Vit Kladdkaka med Rom
Vit Kladdkaka med Rom
100 g smör
100 g vit choklad
160 g strösocker
2 ägg
2 tsk vaniljsocker
1 nypa salt
160 g vetemjöl
½ tsk romessens
Rör socker och ägg lite pösigt i QuickChef III.
Blanda vaniljsocker, salt och vetemjöl i MåttoStrö och sikta ner i smeten.
Tillsätt romessens det avsvalnade chokladsmöret.

Blanda vaniljsocker, salt och vetemjöl i MåttoStrö och sikta ner i smeten.

Tillsätt romessens det avsvalnade chokladsmöret.

Rör samman till en jämn smet och häll i en Silikonform 
Grädda mitt i ugnen ca 20-30 min. Kakan ska vara lite lös i mitten.

Grädda mitt i ugnen ca 20-30 min. Kakan ska vara lite lös i mitten.
Låt svalna lite och servera tillsammans med glass och eventuellt lite chokladsås.
Förvara i kylen.
Förvara i kylen.
Kommentarer
Trackback