Laxcreme
Ingredienser
200 g rökt eller
gravad lax
2½ dl vispgrädde
Tillvägagångssätt :
• Skär laxen i grova bitar med TupperChef Kockkniv
och hacka den fint i Quick Chef III med knivinsats.
• Tillsätt vispgrädden och fortsätt att röra tills
blandningen har blivit krämig. Tillsätt ev kryddor
efter smak.
• Fyll ev laxcremen i Bake-to-Basics Squeeze-It och
servera den i ett dekorativt mönster med bröd till.



200 g rökt eller
gravad lax
2½ dl vispgrädde
Tillvägagångssätt :
• Skär laxen i grova bitar med TupperChef Kockkniv
och hacka den fint i Quick Chef III med knivinsats.
• Tillsätt vispgrädden och fortsätt att röra tills
blandningen har blivit krämig. Tillsätt ev kryddor
efter smak.
• Fyll ev laxcremen i Bake-to-Basics Squeeze-It och
servera den i ett dekorativt mönster med bröd till.



Kommentarer
Trackback