Limemarinerade ankbröst

Limemarinerade ankbröst
2 ankbröst
Marinad:
saft och skal från en lime
2 msk soja
2 tsk ingefära
Tillbehör:
2 rödlök
1 vitlöksklyfta
½ kg färsk spenat
250 g kinesiska äggnudlar

Ta bort skinnet från ankbrösten.
Blanda samman ingredienserna till marinaden i marinetten och lägg i ankbrösten.
Låt marinera i minst en timme, i kylskåpet.
Ta upp ankbrösten och låt dem rinna av, spara resten av marinaden. 
Lägg ankbrösten i UltraPro, in i 200 grader varm ugn tills de är genomstekta, 20-25 min.
Strimla rödlöken och stek denna, tillsammans med pressad vitlök, i en stekpanna.
Tillsätt marinaden som blev över och koka upp. Vänd ner spenaten.

Koka nudlarna enligt anvisningen på förpackningen och vänd ner de färdigkokta nudlarna i spenatblandningen.
Skär ankbrösten i tunna skivor och servera med nudlarna.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0