Marinerad fläskkarré med tomatsalsa

4 portioner
  • 4 skivor fläskkarré, ca 500 g, eller
  • 4 kycklingfiléer, utbankade
Marinad:
  • 2 msk konc äppeljuice
  • 2 msk soja
  • 3 msk ingefära, skalad, riven
  • 1 tsk koriander, malen
  • 2 msk olivolja
Tomatsalsa:
  • 4 tomater, i tärningar
  • 1 rödlök, hackad
  • 3-4 msk mango chutney
  • 1 dl färsk koriander, hackad
  • ½ tsk salt
  • 1 krm peppar

Gör så här

Blanda ingredienserna till marinaden i Snabbshakern.
Lägg köttskivorna i en skål och häll på marinaden.
Marinera minst 20 minuter i rumstemperatur (var då noga med att pysa locket) eller 2 timmar i kyl.
Låt köttet stå i rumstemperatur innan det grillas om det har stått i kylen.

Grilla köttet 3-5 minuter på varje sida och håll det varmt i Iso-Duo Servofix. 
Hacka tomater, lök och koriander i QuickChef och blanda i övriga ingredienserna till salsan
och smaka av med salt och peppar.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0