Avokadomousse

Avokadomousse
2 avokado
1 msk gelepulver
2 msk citron- eller limesaft.
En näve färsk basilika eller andra kryddörter.
Salt och peppar

Skär avokadorna på längs och ta ur kärnan.
Skrapa ut avokadoköttet och mixa i QuickChef III
Pressa citronen eller limen på b-t-b Citruspress
Hacka basilikan i HerbChopper
Rör ihop citronsaft, basilika, gelepulver och avokadomoset.
Smaka av med salt och peppar.
Fördela avokadomoussen i någon av portionsformarna i Julklappsmagasinet  http://tupperware.ipapercms.dk/Tupperware/Nordics/SE/2010/Trycksaker/T161/
Sätt på lock och ställ in i frysen till dess att de stelnat (ca 45 min).
Servera direkt i skålarna eller vänd upp moussen på en tallrik och dekorera med färsk basilika.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0