Kladdkaka med hallon
På Team Gravity´s teammöte ikväll tänkte vi bjuda på mycket information och lite fika.
Först serveras några Fruit shoots för att pigga upp deltagarna sen kör vi info tills de är fullproppade med info
sen blir det kaffe med kaka och glass.
3 ägg
2 dl socker
2½ dl vetemjöl
Ca 2 dl hallon och blåbär färska eller frusna
Först serveras några Fruit shoots för att pigga upp deltagarna sen kör vi info tills de är fullproppade med info
sen blir det kaffe med kaka och glass.
Ingredienser
75 g margarin3 ägg
2 dl socker
2½ dl vetemjöl
Ca 2 dl hallon och blåbär färska eller frusna
Gör så här
Sätt ugnen på 200 grader.
Smält margarinet i Microplus kannan och låt svalna.
Rör ihop ägg,socker, mjöl och det avsvalnade margarinet.
Skall inte vispas, utan endast röras ihop. .
Häll i smeten i Silikon Pajform och lägg på bären.
Grädda i ugn 25-30 min. Kakan ska vara något kladdig i mitten.
Låt kakan svalna lite innan formen lossas.
Servera med Glass.
Smält margarinet i Microplus kannan och låt svalna.

Rör ihop ägg,socker, mjöl och det avsvalnade margarinet.


Skall inte vispas, utan endast röras ihop. .
Häll i smeten i Silikon Pajform och lägg på bären.

Grädda i ugn 25-30 min. Kakan ska vara något kladdig i mitten.
Låt kakan svalna lite innan formen lossas.
Servera med Glass.

Kommentarer
Trackback