Fina Julbordsbrödet
5 dl vetenjöl
2 dl grovt rågmjöl
2 tsk bikarbonat
1 tsk salt
1 dl russin
1 msk malda pomeransskal
2 dl mörkt öl
2 dl gräddfil
2 msk mörk sirap
1/2 dl rårörda lingon
Blanda alla torra ingredienser i ProBaking 3 L.
Rör i öl,gräddfil, lingon och sirap.
klicka ner smeten i Silikon brödform eller i UltraPro 2 liter.
Grädda i 200 grader i nedre delen av ugnen i 50 min.
Stjälp upp brödet och låt det kallna.





2 dl grovt rågmjöl
2 tsk bikarbonat
1 tsk salt
1 dl russin
1 msk malda pomeransskal
2 dl mörkt öl
2 dl gräddfil
2 msk mörk sirap
1/2 dl rårörda lingon
Blanda alla torra ingredienser i ProBaking 3 L.
Rör i öl,gräddfil, lingon och sirap.
klicka ner smeten i Silikon brödform eller i UltraPro 2 liter.
Grädda i 200 grader i nedre delen av ugnen i 50 min.
Stjälp upp brödet och låt det kallna.





Kommentarer
Trackback