Matmuffins

Matmuffins

6 dl vetemjöl

3 tsk bakpulver

50 g salami

1 dl salami

1 msk örtsalt

2 ägg

3 dl filmjölk

0,5 dl rapsolja

 

Tillagning

14 stycken

1. Sätt ugnen på 200°C.

2. Blanda mjöl, bakpulver och salt i en stor Vippskål 1,5 dl.

3. Hacka salamin och oliverna i HerbChopper eller QuickChef III.  Tillsätt salamin och oliverna samt örtkryddor (eller 1/2 dl hackad persilja) i mjölblandningen, blanda väl.

4. Vispa samman ägg, filmjölk och olja i Snabbshakern och rör ner det i de övriga ingredienserna.  Rör endast tills det är blandat.

5. Fördela smeten i en silikonform 7 muffins.

6. Grädda i nedre delen av ugnen, 20-25 min.

Nu bär det straxt iväg för Teamledaren och hans assistent på en Taste demo.
Där ska dessa matmuffins och rosenbröd bakas samt några röror fixas.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0