Färs med röda lin­ser

1 st Gul lök  
1 st vitlöksklyfta  
1 msk rapsolja  
300 g nötfärs  
1 tsk torkad rosmarin  
2 msk tomatpuré  
2 msk oxfond  
2 krm svartpeppar  
3 dl vatten  
2 dl röda linser  
1. Skala och finhacka lök och vitlök i Herb Chopper.
    Hetta upp olja i en stekpanna, fräs hacket ca 1 min utan att det tar färg.
    Finfördela ner färs och rosmarin och stek ca 2 min.
    Blanda ner tomatpuré, fond, peppar och vatten, låt det puttra ca 1 min.
2. Blanda ner linserna och låt det hela koka på medelgod värme ca 10 min tills linserna är klara.
    Tillsätt eventuellt lite mer vatten om det blir för torrt.
    Servera med makaroner, pasta, ris eller potatis

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0