Baconlindad Fläskytterfilé med potatisgratäng

Hel fläskytterfilé
Bacon
Potatis
Gul lök
Grädde
Ost
Peppar
Salt

Linda baconskivorna runt köttet
läggner i UltraPro och krydda
Skala potatisen och löken
Skiva tunnt och varva i en låg UltraPro
Krydda och häll på rikligt med grädde
Sätt in i 200 grader varm ugn
Då det luktar mat är det dags att strö på ost på gratängen och låta den stå i ugnen ytterligare en stund medan
köttet ligger till sig på UltraPro lock och skyn från köttet kokas tillsammans med grädde och reds av med matlagningsmjöl och smakas av med salt och peppar.
Produkter som användes:

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0