Non-stop kakor
200 g smör (rumsvarmt)
1 dl strösocker
1 tsk vaniljsocker
2 ägg
4 dl vetemjöl
2 tsk bakpulver
1 tsk salt
2 påsar med nonstop godis
Det blir ca 2 plåtar med småkakor
Sätt ugnen på ca 175- 200°C.
Arbeta margarin, socker och vaniljsocker med elvisp i en Pro-bakingskål.
Tillsätt äggen och blanda väl.
Blanda mjöl, bakpulver och salt i Mått-o-strö och sikta ner det.
Rör ner nonstopen i smeten.
Klicka ut ca 1/2 msk smet med ett par centimeters mellanrum på plåtar med Silikon Bakunderlag.
Grädda ca 10 minuter.
Arbeta margarin, socker och vaniljsocker med elvisp i en Pro-bakingskål.

Tillsätt äggen och blanda väl.
Blanda mjöl, bakpulver och salt i Mått-o-strö och sikta ner det.

Rör ner nonstopen i smeten.

Klicka ut ca 1/2 msk smet med ett par centimeters mellanrum på plåtar med Silikon Bakunderlag.

Grädda ca 10 minuter.
Låt svalna på galler.
Kommentarer
Trackback