Glutenfria limpor
Jag har fått ett recept av en av mina VIP-Värdinnor
som jag gärna delar med er alla
Tupperwares produkter är ju särskilt bra för matallergiker
i en metallform finns ju en skarv som kan gömma gluten, nötter eller annat från förra baket.
Tupperwares produkter är porfria så inget stannar till nästa bak.
Man blandar:
10dl glutenfritt grovmjöl,
3 tsk brödkryddor(inte nödvändigt),
1dl nötter,
1dl pofiber,
1dl fibrex,
1tsk salt,
2dl krossat linfrö och
2dl solroskärnor.
Tillsätt
1l yoghurt,
2dl lingon,
2dl sirap och
4tsk bikarbonat.
Allt blandas och hälls i Tuperware långa silikonformar.
Grädda i 175grader i 1 timma.
Perfekt med silikonformen som det bara är att använda som dom är utan smörjning
Låt brödet svalna en stund innan de stjälps ur.
Går jättebra att frysa och då gärna skivat
.



Tack Inga-lill
som jag gärna delar med er alla
Tupperwares produkter är ju särskilt bra för matallergiker
i en metallform finns ju en skarv som kan gömma gluten, nötter eller annat från förra baket.
Tupperwares produkter är porfria så inget stannar till nästa bak.
Man blandar:
10dl glutenfritt grovmjöl,
3 tsk brödkryddor(inte nödvändigt),
1dl nötter,
1dl pofiber,
1dl fibrex,
1tsk salt,
2dl krossat linfrö och
2dl solroskärnor.
Tillsätt
1l yoghurt,
2dl lingon,
2dl sirap och
4tsk bikarbonat.
Allt blandas och hälls i Tuperware långa silikonformar.
Grädda i 175grader i 1 timma.
Perfekt med silikonformen som det bara är att använda som dom är utan smörjning
Låt brödet svalna en stund innan de stjälps ur.
Går jättebra att frysa och då gärna skivat
.




Tack Inga-lill
Kommentarer
Trackback