Grillsmör med rosmarin, rostad vitlök och citron
4 portioner
3-4 vitlöksklyftor
2 msk olivolja
100 g smör
1 msk hackad rosmarin
1 citron
flingsalt
Skala och finhacka vitlöken
Hetta upp olivoljan i en kastrull,
tillsätt vitlöken och rosta försiktigt tills den börjar dofta och pricis fått färg Den får absolut inte bli bränd.
Tillsätt rosmarinhack mot slutet.
Häll blandningen i Probaking
tillsätt smöret och rör ihop.
Riv över skalet från en tvättad citron
och pressa i lite saft.
Smaksätt med flingsalt
Fyll blandningen i silikon muffinsformar
och ställ i frysen tills den stelnat.
Servera till grillat lamm eller fisk.
3-4 vitlöksklyftor
2 msk olivolja
100 g smör
1 msk hackad rosmarin
1 citron
flingsalt
Skala och finhacka vitlöken

Hetta upp olivoljan i en kastrull,

tillsätt vitlöken och rosta försiktigt tills den börjar dofta och pricis fått färg Den får absolut inte bli bränd.
Tillsätt rosmarinhack mot slutet.
Häll blandningen i Probaking

tillsätt smöret och rör ihop.

Riv över skalet från en tvättad citron

och pressa i lite saft.
Smaksätt med flingsalt
Fyll blandningen i silikon muffinsformar

och ställ i frysen tills den stelnat.
Servera till grillat lamm eller fisk.
Kommentarer
Trackback