Djävulskyckling

Djävulskyckling:
1 hel kyckling, ca 1,3 kg
1 tsk salt
2–3 tsk sambal oelek
2 vitlöksklyftor
2 msk hackad persilja
rivet skal och saft av 1/2 citron

Olivsås:

1,5 dl turkisk yoghurt
0,5 dl tapenade

Sätt ugnen på 200C.
Lägg kycklingen i UltraPlus
Hacka persilja och vitlök i HerbChopper
Pressa citronen och riv skalet på Bake-to-basics citruspress
Blanda ned citronen och kryddorna i det finhackade örterna och bred över kycklingen
Stek kycklingen i mitten av ugnen 45 min
Blanda yoghurt och olivcreme och servera till.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0