Dillstekt fisk med citronbönor

400 g fiskfilé  
1 tsk salt  
2 krm svartpeppar  
1 dl panko, japanskt ströbröd  
0,5 dl dill  
1,5 msk smör  
300 g haricots verts  
0,5 st citron, skal och saft  

Tillbehör:

800 g pressad potatis  
 citronklyftor



Ett frasigt täcke med smak av dill täcker fisken. Täcket blir frasigare
om du använder pankoströbröd i stället för vanligt ströbröd.

1. Sätt ugnen på 200°.
Lägg fisken i UltraPlus.
Salta och peppra fisken.
Hacka dillen och blanda.

2. Lägg blandningen på fisken.
Stek i övre delen av ugnen ca 15 min.
3. Koka bönorna i lättsaltat vatten 2-3 min.
Häll av vattnet.
Blanda bönorna med 1/2 msk flytande smör, rivet citronskal och citronsaft.

4. Servera fisken med bönor, pressad potatis och citronklyfta.


 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0