Matmuffins
Matmuffins
6 dl vetemjöl
3 tsk bakpulver
50 g salami
1 dl salami
1 msk örtsalt
2 ägg
3 dl filmjölk
0,5 dl rapsolja
Tillagning
14 stycken
1. Sätt ugnen på 200°C.
2. Blanda mjöl, bakpulver och salt i en stor Vippskål 1,5 dl.
3. Hacka salamin och oliverna i HerbChopper eller QuickChef III. Tillsätt salamin och oliverna samt örtkryddor (eller 1/2 dl hackad persilja) i mjölblandningen, blanda väl.
4. Vispa samman ägg, filmjölk och olja i Snabbshakern och rör ner det i de övriga ingredienserna. Rör endast tills det är blandat.
5. Fördela smeten i en silikonform 7 muffins.
6. Grädda i nedre delen av ugnen, 20-25 min.
Nu bär det straxt iväg för Teamledaren och hans assistent på en Taste demo.
Där ska dessa matmuffins och rosenbröd bakas samt några röror fixas.
Kommentarer
Trackback