Chokladfondant
Chokladfondant
Ingredienser:
120 g choklad, mörk 70%
120 g smör
1.5 dl ljust muscovadosocker
4 ägg
1 msk kakao
Gör så här:
1, Sätt ugnen på 200grader.
2, Smält chokladen i Micropluskannan, smält även smöret.
3. Blanda samman smör och choklad.
4. Vispa ägg med muscovadosocker fluffigt i SpeedyChef och sikta ner kakaon.

5.Vänd ihop äggsmeten med chokladen.
5.Fyll Silikon muffinsformar med smet och stoppa in dem direkt in ugnen.
Grädda fondanten i mitten av ugnen i 7-8 minuter.
De ska vara lösa och rinniga i mitten.
Serveras med vaniljglass, och gärna färska bär
Ingredienser:
120 g choklad, mörk 70%
120 g smör
1.5 dl ljust muscovadosocker
4 ägg
1 msk kakao
Gör så här:
1, Sätt ugnen på 200grader.
2, Smält chokladen i Micropluskannan, smält även smöret.

3. Blanda samman smör och choklad.

4. Vispa ägg med muscovadosocker fluffigt i SpeedyChef och sikta ner kakaon.


5.Vänd ihop äggsmeten med chokladen.

5.Fyll Silikon muffinsformar med smet och stoppa in dem direkt in ugnen.

Grädda fondanten i mitten av ugnen i 7-8 minuter.
De ska vara lösa och rinniga i mitten.
Serveras med vaniljglass, och gärna färska bär
Kommentarer
Trackback