Kycklinggryta med svamp

1,5 kg   kycklingfileer

salt

peppar

300 gr champinjoner

300 gr trattkantareller

20 smålökar

500 gr rimmat sidfläsk i tärningar

2 spansk rödpeppar

4 brk. hela tomater

5 stora vitlöksklyftor med skal

1 flaska rödvin

1 kruka basilika

1 knippe persilja

Skär kycklingen i bitar, skala lökarna och finstrimla den spanska pepparn.

Blanda allt utom vinet och de färska örterna i UltraPro

Låt stå i 200 grader varm ugn i någon timme och häll sedan på vinet ochörterna, låt stå någon halvtimme till.

En riktigt god gryta i vinterkylan.

Tips: Se till att du får kycklingfiléer som innehåller minst 80% kött och inte så mycket socker.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0