Ädel fisk


Denna rätt kom till då kylskåpet var ganska tomt och dagens rätt fick bli "man tager vad man haver"
men detta blev en av de godaste fiskrätter jag ätit.
Även de som inte är förtjusta i ädelost tyckte det smakade.


8 potatisar
25 g smör
ca 1 dl mjölk
salt
peppar

1 fiskblock typ torsk
5-10 cm purjolök
1/2 paprika
70 g ädelost
örtsalt

Skala potatisen med universal grönsaksskalare
och koka den mjuk.
Blanda potatisen tillsammans med smör, kryddor och mjölk med grönsaksstöten
Lägg fiskblocket i UltraPlus
krydda med örtsalt och kör 4 minuter i micron
Spritsa potatismoset utefter kanterna med Squeeze-It
Hacka purjolöken tillsammans med paprikan i Miniquickchef
Lägg hacket över fisken och smula över osten.
Grädda i ugnen på 200 grader i ca 10 minuter.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0