Chokladfondant

Chokladfondant

Ingredienser:
120 g choklad, mörk 70%
120 g smör
1.5 dl ljust muscovadosocker
4 ägg
1 msk kakao

Gör så här:
1, Sätt ugnen på 200grader.
2, Smält chokladen i Micropluskannan,  smält även smöret.
3. Blanda samman smör och choklad.
4. Vispa ägg med muscovadosocker fluffigt i SpeedyChef och sikta ner kakaon.
5.Vänd ihop äggsmeten med chokladen.
5.Fyll Silikon muffinsformar med smet och stoppa in dem direkt in ugnen.
Grädda fondanten i mitten av ugnen i 7-8 minuter.
De ska vara lösa och rinniga i mitten.

Serveras med vaniljglass, och gärna färska bär

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0