Kasslergratäng
Kasslergratäng
För 4 personer.En riktigt smarrig gratäng.
Ingredienser
500 g kassler3 dl kokt ris
1 purjolök hackad
2,5 dl grädde
1-2 dl chilisås
1 dl majonäs
1,5 dl riven ost
Gör så här
Koka riset i EasyRice
och lägg i botten på UltraPlus Lasagnefat.
Skär purjon i skivor och skölj och slunga den ren i Salladslungan
Skär kasslern i bitar. Lägg den hackade purjon på riset sedan kasslern.
Riv osten i Multikvarnen
Vispa grädden i SpeedyChef
och blanda i chilisås, majonäs och ost.
Bre över kasslern.
Grädda i ca.20 min i 200 grader.

och lägg i botten på UltraPlus Lasagnefat.

Skär purjon i skivor och skölj och slunga den ren i Salladslungan

Skär kasslern i bitar. Lägg den hackade purjon på riset sedan kasslern.
Riv osten i Multikvarnen

Vispa grädden i SpeedyChef

och blanda i chilisås, majonäs och ost.

Bre över kasslern.
Grädda i ca.20 min i 200 grader.
Kommentarer
Trackback