i dina favoritingredienser. Denna utsökta sallad ska blandas med örtmarinerad fetaost, bönor och oliver.

 

Ingredienser:

4 portioner pasta

240 g svarta bönor

1 st romansallad

1 st gurka

3 st tomater

1 st rödlök

125 g oliver

70 g rucola

150 g örtmarinerad fetaost

 

Gör så här:
Koka pasta i Easy Pasta.
Skölj svarta bönor och låt rinna av.
Plocka blad av romansallad, skölj, slunga och riv i mindre bitar.
Skär gurka på snedden till en centimeter tjocka ovala skivor och skär sedan skivorna till stänger.
Skär tomater i klyftor och rödlök i tunna ringar.
Blanda grönsaker, bönor, oliver, rucola och romansallad på ett salladsfat.
Häll av pastavattnet (vill du ha salladen kall, spola hastigt i kallt vatten).
Blanda pastan med fetaost och några matskedar av örtmarinaden.
Blanda försiktigt ner pastan och osten i salladen.
Servera gärna med ytterligare lite av örtmarinaden.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0