Djävulskyckling
Djävulskyckling:
1 hel kyckling, ca 1,3 kg
1 tsk salt
2–3 tsk sambal oelek
2 vitlöksklyftor
2 msk hackad persilja
rivet skal och saft av 1/2 citron
Olivsås:
1,5 dl turkisk yoghurt
0,5 dl tapenade
Sätt ugnen på 200C.
Lägg kycklingen i UltraPlus
Hacka persilja och vitlök i HerbChopper
Pressa citronen och riv skalet på Bake-to-basics citruspress
Blanda ned citronen och kryddorna i det finhackade örterna och bred över kycklingen
Stek kycklingen i mitten av ugnen 45 min
Blanda yoghurt och olivcreme och servera till.
1 hel kyckling, ca 1,3 kg
1 tsk salt
2–3 tsk sambal oelek
2 vitlöksklyftor
2 msk hackad persilja
rivet skal och saft av 1/2 citron
Olivsås:
1,5 dl turkisk yoghurt
0,5 dl tapenade
Sätt ugnen på 200C.
Lägg kycklingen i UltraPlus

Hacka persilja och vitlök i HerbChopper

Pressa citronen och riv skalet på Bake-to-basics citruspress

Blanda ned citronen och kryddorna i det finhackade örterna och bred över kycklingen

Stek kycklingen i mitten av ugnen 45 min
Blanda yoghurt och olivcreme och servera till.
Kommentarer
Trackback